2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

bi de tek yumurtayla şans az derler, yok efenim 21mm cok büyük kaliteli degildir derler(son gittgim doktor öyle deyip moralimi alt üst etmisti). hepsi palavra. olcaksa oluyo işte :anne:
Yok be tatlım 21mm Kocaman yumoş..sınır hatta 22 diye biliyorum çatlatılması lazım yani Kocaman yumurta.sana Bişi söyleyim mi.bir hafta her gün gittim klomenden sonra büyüdü mü büyümedi mi diye her gün allttan takip yumurtam hep küçücüktü.hiç büyümedi 5-6gün doktor hatta Dedi ki çok nazlı yumurtan var hiç böyle görmedim.hatta Dedi ki böyle giderse önümüzdeki ayda böyle cevap verirse tüp bebek Dedi moralim çok bozuşmuştu.nyse tam hmutlar kesildi.son gün tekrar gittim Kocaman yumurta olmuş bir günde doktor Dedi ki büyümüş Dedi ilk defa böyle yumurta gördüm Dedi.ertesi gün çatlama iğnesi oldum.umutlar tekrar yeşermişti.Çok dua ettim Rabbim bir mucize verdi çok şükür.Umutları kaybetmeyelim.ALLAH ol Dedi mi olur hemde bir günde bir saniye de herşeyin başı dua :anneadayı::KK200:

Yok be tatlım 21mm Kocaman yumoş..sınır hatta 22 diye biliyorum çatlatılması lazım yani Kocaman yumurta.sana Bişi söyleyim mi.bir hafta her gün gittim klomenden sonra büyüdü mü büyümedi mi diye her gün allttan takip yumurtam hep küçücüktü.hiç büyümedi 5-6gün doktor hatta Dedi ki çok nazlı yumurtan var hiç böyle görmedim.hatta Dedi ki böyle giderse önümüzdeki ayda böyle cevap verirse tüp bebek Dedi moralim çok bozuşmuştu.nyse tam hmutlar kesildi.son gün tekrar gittim Kocaman yumurta olmuş bir günde doktor Dedi ki büyümüş Dedi ilk defa böyle yumurta gördüm Dedi.ertesi gün çatlama iğnesi oldum.umutlar tekrar yeşermişti.Çok dua ettim Rabbim bir mucize verdi çok şükür.Umutları kaybetmeyelim.ALLAH ol Dedi mi olur hemde bir günde bir saniye de herşeyin başı dua :anneadayı::KK200:
Maşallah ne güzel Rabbim sağlıklı sıhhatli elinevermeyi nasip etsin ,
ama senin yumurta boyutun iyiymiş canım 18,20 mm olunca çatlıyor yada iğne veriyorlar, ama tek yumurta olunca gebe olmas olasılığını düşük evriyorlar benimde tek yumurtam var doktor %20 dedi kalma şansın düşük dedi bende beklemedeyim bakalım:KK43:

Maşallah ne güzel Rabbim sağlıklı sıhhatli elinevermeyi nasip etsin ,
ama senin yumurta boyutun iyiymiş canım 18,20 mm olunca çatlıyor yada iğne veriyorlar, ama tek yumurta olunca gebe olmas olasılığını düşük evriyorlar benimde tek yumurtam var doktor %20 dedi kalma şansın düşük dedi bende beklemedeyim bakalım:KK43:
Yok ya bu doktorlar ne acayip insanların moralini bozuyorlar.canım benim doktorum dediği klomene başlarken sadece bir tane yumurta isiyorum senden o hamile kalmana yeter.

Yok ya bu doktorlar ne acayip insanların moralini bozuyorlar.canım benim doktorum dediği klomene başlarken sadece bir tane yumurta isiyorum senden o hamile kalmana yeter.
Ne güzel daha benim ilk doktorum polikistik over olduğunu söylemesiyle sonraki aylar bakıcaz adetlerini bozup bozmamasına şuan her hangi bir tedaviye gerek yokd edi, bende araştırınca korktum hemen tedaviye başlamak istedim, bu doktorum klomenle bu işi hallederiz dedi ama bakalım , hayırlısı olsun, inşallah ilk kullanım tutar inşallah
seninde ilk kullanımın değilmi i

Ne güzel daha benim ilk doktorum polikistik over olduğunu söylemesiyle sonraki aylar bakıcaz adetlerini bozup bozmamasına şuan her hangi bir tedaviye gerek yokd edi, bende araştırınca korktum hemen tedaviye başlamak istedim, bu doktorum klomenle bu işi hallederiz dedi ama bakalım , hayırlısı olsun, inşallah ilk kullanım tutar inşallah
seninde ilk kullanımın değilmi i
Evet tatlım ilk.inş kimyasal falan değildir çok korkuyorum bende

Kzlar adetime 5gün var erken gebelik testi aldm eczacıya yanilma payi varmi dedim hayr yk %de 100 dedi.. az once testi yaptm ve negatif cıktı o kadar uzgunum ki anlatamam......:KK43:

Kzlar adetime 5gün var erken gebelik testi aldm eczacıya yanilma payi varmi dedim hayr yk %de 100 dedi.. az once testi yaptm ve negatif cıktı o kadar uzgunum ki anlatamam......:KK43:
asla %100 degil. benim arkadaşım adetine 2 gün kala yapti erken gebelik testi cikmadi adeti 1 gün geçti kanda çıktı

Merhaba kızlar geçtiğimiz ay klomen + iğne tedavisi gördüm ancak tutmadı regl oldum Dr gittiğimde bana kist oluştuğunu bu ay pas gecelim diğer ay devam edelim dedi.simdi sormak istediğim birşey var bu ay gebe kalma şansım yok mu ??cok yorgun hissediyorum kendimi rabbim bu mübarek gunde dualarımızı kabul etsin amin.

Kızlar size başımdan geçenleri anlatayım.pkoluyum 2 senedir Bebek istiyoruz olmadı.Bir kere kimyasal gebelik yaşadım.Bir de 7cm miyom alındı BEnden sezeryan oldum.bu ay klomen kullandım.yumurtam çok geç büyüdü tek yumurtaydı.17.gün falan çatlama iğnesi oldum 21mm si yumurtam. 18.gün ve 20.gün ilişki dedi doktor.poponun altına yastık koy 2saat yat Dedi doktor bende öyle yaptım.hatta eşim ayaklarımı ilişkiden sonra yukarıya kaldırıyordu 2-3dk falan.Nyse son Bi kaç gündür karın Ağrısı bel ağrısı çekiyordum.topiklerde ovulasyon testiyle gebelik belli oluyor yazıyordu.evde de vardı .bende yaptım koyu çizgi çıktı içime kurt düştü ve gebelik testi aldım.ondada silik çift çizgi.bu arada ilişkiden sonraki 12.günüm gittim Bi de kan testi yaptım 12.75 yani gebelik var.bizimkisi geç olduğu için normalmiş sonuç 1 hafta daha bekliyeceğim çünkü adetime 5 gün var. Bende aceleciym :) :) çok dua ettim kızlar isteyen herkes için sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin ALLAH diye.İnşallah sağlıklı gebelik geçiririm.ALLAH tüm isteyenlere versin inşallah :anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
cok sevindim Allah saglicakla kucagini almayi nasip etsin darısı tüm olmayanlarin icindede benm başima :)

cok sevindim Allah saglicakla kucagini almayi nasip etsin darısı tüm olmayanlarin icindede benm başima :)
Amin cnm inşallah ama bugün Bişi öğrendim çatlatma iğnesi etkisiyle vücuda hcg yayılıyormuş.gerçi iğneden 10 gün sonra etkisi geçiyor diyorlar ama.Bilemedim.kafam çok karıştı

Amin cnm inşallah ama bugün Bişi öğrendim çatlatma iğnesi etkisiyle vücuda hcg yayılıyormuş.gerçi iğneden 10 gün sonra etkisi geçiyor diyorlar ama.Bilemedim.kafam çok karıştı
yok canim oyle bsy yoktur ya insallah hamilesindir doktora gittin mi ne zaman gidiceksin

sakin haaa... at o ihtimali kafandan. bebisinle konus söyle ona sana sıkı sıkı tutunsun :KK66:
Ya cnm öylede Bişi öğrendim çatlatma iğnesinden sonra vücuda hcg yayılıyormuş yani kan da idrarda her türlü pozitif çıkıyor diyorlar.gerçi iğneden 10 günde geçiyormuş ama işte korkuyorum ya bnde 12.gün test yaptım ama.tek duam inşallah testim doğrudur sağlıklı değerim yükselir ve ALLAH sağlıklı bir evlat nasip eder :KK43:

Önümüzdeki ay tekrar deniyecektir ondan
ben alerji ilaclari kullaniyorum acaba klomene bi etkisi olmusmudur bir kere daha klomen kullanmistim bn ozmn cok guzel buyumuslerdi smdi 1 tane oda 14 mm olmustu dogra sorcam sorcam unutuyorum hep bi sakincasi varmidir diye

X