Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2016 Kasım da hamile olduğunu öğrenenler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ağustos 2015
- 107
- 79
- 98
haberlerini bekliyoruzHadi hayırlı olsunn sagsalimm al kucağına inş.. Ben de perşembe günü gitcemm bakalım
- 19 Mayıs 2013
- 690
- 246
- 133
Kızlar benim 24 Kasım'dan bu yana lekelenmem olduğu için doktora gittim düşük önleyici hap ve iğne verdi . Sat a göre 5+5 iken ultrasonda 6+4 gibi dedi doktorum . Cumartesi kalp atışları için gel dedi ama ben 10 aralıkta gitmeyi düşünüyorum . Çok heyecanlıyım o günü bekleyebilir miyim bilmiyorum
- 13 Ocak 2012
- 1.675
- 1.806
- 333
Bende kasım mutlularındanım.. Sat 29 ekim. 28 kasımda evde test yaparak öğrendim. Bugün yani 4+4 de Dr gittim ama ultrasonda görünmedi. Beta hcg 989 çıktı. Görmeden de insanın içi rahat etmiyo ki.. haftaya gidicem inşaAllah görürüz keseyi ve bebeği.
Umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli bi şekilde alırız yavrularımızı kucağımıza...
- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
MAVI_BEYAZ tatlım hayırlı olsun satlarımız arasında 1 gün fark var benimde 30 ekim. Ben de bu cumartesi gideceğim 4+6 da inşallah görürüz birşeyler ya çok sabırsızlanıyorum elimde değilBende kasım mutlularındanım.. Sat 29 ekim. 28 kasımda evde test yaparak öğrendim. Bugün yani 4+4 de Dr gittim ama ultrasonda görünmedi. Beta hcg 989 çıktı. Görmeden de insanın içi rahat etmiyo ki.. haftaya gidicem inşaAllah görürüz keseyi ve bebeği.
- 20 Kasım 2016
- 1.051
- 897
- 123
MAVI_BEYAZ tatlım hayırlı olsun satlarımız arasında 1 gün fark var benimde 30 ekim. Ben de bu cumartesi gideceğim 4+6 da inşallah görürüz birşeyler ya çok sabırsızlanıyorum elimde değilBende kasım mutlularındanım.. Sat 29 ekim. 28 kasımda evde test yaparak öğrendim. Bugün yani 4+4 de Dr gittim ama ultrasonda görünmedi. Beta hcg 989 çıktı. Görmeden de insanın içi rahat etmiyo ki.. haftaya gidicem inşaAllah görürüz keseyi ve bebeği.
Bende sabahları cok oluyor bulantıHerkesin bebişi hayırlı olsun. Biz anneler çok sabırsız oluyoruz. Sizler nasılsınız benim mide bulantım ağızdaki kötü tat hayat kalitemi düşürdü. Ama bi insan midesi bulanırkende yemek yermi yermiş görüyorum
Sagp
Ay gün boyu devam ediyor çok sıkıcı bir durum. Umarım çabuk atlatırız
Sagol canım benim inşallah sende kaç haftalk gebesın
Ay gün boyu devam ediyor çok sıkıcı bir durum. Umarım çabuk atlatırız
Ben de belirti hiç yok. sadece regl ağrısı gibi ağrılarım var. dünden beri de göğüslerim şişti ve ağrıyo o kdr. ben de belirtim olmadığı için korkuyorum
6+1 bugün. Senin ne kadar cnm
Ay canım hiç sıkıntı yaşamadan hamilelik yaşayan çok kişi var bulantı olmasın zaten çok zor.Ben de belirti hiç yok. sadece regl ağrısı gibi ağrılarım var. dünden beri de göğüslerim şişti ve ağrıyo o kdr. ben de belirtim olmadığı için korkuyorum
Ay canım hiç sıkıntı yaşamadan hamilelik yaşayan çok kişi var bulantı olmasın zaten çok zor.
Aynn canm cok var ole