- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Listeyi koymadım ama birazdan koyarım ilk sayfaya isterseniz
Evet iyi olur aslinda zahmet olmazsa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listeyi koymadım ama birazdan koyarım ilk sayfaya isterseniz
Rica ederim 1.sayfada guncelledimEvet iyi olur aslinda zahmet olmazsa :)
Günaydınlarrrrrgönderdim kuzumMorenica @GezegeNKralicesi gecenin_resmi Kakao ve Ben @hanzade15 kizlar bilgilerinizi bana ozelden yollarsanız yarın cekilisi yapicam.
Geldim geldim arkadasım dogum yaptı onu ziyarete gidicemde hazırlık yapıyordum komposto flnmhnds_ Morenica Kakao ve Ben geranio Sarisekerannesi S SERAPSEV wertx35 @GezegeNKralicesi witch hunt @hanzade15 @Bilgece
Evet kızlar hadi sohbete topiği canlandırmaya sohbet muhabbet olmadan nasıl birbirimizi nasıl tanıyacağız ve nasıl arkadaşlık kuracağız??? o yüzden herkes sohbete
hmmm alllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sen nasılsın canım hoşgeldin aramıza bu aradaGeldim geldim arkadasım dogum yaptı onu ziyarete gidicemde hazırlık yapıyordum komposto fln
Amın iki minik adam geldı işte.hosbulduk bende iyiyim tekrardan tüp bebek tedavisine başlıycam heycanla beklıyorumçağirdiğin için tekrardan sağolhmmm alllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sen nasılsın canım hoşgeldin aramıza bu arada
oyy maşallah rabbim sanada nasip canım inşallah rabbim gönlüne göre versin hayırlısıyla inşallah :) r.ederim ben teş.ederim geri çavirmeyip katıldığın içinAmın iki minik adam geldı işte.hosbulduk bende iyiyim tekrardan tüp bebek tedavisine başlıycam heycanla beklıyorumçağirdiğin için tekrardan sağol
kolay gelsin canım evet bugün çekiliş günü herkes bi heyecanla kurbanını bekliyoNasılsınız hanımlar .. iki gün tatil di ve iş başı yaptım şu an işteyim . pazartesi olduğu için yoğunuz biraz ara,ara girerim sohbete çekiliş bugün ve bakalım bana kim düşecek
Günaydınlarrrrrgönderdim kuzum
Gunaydin kızlar hosgeldiniz:)günaydın kızlar bugün büyük gün bakalım kim kime çıkacak
Canim maddi sıkıntılar mı yanı umarım ciddi bisey değildir. Baska çekilişlerde görüşmek uzere o Zaman.
Ayy hayırlı olsun canim benim:) Hosgeldi bebislerGeldim geldim arkadasım dogum yaptı onu ziyarete gidicemde hazırlık yapıyordum komposto fln
Kuzucum gunaydinlar suanda 3 arkadaşımızın bilgileri hala gelmedi haksızlık olmaması adına onlardan haber bekleyip oyle yollayacağım herkese. Belki yine çekilmek isteyenler olabilir diye.
hmm anladım canım onlara tekrar bilgi mesajı gönderseydin keşkeGunaydin kızlar hosgeldiniz:)
Canim maddi sıkıntılar mı yanı umarım ciddi bisey değildir. Baska çekilişlerde görüşmek uzere o Zaman.
Ayy hayırlı olsun canim benim:) Hosgeldi bebisler
Kuzucum gunaydinlar suanda 3 arkadaşımızın bilgileri hala gelmedi haksızlık olmaması adına onlardan haber bekleyip oyle yollayacağım herkese. Belki yine çekilmek isteyenler olabilir diye.
Canim kac kere etiketledim konuda görüyorsun simdi ozel mesaj attım @hanzade15 adli arkadaşımız katılmak istemiş ama geri dönüş yapmadı bilemiyorum o yuzden. witch hunt senin bir Bilgin var mı senin arkadasın oldugunu soylemistihmm anladım canım onlara tekrar bilgi mesajı gönderseydin keşke
Evet kuzucum vala tek tek cekmkstim ben sahsen zaten hepsine bayildim seve seve de kullaniyorum. Bizim icin o kadar uğrasan katilciklerinizi küçükte olsa sevindirmemiz gerekiyor bencedegeçen çekilişten tecrübeliyimm.. ve lütfen şuna dikkat edelim kızlar gelen hediyelerin resimlerini özenle çekip atalım topiğimizee ...
witch hunt hiç tanımıyorum canım ama hatırladığım kadarıyla @hanzade15 in arkadaşı hemen bir araştırma yapıp geliyorum :)Canim kac kere etiketledim konuda görüyorsun simdi ozel mesaj attım @hanzade15 adli arkadaşımız katılmak istemiş ama geri dönüş yapmadı bilemiyorum o yuzden. witch hunt senin bir Bilgin var mı senin arkadasın oldugunu soylemisti