- 9 Haziran 2016
- 265
- 116
- 31
t
tamam canım yiycem
Insallaaahhhhhh canimmm sende, isteyen herkesss
countrt inşallah tutar bu ay güzel haberlerini alırız:)
İlk deneme mi? yumurtan kaç mm olmuş?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
t
tamam canım yiycem
Insallaaahhhhhh canimmm sende, isteyen herkesss
Çok merak ediyorum acaba döllendi mi yumurta döllenmediyse nasıl anlarız ki sen de gün aşırıya ne zamana kadar devam et dedi doktor canım?t
tamam canım yiycem
Genelde yumurta çatlatma iğnesinden 36 saat sonra diye veriyorlar bazı doktorlar direk saatini bile söylüyor ama ben iğne olmadım doktor şu günler ilişki olsun diye söyledi canımArkadaşlar bende bugün doktora gittim adetin 5,gun baslicam klomene bir hafta sonra gel bi bakalım dedi sizin doktorunuz beraber olacağınız gün ve saat verdimi yumurtaniz catladiktan sonra??
Anladım tatlım bana gün ve saat vericem nokta atışı yapmaya çalışıcaz dedi bakalım bn altı ay önce kimyasal gebelik yaşadık düşük yaptım bekledim altı ay hala olmayınca ilk kez bi tedavi uyguluyoruz bakalım hayırlısı hepimiz icinGenelde yumurta çatlatma iğnesinden 36 saat sonra diye veriyorlar bazı doktorlar direk saatini bile söylüyor ama ben iğne olmadım doktor şu günler ilişki olsun diye söyledi canım
Anladım canım inşallah yumurtan istenilen olgunluğa ulaşır da çatlatma iğnen yapılır, hem doktor öyle diyorsa sana direk saat vericek, bazılarına gece saat 03.00 filan diye söyleyen doktorlar var sana da öyle söyleyebilir.Anladım tatlım bana gün ve saat vericem nokta atışı yapmaya çalışıcaz dedi bakalım bn altı ay önce kimyasal gebelik yaşadık düşük yaptım bekledim altı ay hala olmayınca ilk kez bi tedavi uyguluyoruz bakalım hayırlısı hepimiz icin
Anladım canım inşallah yumurtan istenilen olgunluğa ulaşır da çatlatma iğnen yapılır, hem doktor öyle diyorsa sana direk saat vericek, bazılarına gece saat 03.00 filan diye söyleyen doktorlar var sana da öyle söyleyebilir.
Hayırlısı inşallah tutar canım haber ver[/QUOT ins canm burası supermis ilk kez böyle aktif kullanıyorum normalde yazismalarinizi takip ediyorumsen ne kadarlik evlisin canm klomeni ilk kezmi kullanıyorsun sende
İnş canım tamam haber veririm sen ne kadarlik evlisin klomenmi kullanıyorsun ilk kezAnladım canım inşallah yumurtan istenilen olgunluğa ulaşır da çatlatma iğnen yapılır, hem doktor öyle diyorsa sana direk saat vericek, bazılarına gece saat 03.00 filan diye söyleyen doktorlar var sana da öyle söyleyebilir.
Hayırlısı inşallah tutar canım haber ver
bende 2 yıl olacak 1 ay önce polikistik over olduğunu öğrenince korktum ve hemen tedaviye başlamak istedim bu arada hep yazz kullanarak korunmuştum, ilk kullanışım 23 yaşındayım:)
Aynen bende ilk defa şuanda kullandım aktif olarak siteyi.bende iki buçuk yıllık evliyim ama son bir buçuk yıl dır korunmuyoruz tam bir yıl olunca hamile kaldım ama ondan öncede bi kaç doktora gittim hsg cektirdim falan baya bi yok yere para harcadim bir sürü test yaptırdım daha biraz önce doktordan geldim işte bizim için en önemlisi tüplerin açık dedi öyle yani dediğim gibi altı aydir bekliyorum doktor sonuçta hamile kalmışsin bi kere stres yapma diyo ama elimde değilbende 2 yıl olacak 1 ay önce polikistik over olduğunu öğrenince korktum ve hemen tedaviye başlamak istedim bu arada hep yazz kullanarak korunmuştum, ilk kullanışım 23 yaşındayım:)
sen kaç yıllık evlisin ben de yeni sayılırım sitede ama hep takip ediyordum
rahim filmini 1 sene olmayinca istiyorlarÇikolata kisti çok yaygın bişey. Gebeliğe engel olduğunu bilmiyordum. Çok uzun süre olmadı aslında benim, 9 ay doldu yeni
sevin canim sevin... ne insanlar var bi sürü ilaca ragmen yumurtasi buyumeyen catlamayan.. biz onlara nispeten daha şanslıyız Rabbim ol dedikten sonra olurHmm catlasa da sevinmeyim o zaman ne zor isler ya.. Hele de boyle ortada bi sorun yokken hamile kalamamak cok kotu yine de sukrediyorum halime adetlerim duzenli kendiliginden yumurtam buyuyo catliyo diye.. zamani var demek ki deyip avutuyoruz kendimizi ve tabi dualarimizi da eksik etmeden...
kiyamammm acaba ters bi yere mi denk geldiSabah catlatma ignemi vuruldum gobegim aciyo hala ya
evet canim kontrole gittiginde doktor yönlendirirArkadaşlar bende bugün doktora gittim adetin 5,gun baslicam klomene bir hafta sonra gel bi bakalım dedi sizin doktorunuz beraber olacağınız gün ve saat verdimi yumurtaniz catladiktan sonra??
25 yaşındayım canm benm yaptırmadigim test kalmadı o yönden rahatim bakallm hayırlısıAynen stres yapmayın diyorlar ama takibi olan bir konu nasıl düşünülmez ki merak ediyorsun sonuçta ama ne güzel tüplerin açıkmıl yani bir sorun görünmüyor gebe kalmana
Kaç yaşındasın canım
countrt inşallah tutar bu ay güzel haberlerini alırız:)
İlk deneme mi? yumurtan kaç mm olmuş?
kiyamammm acaba ters bi yere mi denk geldi
Maşallah bak senin hem istenilen boyutta hemde sayısıda çok güzel tutma ihtimali çok yüksek Rabbim inşallah sağlıklı evlatlar verir haberlerini bekliyoruz :)Ilk tedavi yavrum ilk kez klomen kullandim bugunde igne oldum. Solda 4 tane yumyum vardi 20 mm dedi doktor sagda bitane onu olcmedi..