- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- Konu Sahibi Ikra meyra
Gunaydiiiinnnn :)
Nasilsiniz, minik bebisler nasil ?
Nasilsiniz, minik bebisler nasil ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi cnm guzel haberlerle gel bakalim.. tutunsun bebislerin sana..Günaydin kizlar bugun benim kan testim bugunde bat gunum ayrica benim bebeklerim tüp :))
Cnm sancin olmasi cok normal ben ilk hamileligimde o kadar cok adet agrisi cektim ki bu sancilarla kesinlikle hamile degilimdir diyodum adetim gectikten 1 hafta sonra test yapmistim oyle ogrendim.. ayrica pembe akinti da normal ben de implantasyondan beri ara ara lekeleniyorum kirmiziya donmedikten sonra onemsemiyor doktorlar..Bu tutunma süreci ne kadar sürüyor? Adet gunlerindeyim ondan mı oluyor daha çok sancı anlamadım
Canım bugün doktor kontrolüm vardı bu kasık ağrısının sebebini sordum ve benim buna eşlik eden karın ağrımda vardı ve bana normal olduğunu söyledi kaslar gerildiği için oluyormuş rahim büyürken kaslar geriliyormuş.Bana progestan verdi bidahaki kontrole kadar kullanıcam.Sen nasıl oldun?
Teşekkürler inşallah sıkıntısız geçer hepimizin hamileliği, ilk bebek olunca neler olduğunu anlamak zor oluyorCnm sancin olmasi cok normal ben ilk hamileligimde o kadar cok adet agrisi cektim ki bu sancilarla kesinlikle hamile degilimdir diyodum adetim gectikten 1 hafta sonra test yapmistim oyle ogrendim.. ayrica pembe akinti da normal ben de implantasyondan beri ara ara lekeleniyorum kirmiziya donmedikten sonra onemsemiyor doktorlar..
Amin hepimize inşallah, ayrıca aramıza hoşgeldinGünaydın kızlar,
Merhabalar herkese bende Allah nasip ederse kasım annesi olacağım. Bebişlerimizin tüm evrelerini (ölüm) hariç sağlıklı hayırlı bir şekilde eşlerimizle birlikte varsa veya olacaksa kardeşleriyle birlikte Allah görmemizi nasip etsin
Olderseolur0606 geldim kuzum benim
Hoşbulduk kuzumAmin hepimize inşallah, ayrıca aramıza hoşgeldin
takviminede o tarihi yaz takviminde takip edersin canim rabbim ssg salim kucagina almayi nasip etsin insallahKısmetse 07.11.2016 civarı bebeğimizi kucağımıza alacağız inşallah!
Canim lekelenme bende de var insallah biseyin yoktur stres yapma....Kızlar çarşamba günü beta 96.74tü. Dün yani reglin 2. Günü pembe leke oldu.
Şimdi doktor tekrar beta istedi, kasık ağrılarımın ve mide bulantımın çok olması normal değil dedi. Korkuyorum dua edin bana lütfen
canim keseyi gordunuzmu ikiz galiba cok yuksek diye dusundum bence ikiz geliyor gibi hadi gozun aydin sag salim kucagina almayi nasip etsin rabbimGunaydin canlar
Ben dun kan vermistim 4365 ten 8967 ye yukselm
Cok sukur 2 katina cikmis
Korkma canim icini ferah tut iyi dusunelim iyi Olsun. Allahin izniyle kotu bir sey yoktur dualarimizdasinKızlar çarşamba günü beta 96.74tü. Dün yani reglin 2. Günü pembe leke oldu.
Şimdi doktor tekrar beta istedi, kasık ağrılarımın ve mide bulantımın çok olması normal değil dedi. Korkuyorum dua edin bana lütfen
rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin canim insallah poxitif ol.uzulme stres yapma cnmKızlar çarşamba günü beta 96.74tü. Dün yani reglin 2. Günü pembe leke oldu.