• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Arkadaşlar cekilis bilgilerini tamamladım sonunda:) @hanzade15 arkadasimiz aktif bir üye olmadığı icin ve bilgilerini yollamadigi icin maalesef kendisi cekilis disinda kaldı üzgünüm. 1 saat icinde cekilisi yapıp herkese mesaj yollicam beklemede kalın:)

Hadi bakalımmm hayırlı olsun inşallaaah

canım witch hunt witch hunt tanıtım da yurtdışında yaşadığını belirtmiş buna dikkat edelim bence çünkü sıkıntı yaşanır sonra @hanzade15 de pek aktif bir üye değil sanki sayfasına baktım çok bir giriş çıkışı yok buda sıkıntı yaratır yinede sen bilirsin :KK66:

Kizlar yurtdisindaydim ama 3 hafta once dondum
Dun internete giremedim ama bu sitede her zaman aktifim :KK54:
Ilk cekilisim olacak o yuzdn pek bi sey bilmiyorum aktif olmak gerektigini falan :eek:
Ksura bakmayin

Kizlar yurtdisindaydim ama 3 hafta once dondum
Dun internete giremedim ama bu sitede her zaman aktifim :KK54:
Ilk cekilisim olacak o yuzdn pek bi sey bilmiyorum aktif olmak gerektigini falan :eek:
Ksura bakmayin
Sorun değil canım ben anlattım arkadaşlara şimdi hepinize mesaj atıyorum kurbanlarimiz artık saha çok aktif olursan sevinirim:)

Ayy sormayın yaa, bugün ne yoğunluktur bu anlayamadım. Ara ara okuyorum yazdıklarınızı =) Bir boşluk bulabilirsem kendimi tanıtacağım birazdan =))

Back