2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Eki Görüntüle 1721595 Eki Görüntüle 1721595

Kizlar ben denemelerimi boyle not ediyordum kendimi boyle kontrol ediyordum.
İlk denemem ise 45 netti. Ve sinava kadar toplamda 90 kusur deneme cozdum. Kolayi zoru oluyordu netlerim birbirini tutmuyordu ama kendimi kontrol ediyordum.

Sinavda ise 76.5 net yapabildim :oops:
Denemelere gore dusuk yaptim ama standart sapmalari yuksek sorular yapmisim sanirim ki 87.2 puan aldim.

Bu sene hedefim 90 net yapmak en az insallah.
canım benim çok iyisin günde kaç soru cozuyordun canım. ..

Merhaba arkadaşlarr iyi çalışmalar
Bende seneye giricem ama bi korku sardı beni sanki yetiştiremeyecekmişim gibi olmayacak gibi. Ufak ufak kendimi hazırlamayı düşünüyorum. Mesela hangi derslerde hangi yayınlar daha iyidir, hangi dersin kat sayısı fazladır hiç bir bilgim yok. Beni bilgilendirmek ister misiniz acaba

Ramazan hocaya ısınmayan bir tek benim sanırım
halledersin kuzum. tarihten 76 video var. her gün düzenli 3 video izlesen 1 aya biter. zaten temelin var. matematiği ihmal etme bence. insan ciddi anlamda çalışmaya başlayınca stres oluyor, sen de şu an bu belirtiyi yaşıyosun :KK48: bence finallerden sonra 1. dönemi bitirdiğinde kendine bi plan yap ve ara tatilde uygulamaya başla. ben plan yapınca bi nebze daha rahatladım. en azından konularının nerelerde biteceğini somut olarak görebiliyosun.

kuzum serdarı bilmem ama ramazan hoca tarihte yeterli olur bence. ekstra yorulma diye söylüyorum :KK66:

sonunda duraklama ve gerilemeyi bitirdim. :KK49: 244 soru çözdüm. ama hala planın gerisindeyim. dağılmaya girmem lazım bu gece :KK55:

Ramazan hocaya ısınmayan bir tek benim galiba :)) serdar karada egitimdeyiz de anlatıyor daha iyi anlıyorum sanki ben tarihi seviyrm ama ayrıntı olarak hicbir şey bilmiyorum en azından anlamak için serdar karayı izleyeyim dedim zaten ramazan yetginin video ders notu var onu alırım hic olmazsa diye düşündüm :)

kolay gelsin kızlar merabalar .hepiniz atanacaksınız güzel hatunlar
niloşummmm =) inşallah canım darısı başımıza =)
Ramazan hocaya ısınmayan bir tek benim sanırım

Ramazan hocaya ısınmayan bir tek benim galiba :)) serdar karada egitimdeyiz de anlatıyor daha iyi anlıyorum sanki ben tarihi seviyrm ama ayrıntı olarak hicbir şey bilmiyorum en azından anlamak için serdar karayı izleyeyim dedim zaten ramazan yetginin video ders notu var onu alırım hic olmazsa diye düşündüm :)
tamam kuzum senin anlaman önemli sonuçta, sen nasıl anlıyosan ordan çalış =)

cografya ıcın hangılerı lazımsa onları ıstıyorum ben ılk defa hazırlandıgım ıcın hangılerını sorarlar hangılerını sormazlar bılmıyorum bugun denemede cıktı yapamadım:KK43:

Aslinda tuik verilerine falan girmene Hic gerek yok
Cok gereksiz ayrintiya girmis olursun
Zaman kaybi.
Dershaneye gidiyor musun ?
Yoksa Ben sana bakip yollayayim ders notu seklinde

halledersin kuzum. tarihten 76 video var. her gün düzenli 3 video izlesen 1 aya biter. zaten temelin var. matematiği ihmal etme bence. insan ciddi anlamda çalışmaya başlayınca stres oluyor, sen de şu an bu belirtiyi yaşıyosun :KK48: bence finallerden sonra 1. dönemi bitirdiğinde kendine bi plan yap ve ara tatilde uygulamaya başla. ben plan yapınca bi nebze daha rahatladım. en azından konularının nerelerde biteceğini somut olarak görebiliyosun.

kuzum serdarı bilmem ama ramazan hoca tarihte yeterli olur bence. ekstra yorulma diye söylüyorum :KK66:

sonunda duraklama ve gerilemeyi bitirdim. :KK49: 244 soru çözdüm. ama hala planın gerisindeyim. dağılmaya girmem lazım bu gece :KK55:
76 video mu ciddi misin :KK57:

76 video mu ciddi misin :KK57:
Evet kuzum dur sakin panik olma :) her gün düzenli izlersen 1 aya bitiyor. Çok ayrinti anlatıyor ama malum ÖSYM artik ayrinti sorduğu için izlenenin çok faydasini görürsün.
Cok tesekkur ederim sedefim ama benim cografyam bitti zaten izledin engin eraydini ve cok begendim simdi ara ara tekrar etmek kaldi bana:)
Hee tamam o zaman canim :)

X