2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

Kayrahan Kayrahan ben hic ovitrelle kullanmadim pre... Ve chri... Diye baslayan igneleri kullandim
ShinSeGi ShinSeGi canim sen de kalcadan mi vuruldun genelde? Ben iki ignemi de kalcadan oldum acaba gobekten olunca daha mi etkili oluyo bi de her ignenin vurulma yeri farkli mi acaba

Kayrahan Kayrahan ben hic ovitrelle kullanmadim pre... Ve chri... Diye baslayan igneleri kullandim
ShinSeGi ShinSeGi canim sen de kalcadan mi vuruldun genelde? Ben iki ignemi de kalcadan oldum acaba gobekten olunca daha mi etkili oluyo bi de her ignenin vurulma yeri farkli mi acaba
canim bu hormon igneleri deri alti ignesi damara vurulmuyo o yuzden göbek kol baldir kalca fark etmiyo sanirim ama ben bu tarz igneleri hep göbekten oldum

merhabalarr kızlar nasılsınızz.. ben nedense bu klomen tedavisinde önceki 2 denemeye göre kendimi çok mutlu hissediyorum:KK70: niye böyle oldumki aceba :KK45::KK45::spor:
östrojenin fazla yükselmiştir:KK70: klomen östrojeni yükseltiyor bazen o da mutlu, pozitif olma, kendini güzel hissteme gibi güzel duygular yaşatıyor :KK66:

kizlar ovulasyon testi yaptim 2. cizgide bayağı koyu cikti hic bu kadar koyu cikmamisti bugun 17. gunum acaba catladimi catliycakmi dun iliski oldu bugunde olsun mu yarin mi olsun

canim eğer sperm sayinizda filan sıkıntı yoksa bu ara calisabildiginiz kadar çalışın :KK66: yok yorulduk artik diyosan dün ku spermler bugün yaşar zaten bugün ara verip yarini degerlendirebilirsin
spermlerde bi sıkıntı yok cok sukur ama test pozitif cikinca galiba ertesi gun catlama oluyo ozmn iliski yapmak lazim diye okumustum ben yarın yapim en iyisi dinlenmis olur :oops:

spermlerde bi sıkıntı yok cok sukur ama test pozitif cikinca galiba ertesi gun catlama oluyo ozmn iliski yapmak lazim diye okumustum ben yarın yapim en iyisi dinlenmis olur :oops:
benim test pozitif çıktığı gün catladigi da oldu. kisiden kisiye hatta aydan aya değişiyor bu. ama zaten senin içerde spermler var bugün catlasa da bisey olmaz :KK66:

X