2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

Bu catlatma ignesi kullananlara bi sorum olcak. Dr size igne recete yazdigi zaman eczanelerde rahatca bulabiliyor musunuz? Ben sıkıntı cekiyorum ve receteyle alamiyorum sizde de durum boyle mi acaba? Bir de dr.un yazdigi igneyi bulamiyorum mesela. İki sefer igne kullandim ilkinde verdigi gun bulamadim ertesi gun buldum vuruldum. İkincide de yazdigi igne yerine farkli isimde ama ayni islevi goren bi igne vuruldum

Bu catlatma ignesi kullananlara bi sorum olcak. Dr size igne recete yazdigi zaman eczanelerde rahatca bulabiliyor musunuz? Ben sıkıntı cekiyorum ve receteyle alamiyorum sizde de durum boyle mi acaba? Bir de dr.un yazdigi igneyi bulamiyorum mesela. İki sefer igne kullandim ilkinde verdigi gun bulamadim ertesi gun buldum vuruldum. İkincide de yazdigi igne yerine farkli isimde ama ayni islevi goren bi igne vuruldum
canim ben küçük bi ilçede oturuyorum ovitrelle yaziyorlar genelde catlatma ignesini normalde izmir merkezde hastaneye gidiyorum hastanenin karşısındaki eczaneden alip hastanede yaptiriyordum hep kolayca buluyordum ama en sonuncu da doktor alip akşam 21.00 da yapcan dedi catlatma ignesini izmirdem alip gelsem sogukta saklanmasi gereken bi ilac belki bozulur diye almadim bi geldim bizim ilcedeki hic bi eczanede yok şok oldum. bana özel izmir merkezden getirtti bi eczane aksama Allahtan oyle bi imkan vardi yoksa bende bulamicaktim igneyi

Burada okumuştum otriville en ucuzu olduğu için eczanelerde zor bulunuyor muş canım

Kızlar ya bana bi yardım edin, doktor ultrason ile bakarken solda bir şey yoktu ama sağda hafif ağrı hissettim o günden sonra da yürürken sağ kasığım ağrıyo böyle orda yumru gibi bir şey varmış gibi kist ya da başka bir şey olabilir mi?

Maşallah bak senin hem istenilen boyutta hemde sayısıda çok güzel tutma ihtimali çok yüksek Rabbim inşallah sağlıklı evlatlar verir haberlerini bekliyoruz :)

Ayy amin canim insallah insallahhh bu aksam 36 saat olacak onu bekliyorum sabirsizlikla

Kızlar ya bana bi yardım edin, doktor ultrason ile bakarken solda bir şey yoktu ama sağda hafif ağrı hissettim o günden sonra da yürürken sağ kasığım ağrıyo böyle orda yumru gibi bir şey varmış gibi kist ya da başka bir şey olabilir mi?
canim benim sağ tarafta karin boşluğunda cikolata kisti varmis doktor ultrason sirasinda bi yere bastirdi ağrı yapti öyle fark etti muhtemelen burde cikolata kisti var dedi ve benim ara ara sağ tarafim ağrır. ama senin ki nedir bilemedim

canım bende bu ay klomen kullandım yumurtlama gününde sancım oldu çok bat a 8 var senin sancılar tam olarak yumurtlama günündemi başladı?
Hayir canım adete 4 gun kala faln basladı ben klomeni nisanin sonunda kullandim cat ignesi oldum snra adetim bur hafta gecikti en son 19 mayista adet oldum kasiklarm agrimaya baslaynca öylesine test yapaym dedim hayalet cikti c.tesi sabh tekrar yaptm silik cikti sonra koyulasti öyle kan verdim iki haftalk dedi doktr

Eklentiler

• IMG-20160614-WA0004.jpg
    IMG-20160614-WA0004.jpg
    16,8 KB · Görüntüleme: 41
Hayir canım adete 4 gun kala faln basladı ben klomeni nisanin sonunda kullandim cat ignesi oldum snra adetim bur hafta gecikti en son 19 mayista adet oldum kasiklarm agrimaya baslaynca öylesine test yapaym dedim hayalet cikti c.tesi sabh tekrar yaptm silik cikti sonra koyulasti öyle kan verdim iki haftalk dedi doktr
yaa negüzel bende 2. için uğrasıyorum ilk gebeliğimde 18. ayda kalmıştım sorunusz tedavisiz birşekide. neden kloen kullandın ben yumişler çatlıyor sadece gızlandırmak adına vereyim dedi bir ay verdi 2 ay vermedi bu 3. ay .ama 06 haziranda çok sol kasık ağrım oldu ve ymuşlarda soldaydı acaba çatlıyormu dedim ama ovs günüm 09 haziran olması gerkiyordu beklenen bat da 23 haziran..

yaa negüzel bende 2. için uğrasıyorum ilk gebeliğimde 18. ayda kalmıştım sorunusz tedavisiz birşekide. neden kloen kullandın ben yumişler çatlıyor sadece gızlandırmak adına vereyim dedi bir ay verdi 2 ay vermedi bu 3. ay .ama 06 haziranda çok sol kasık ağrım oldu ve ymuşlarda soldaydı acaba çatlıyormu dedim ama ovs günüm 09 haziran olması gerkiyordu beklenen bat da 23 haziran..
Az kalmis canm insallah hamilesindir benim iki yıl sonra ilk olacak insallah

X