2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

D doakolik canım çekilişe katılamayacağım.kızlar hepinizden özür dilerim.çok zorlamama rağmen bazı sıkıntılarım var onları aşamadım.çekiliş olmadan bilgilendireyim dedim.diğer çekiliş gibi müsait olamıyorum.tekrar özür dilerim size iyi sohbetler

Amın iki minik adam geldı işte.hosbulduk bende iyiyim tekrardan tüp bebek tedavisine başlıycam heycanla beklıyorumçağirdiğin için tekrardan sağol
oyy maşallah rabbim sanada nasip canım inşallah rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah :) r.ederim ben teş.ederim geri çavirmeyip katıldığın için

Nasılsınız hanımlar .. iki gün tatil di ve iş başı yaptım şu an işteyim . pazartesi olduğu için yoğunuz biraz ara,ara girerim sohbete çekiliş bugün ve bakalım bana kim düşecek

Nasılsınız hanımlar .. iki gün tatil di ve iş başı yaptım şu an işteyim . pazartesi olduğu için yoğunuz biraz ara,ara girerim sohbete çekiliş bugün ve bakalım bana kim düşecek
kolay gelsin canım evet bugün çekiliş günü herkes bi heyecanla kurbanını bekliyo

Günaydınlarrrrrgönderdim kuzum

günaydın kızlar bugün büyük gün bakalım kim kime çıkacak
Gunaydin kızlar hosgeldiniz:)
Canim maddi sıkıntılar mı yanı umarım ciddi bisey değildir. Baska çekilişlerde görüşmek uzere o Zaman.

Geldim geldim arkadasım dogum yaptı onu ziyarete gidicemde hazırlık yapıyordum komposto fln
Ayy hayırlı olsun canim benim:) Hosgeldi bebisler

günaydın D doakolik kuzum nasılsın büüyük bir heyecanla mesajını bekliyorum
Kuzucum gunaydinlar suanda 3 arkadaşımızın bilgileri hala gelmedi haksızlık olmaması adına onlardan haber bekleyip oyle yollayacağım herkese. Belki yine çekilmek isteyenler olabilir diye.

hmm anladım canım onlara tekrar bilgi mesajı gönderseydin keşke

geçen çekilişten tecrübeliyimm.. ve lütfen şuna dikkat edelim kızlar gelen hediyelerin resimlerini özenle çekip atalım topiğimizee ...

geçen çekilişten tecrübeliyimm.. ve lütfen şuna dikkat edelim kızlar gelen hediyelerin resimlerini özenle çekip atalım topiğimizee ...
Evet kuzucum vala tek tek cekmkstim ben sahsen zaten hepsine bayildim seve seve de kullaniyorum. Bizim icin o kadar uğrasan katilciklerinizi küçükte olsa sevindirmemiz gerekiyor bencede

witch hunt hiç tanımıyorum canım ama hatırladığım kadarıyla @hanzade15 in arkadaşı hemen bir araştırma yapıp geliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…