şıklar ne kadar karışık, ne demek istediği anlaşılmıyorArkadaşlar şu soruyu anlayıp açıklayabilecek olan varmı
oyy çok teşekkür ederim canımyollim bi kasa adres ver
A mi canimArkadaşlar şu soruyu anlayıp açıklayabilecek olan varmı
ne güzel canımbence de öyle yap. zaten her gün 3 er video izleyince 1 aya bitiyo. bi de eğer izleyemeye vakit bulamazsan hocanın anlattıklarından oluşan video ders kitabı var. ben bu kitabı almadım ama hoca söyledi, videolara vakit bulamayanlar için videoda anlattıklarımın hepsini bu kitaba yazdık dedi. bak şu kitap Eki Görüntüle 1727736
her konuyu ayrı renkle yazınca defterden çalışırken daha rahat oluyo kuzucum. pek meyve sevmem ama mandalinaya bayılıyorum =)
oy kıyamam yollıyım kargoyla bi kasa mandalina =)
ben 47. videodayım canım. her gün 3 er tane izleyince gitgide azalıyo
şıklar ne kadar karışık, ne demek istediği anlaşılmıyord mi?
A mi canim
evet istanbuldayım adanayla ilgim yokoyy çok teşekkür ederim canımsen istanbulda mıydın adanalılar kasa kasa alır genelde
bi yerlerden karışmış olmasın canımevet istanbuldayım adanayla ilgim yok
Bak canım a şikkinda fiziksel olarak buyuse bile yaşının özelliklerini göstermeyebilir diyor. Yanı çocuk 7 yasında olsa bile hemen düzgün yazıp okuyamayabilir demek istiyor. Zorlamayin zamanla olur erkenden uğraşmayan demek istiyor. Fakat paragrafta çocuğu zeki göstermek adına yaşından büyük şeyleri zorla yaptırılmakta çalışıldığını söylüyor. Yanı mesela çocuk 4 yaşındayken henüz kalemi düzgün tutmak için yeterli olgunluğu yoktur. Ama aile zorla yazdırmayı çalışır. Bu a sikkiyla çelişen bi durumBanada çok karışık geldi d değil canım
Evet A anlatabilir misin canım?
Maşallah canım. Hele inkilap kısmı daha da güzel bence :)ne güzel canımbi kaptırdı mı bırakamıyor insan ben de her geçen gün artırmaya başladım, dün 8.deyim demişim ama 11.deymişim. bugün 4 tane izledim 15e geldim ama devam etmicem artık
Bak canım a şikkinda fiziksel olarak buyuse bile yaşının özelliklerini göstermeyebilir diyor. Yanı çocuk 7 yasında olsa bile hemen düzgün yazıp okuyamayabilir demek istiyor. Zorlamayin zamanla olur erkenden uğraşmayan demek istiyor. Fakat paragrafta çocuğu zeki göstermek adına yaşından büyük şeyleri zorla yaptırılmakta çalışıldığını söylüyor. Yanı mesela çocuk 4 yaşındayken henüz kalemi düzgün tutmak için yeterli olgunluğu yoktur. Ama aile zorla yazdırmayı çalışır. Bu a sikkiyla çelişen bi durum
ben de inkılabı çok severim canım, sabırsızlanıyorum izlemek içinMaşallah canım. Hele inkilap kısmı daha da güzel bence :)
aa hemen katılıyorum =) sağolasın holofum
öğretmenler için mi acaba bu
evet badem eğitim de var 50 soruluk minnak deneme 30 tanesi gygk olcakmışöğretmenler için mi acaba bu
yine bir deneme yine hüsran , niye yükselmiyor sonuçlarımNe güzel hafta içi çalıştm, her gün 3 ders yapıp soru bankalarımı bitirmeye heves ettim . yok gitti bütün çalışma isteğim