2016 Kasım da hamile olduğunu öğrenenler

Mrblar kızlar bende 7 +3 haftalık hamileyim bügün kahverengi leke geldi hemen doktora gittik Dr ilaç verdi korkacak bişi yok dedi ve kalp atışlarını duyduk minnak yavrumun çok heyecanlı Rabbim isteyen herkese tattırsın bu özel duyguyu

Az once evde test yaptim ve cift çizgiyi gordum daha dra gitmedim ama sanirim hamileyim

Kızlar benim 24 Kasım'dan bu yana lekelenmem olduğu için doktora gittim düşük önleyici hap ve iğne verdi . Sat a göre 5+5 iken ultrasonda 6+4 gibi dedi doktorum . Cumartesi kalp atışları için gel dedi ama ben 10 aralıkta gitmeyi düşünüyorum . Çok heyecanlıyım o günü bekleyebilir miyim bilmiyorum

Ben de bugün öğrendim. daha öncekileri 6. haftada kaybettiğimden korkuyorum. 4+3teyim. 764 çıktı beta hcg. umarım sağlıkla devam eder.

Bende kasım mutlularındanım.. Sat 29 ekim. 28 kasımda evde test yaparak öğrendim. Bugün yani 4+4 de Dr gittim ama ultrasonda görünmedi. Beta hcg 989 çıktı. Görmeden de insanın içi rahat etmiyo ki.. haftaya gidicem inşaAllah görürüz keseyi ve bebeği.
Umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli bi şekilde alırız yavrularımızı kucağımıza...

MAVI_BEYAZ tatlım hayırlı olsun satlarımız arasında 1 gün fark var benimde 30 ekim. Ben de bu cumartesi gideceğim 4+6 da inşallah görürüz birşeyler ya çok sabırsızlanıyorum elimde değil

MAVI_BEYAZ tatlım hayırlı olsun satlarımız arasında 1 gün fark var benimde 30 ekim. Ben de bu cumartesi gideceğim 4+6 da inşallah görürüz birşeyler ya çok sabırsızlanıyorum elimde değil

Herkesin bebişi hayırlı olsun. Biz anneler çok sabırsız oluyoruz. Sizler nasılsınız benim mide bulantım ağızdaki kötü tat hayat kalitemi düşürdü. Ama bi insan midesi bulanırkende yemek yermi yermiş görüyorum

Bende sabahları cok oluyor bulantı

Ay gün boyu devam ediyor çok sıkıcı bir durum. Umarım çabuk atlatırız

Ben de belirti hiç yok. sadece regl ağrısı gibi ağrılarım var. dünden beri de göğüslerim şişti ve ağrıyo o kdr. ben de belirtim olmadığı için korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…