2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

canım benim çok iyisin günde kaç soru cozuyordun canım. ..

Merhaba arkadaşlarr iyi çalışmalar
Bende seneye giricem ama bi korku sardı beni sanki yetiştiremeyecekmişim gibi olmayacak gibi. Ufak ufak kendimi hazırlamayı düşünüyorum. Mesela hangi derslerde hangi yayınlar daha iyidir, hangi dersin kat sayısı fazladır hiç bir bilgim yok. Beni bilgilendirmek ister misiniz acaba

Ramazan hocaya ısınmayan bir tek benim sanırım

Ramazan hocaya ısınmayan bir tek benim galiba :)) serdar karada egitimdeyiz de anlatıyor daha iyi anlıyorum sanki ben tarihi seviyrm ama ayrıntı olarak hicbir şey bilmiyorum en azından anlamak için serdar karayı izleyeyim dedim zaten ramazan yetginin video ders notu var onu alırım hic olmazsa diye düşündüm :)

kolay gelsin kızlar merabalar .hepiniz atanacaksınız güzel hatunlar
niloşummmm =) inşallah canım darısı başımıza =)
tamam kuzum senin anlaman önemli sonuçta, sen nasıl anlıyosan ordan çalış =)

cografya ıcın hangılerı lazımsa onları ıstıyorum ben ılk defa hazırlandıgım ıcın hangılerını sorarlar hangılerını sormazlar bılmıyorum bugun denemede cıktı yapamadım

Aslinda tuik verilerine falan girmene Hic gerek yok
Cok gereksiz ayrintiya girmis olursun
Zaman kaybi.
Dershaneye gidiyor musun ?
Yoksa Ben sana bakip yollayayim ders notu seklinde

76 video mu ciddi misin

76 video mu ciddi misin
Evet kuzum dur sakin panik olma :) her gün düzenli izlersen 1 aya bitiyor. Çok ayrinti anlatıyor ama malum ÖSYM artik ayrinti sorduğu için izlenenin çok faydasini görürsün.
Cok tesekkur ederim sedefim ama benim cografyam bitti zaten izledin engin eraydini ve cok begendim simdi ara ara tekrar etmek kaldi bana:)
Hee tamam o zaman canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…