haberlerini bekliyoruzHadi hayırlı olsunn sagsalimm al kucağına inş.. Ben de perşembe günü gitcemm bakalım
Bende kasım mutlularındanım.. Sat 29 ekim. 28 kasımda evde test yaparak öğrendim. Bugün yani 4+4 de Dr gittim ama ultrasonda görünmedi. Beta hcg 989 çıktı. Görmeden de insanın içi rahat etmiyo ki.. haftaya gidicem inşaAllah görürüz keseyi ve bebeği.
Umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli bi şekilde alırız yavrularımızı kucağımıza...
Bende kasım mutlularındanım.. Sat 29 ekim. 28 kasımda evde test yaparak öğrendim. Bugün yani 4+4 de Dr gittim ama ultrasonda görünmedi. Beta hcg 989 çıktı. Görmeden de insanın içi rahat etmiyo ki.. haftaya gidicem inşaAllah görürüz keseyi ve bebeği.
Umarım hepimiz sağlıklı sıhhatli bi şekilde alırız yavrularımızı kucağımıza...
Bende sabahları cok oluyor bulantıHerkesin bebişi hayırlı olsun. Biz anneler çok sabırsız oluyoruz. Sizler nasılsınız benim mide bulantım ağızdaki kötü tat hayat kalitemi düşürdü. Ama bi insan midesi bulanırkende yemek yermi yermiş görüyorum
Ay gün boyu devam ediyor çok sıkıcı bir durum. Umarım çabuk atlatırız
Sagol canım benim inşallah sende kaç haftalk gebesın
Ay gün boyu devam ediyor çok sıkıcı bir durum. Umarım çabuk atlatırız
6+1 bugün. Senin ne kadar cnm
Ay canım hiç sıkıntı yaşamadan hamilelik yaşayan çok kişi var bulantı olmasın zaten çok zor.Ben de belirti hiç yok. sadece regl ağrısı gibi ağrılarım var. dünden beri de göğüslerim şişti ve ağrıyo o kdr. ben de belirtim olmadığı için korkuyorum
Ay canım hiç sıkıntı yaşamadan hamilelik yaşayan çok kişi var bulantı olmasın zaten çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?