2016 KPSS Öğretmenlik Çalışma Platformu ❤️

Macaronum cok sağol canım benim pes etmedim ama umudum kalmadı sadece bu yila dair sadece kpss ye odaklanmayinca olmuyor bunu anladim ben

Kizlar su siralar hastaneye falan gittim. Planim çok aksadi. Calisamadigim için buraya yazmadim. Bugün kuruluş ve yükselmeden 240 soru cozdum. Tarihten 3 video izledim. Duraklamanin yarisindayim. Halbuki dagilmada olmam lazim.
Umarim sizler iyi calisiyosunuzdur.

Hayırdır canım inşallah kötü bişey yoktur

Valla benim berbat gidiyor dershane denemesine giremedim dişimi çektirdim o gün evdw gk-gy yi çözdüm 120 sorudan 30 net çıktk moralim çok bozuk

Valla benim berbat gidiyor dershane denemesine giremedim dişimi çektirdim o gün evdw gk-gy yi çözdüm 120 sorudan 30 net çıktk moralim çok bozuk
yok canım önemli bişey değil, annem bi kaç ay önce ameliyat olmuştu, onun kontrolleri, bi de nişanlımla göz doktoruna gittik. bu yaşımızda hala sınavlarla uğraşınca gözlerimiz error verdi ama hastaneye gidince bütün gün orda geçiyor, tahlil bekliyorsun falan. ben kötü oluyorum eve gelince hastane ortamından
geçmiş olsun canım sana da
deneme çözdüğün ilk deneme miydi? bence bu netini bi yere as, daha çok hırslanırsın, ve diğer denemelerde 30 un üstüne ne kadar eklediğini görürsün. konuların ne kadarını bitirdin? önemli olan bitirdiğin konulardaki netlerin bence canım. genel olarak düşünme, bitirdiğin konuları düşün. şu an konu çalışma sürecindeyiz. konularımız bitince artacağına inanıyorum

Günaydın kizlar. Artik iyice hizlanmanin vakti geldi.
Ah bir de erken uyanabilsem
Kolay gelsin sizlere ne guzel calisiyorsunuz maasallah.
Ben kizi uyutunca oglrn bende uyuyordum
Simdi uyumamaya alistirdim kendimi. O uyurken 1 saat ders calisayim bari diye

Gunduz 2 saat aksam da esim bakiyor kiza 2 saat calisiyorum. Simdilik boyle.
Bizim sinav 10. Ayda oldugu icin de 5. Ayda kursa yazilacagim. Kizi da yarim gun bakiciya verecegim

Kizlar ben denemelerimi boyle not ediyordum kendimi boyle kontrol ediyordum.
İlk denemem ise 45 netti. Ve sinava kadar toplamda 90 kusur deneme cozdum. Kolayi zoru oluyordu netlerim birbirini tutmuyordu ama kendimi kontrol ediyordum.

Sinavda ise 76.5 net yapabildim
Denemelere gore dusuk yaptim ama standart sapmalari yuksek sorular yapmisim sanirim ki 87.2 puan aldim.

Bu sene hedefim 90 net yapmak en az insallah.

İnşallah yükseltirim bende işle zor gidiyor gerçekten işide bırakamıyorum 75 almam lazım

Canim çocukla çalışmak zor olur haklısın.
Bizim bir komşunun ikiz çocukları var. Arada gelir bize. Ondan biliyorum ki sürekli ilgilenmek gerekiyor bebekle. Uyusalar bile hemen uyaniyorlar. Annesi zaten çoğu kez uykusuz. Gerçi onlar daha 6 aylık ama hepsi de zor ışte.
Allah yardımcın olsun.
Böyle zorluk sana başarı getirir insallah.

çok güzelmiş, önünü görmek, üstüne ne kadar eklediğimizi görmek bizi heveslendirir. bence de bundan yapmalıyız

Kizlar tarihten video izleyenler, bu şekilde uzun sürmüyor mu çalışmanız?
Ben video izlemiyorum zamanim yetmez diye ama bende mi izlesem ki verimli oluyor mu?

Son düzenleme:
Ben video izlemiyorum zamanim yetmez diye ama bende mi izlesem ki verimli oluyor mu?
ben video izliyorum, videodan not alıyorum, sonra tarihin pusulası kitabından da eksik önemli yerleri ilave ediyorum deftere. sonra burdan okuyup teste geçiyorum. testi çözdükten sonra da yapamadığım soruları deftere not olarak yazıyorum. ancak bu şekilde içim rahat oluyor. çok vaktim gidiyor kuzum ama çok verimli oluyor bence. hani daha denemelere geçmedim ne kadar faydasını görürüm bilemem ama evveliyattaki ya da pusuladaki soruların bir çoğunu çözebiliyorum, burdaki sorular da baya zor. bence ramazan hocayı izlemelisin. bi de sen sözele daha yatkınsın, benim kadar vakit kaybetmeden de verim alabileceğini düşünüyorum

kolay gele kızlar matematikten 4 konuyu bitirebildim o kadar yoğunumki kaça bölüneceğimi bilmiyorum. finaller var direksiyon var staj var varoğlu var. eve ancak akşam 6 da gelebiliyorum oda yorgun argın. yılmak istemiyorum boş bulduğum anda bir konu bitirdim mattan anca 4 konu oldu. bir de vakit bulunca deneme çözdüm. tarihi unutmamışım fazla sevindim. ama detayları unuttum tabi. mat bitsin ramazan hocadan izlemeye başlıcam tabi böyle biterse

tüm bunları halledebilir miyim kızlar ya umutsuzluğa düştüm düşücem

ramazan hocayi mutlaka izle canim..temelin varsa gunde 3-4 videoyla bir ayda bitirirsin yoksa bile max. 2 ay surer ki tum konulari sindirerek calistigini ve tarihin genis bi alan oldugunu dusunuesen tarih icin iki ay konu calismasi bence cok iyi.ondan snra bolsoru

Bende tarihten 2 video izleyebildim sadece dedim bari konular yetismez bu hızla bende videolardaki bilgileri yazayim birgün lazım olur :) şimdi serdar karayı izliyorum sonra ramazan yetgini izleyip bitircem imsallah:)

halledersin kuzum. tarihten 76 video var. her gün düzenli 3 video izlesen 1 aya biter. zaten temelin var. matematiği ihmal etme bence. insan ciddi anlamda çalışmaya başlayınca stres oluyor, sen de şu an bu belirtiyi yaşıyosun bence finallerden sonra 1. dönemi bitirdiğinde kendine bi plan yap ve ara tatilde uygulamaya başla. ben plan yapınca bi nebze daha rahatladım. en azından konularının nerelerde biteceğini somut olarak görebiliyosun.
Bende tarihten 2 video izleyebildim sadece dedim bari konular yetismez bu hızla bende videolardaki bilgileri yazayim birgün lazım olur :) şimdi serdar karayı izliyorum sonra ramazan yetgini izleyip bitircem imsallah:)
kuzum serdarı bilmem ama ramazan hoca tarihte yeterli olur bence. ekstra yorulma diye söylüyorum

sonunda duraklama ve gerilemeyi bitirdim. 244 soru çözdüm. ama hala planın gerisindeyim. dağılmaya girmem lazım bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…