• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Evet kuzucum vala tek tek cekmkstim ben sahsen zaten hepsine bayildim seve seve de kullaniyorum. Bizim icin o kadar uğrasan katilciklerinizi küçükte olsa sevindirmemiz gerekiyor bencede:KK200:
kesinlikle bizim için uğraşan arkadaşlarımıza yapılacak en güzel jesttir resimleri güzel çekip yüklemek..

canım witch hunt witch hunt tanıtım da yurtdışında yaşadığını belirtmiş buna dikkat edelim bence çünkü sıkıntı yaşanır sonra @hanzade15 de pek aktif bir üye değil sanki sayfasına baktım çok bir giriş çıkışı yok buda sıkıntı yaratır yinede sen bilirsin ;)

canım witch hunt witch hunt tanıtım da yurtdışında yaşadığını belirtmiş buna dikkat edelim bence çünkü sıkıntı yaşanır sonra @hanzade15 de pek aktif bir üye değil sanki sayfasına baktım çok bir giriş çıkışı yok buda sıkıntı yaratır yinede sen bilirsin :KK66:
witch hunt witch hunt şuanda burda yaşadığını yilbasi çekilişinde yurtdışında olduğunu söylemişti öyle de bir adres verdi. Hanzedeyi bilemiyorum. Bak stres oldum şimdi napcam

witch hunt witch hunt şuanda burda yaşadığını yilbasi çekilişinde yurtdışında olduğunu söylemişti öyle de bir adres verdi. Hanzedeyi bilemiyorum. Bak stres oldum şimdi napcam
anladım canım sen bilirsin canım bi bak isersen sayfasına hanzade nin çünkü hiç aktif bir üye değil

witch hunt güvenilir bir arkadaş ben onu yorumlarından tanıyorum ..da yurt dışında yaşaması kargo için problem olurmu acaba...??*

witch hunt güvenilir bir arkadaş ben onu yorumlarından tanıyorum ..da yurt dışında yaşaması kargo için problem olurmu acaba...??*
Canim o zaten aktif mesaj falan da atmıştı konuya. O bir dönem sanıyorum yurt disinda yaşamı yilbasi cekilisi esnasında o yüzden katılamadım demişti. Su an bana türkiye adresi verdi. Onun adresi var. Sorun hanzede15 isimli arkadasimiz

Canim o zaten aktif mesaj falan da atmıştı konuya. O bir dönem sanıyorum yurt disinda yaşamı yilbasi cekilisi esnasında o yüzden katılamadım demişti. Su an bana türkiye adresi verdi. Onun adresi var. Sorun hanzede15 isimli arkadasimiz
haa tamam o zaman dediğim gibi ele canımm..

Evet canım sen deyince baktım ya katılmak istiyorum deyince tamam dedim bende ne biliyorum o kadar tecrübeli degilim ki :KK43:
canım benim o kadar çok üye varki her katılmak istiyorum diyeni alıyoruz içimize burda herkesi takip edemeyiz ki sıkma canını sen bildiğini yap ;)

Evet canım sen deyince baktım ya katılmak istiyorum deyince tamam dedim bende ne biliyorum o kadar tecrübeli degilim ki :KK43:
canım benim o kadar çok üye varki her katılmak istiyorum diyeni alıyoruz içimize burda herkesi takip edemeyiz ki sıkma canını sen bildiğini yap ;)

haa tamam o zaman dediğim gibi ele canımm..

canım benim o kadar çok üye varki her katılmak istiyorum diyeni alıyoruz içimize burda herkesi takip edemeyiz ki sıkma canını sen bildiğini yap :KK66:
Kızlar haklısınız. Ama su anda hali hazırda bizden 2 arkadasta bilgilerini göndermedi geçen c ekilisten. Onlar için bekletiyorum kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Arkadaşlar cekilis bilgilerini tamamladım sonunda:) @hanzade15 arkadasimiz aktif bir üye olmadığı icin ve bilgilerini yollamadigi icin maalesef kendisi cekilis disinda kaldı üzgünüm. 1 saat icinde cekilisi yapıp herkese mesaj yollicam beklemede kalın:)
hadi bakalım sabırsızlıkla bekleyeceğim

Back