Canım herşey moral ne güzel daha mutlu hissediyor musun iyi dusun iyi olsunmerhabalarr kızlar nasılsınızz.. ben nedense bu klomen tedavisinde önceki 2 denemeye göre kendimi çok mutlu hissediyorum niye böyle oldumki aceba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım herşey moral ne güzel daha mutlu hissediyor musun iyi dusun iyi olsunmerhabalarr kızlar nasılsınızz.. ben nedense bu klomen tedavisinde önceki 2 denemeye göre kendimi çok mutlu hissediyorum niye böyle oldumki aceba
daha umudun oluyor çünkü ,bende öyle oluyorum.merhabalarr kızlar nasılsınızz.. ben nedense bu klomen tedavisinde önceki 2 denemeye göre kendimi çok mutlu hissediyorum niye böyle oldumki aceba
öteki kullanmalarımda hep sinir küpü olmuştum şimdi şaştım kendimeCanım herşey moral ne güzel daha mutlu hissediyor musun iyi dusun iyi olsun
umut hep var ki... hiç kaybetmedim Allaha şükürler olsun. bu defa değişik hissediyorum bakalım :) ya çok sevinceem yada çok üzülcemdaha umudun oluyor çünkü ,bende öyle oluyorum.
nekadardır bekliyorsun inşallah canım ben her ay heyecanlanıyorum..umut hep var ki... hiç kaybetmedim Allaha şükürler olsun. bu defa değişik hissediyorum bakalım :) ya çok sevinceem yada çok üzülcem
canım 2 yıl olacak evleneli hiç korunmadık 3. klomen kullanışım. pco var canımnekadardır bekliyorsun inşallah canım ben her ay heyecanlanıyorum..
Bendenekadardır bekliyorsun inşallah canım ben her ay heyecanlanıyorum..
Pco adet düzensizliği demek mi??canım 2 yıl olacak evleneli hiç korunmadık 3. klomen kullanışım. pco var canım
canim bu hormon igneleri deri alti ignesi damara vurulmuyo o yuzden göbek kol baldir kalca fark etmiyo sanirim ama ben bu tarz igneleri hep göbekten oldum
östrojenin fazla yükselmiştir klomen östrojeni yükseltiyor bazen o da mutlu, pozitif olma, kendini güzel hissteme gibi güzel duygular yaşatıyormerhabalarr kızlar nasılsınızz.. ben nedense bu klomen tedavisinde önceki 2 denemeye göre kendimi çok mutlu hissediyorum niye böyle oldumki aceba
Himm anladim canim peki sagol. Aklima takilan birsey oldukca sorarim yine :)canim bu hormon igneleri deri alti ignesi damara vurulmuyo o yuzden göbek kol baldir kalca fark etmiyo sanirim ama ben bu tarz igneleri hep göbekten oldum
tabiki deHimm anladim canim peki sagol. Aklima takilan birsey oldukca sorarim yine :)
polikistik over. canımPco adet düzensizliği demek mi??
sen catlatma ignesi yaptirmis miydin cnm?kizlar ovulasyon testi yaptim 2. cizgide bayağı koyu cikti hic bu kadar koyu cikmamisti bugun 17. gunum acaba catladimi catliycakmi dun iliski oldu bugunde olsun mu yarin mi olsun
hyr canim klomen kullandim sadece igne yoksen catlatma ignesi yaptirmis miydin cnm?
canim eğer sperm sayinizda filan sıkıntı yoksa bu ara calisabildiginiz kadar çalışın yok yorulduk artik diyosan dün ku spermler bugün yaşar zaten bugün ara verip yarini degerlendirebilirsinhyr canim klomen kullandim sadece igne yok
spermlerde bi sıkıntı yok cok sukur ama test pozitif cikinca galiba ertesi gun catlama oluyo ozmn iliski yapmak lazim diye okumustum ben yarın yapim en iyisi dinlenmis olurcanim eğer sperm sayinizda filan sıkıntı yoksa bu ara calisabildiginiz kadar çalışın yok yorulduk artik diyosan dün ku spermler bugün yaşar zaten bugün ara verip yarini degerlendirebilirsin
benim test pozitif çıktığı gün catladigi da oldu. kisiden kisiye hatta aydan aya değişiyor bu. ama zaten senin içerde spermler var bugün catlasa da bisey olmazspermlerde bi sıkıntı yok cok sukur ama test pozitif cikinca galiba ertesi gun catlama oluyo ozmn iliski yapmak lazim diye okumustum ben yarın yapim en iyisi dinlenmis olur