- 27 Ekim 2011
- 2.388
- 2.468
- 133
Rica ederim canim sen haber verdin zaten sorun degil ama foruma uğrayabilirsen o iyi olur:)
Elimden geleni yapacağım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canim sen haber verdin zaten sorun degil ama foruma uğrayabilirsen o iyi olur:)
Arkadaşlar cekilis bilgilerini tamamladım sonunda:) @hanzade15 arkadasimiz aktif bir üye olmadığı icin ve bilgilerini yollamadigi icin maalesef kendisi cekilis disinda kaldı üzgünüm. 1 saat icinde cekilisi yapıp herkese mesaj yollicam beklemede kalın:)
canım witch hunt tanıtım da yurtdışında yaşadığını belirtmiş buna dikkat edelim bence çünkü sıkıntı yaşanır sonra @hanzade15 de pek aktif bir üye değil sanki sayfasına baktım çok bir giriş çıkışı yok buda sıkıntı yaratır yinede sen bilirsin
Sorun değil canım ben anlattım arkadaşlara şimdi hepinize mesaj atıyorum kurbanlarimiz artık saha çok aktif olursan sevinirim:)Kizlar yurtdisindaydim ama 3 hafta once dondum
Dun internete giremedim ama bu sitede her zaman aktifim
Ilk cekilisim olacak o yuzdn pek bi sey bilmiyorum aktif olmak gerektigini falan
Ksura bakmayin
Tecrübeli katıl hemen bir ipucu verdi bile:)ayyy kızlar ben kurbanımı öğrendim ve tahmin ettiğim biri çıktı
:) :) :)Tecrübeli katıl hemen bir ipucu verdi bile:)
ayyy kızlar ben kurbanımı öğrendim ve tahmin ettiğim biri çıktı
Kizlar yurtdisindaydim ama 3 hafta once dondum
Dun internete giremedim ama bu sitede her zaman aktifim
Ilk cekilisim olacak o yuzdn pek bi sey bilmiyorum aktif olmak gerektigini falan
Ksura bakmayin
bilemiycem neden olmasınYoksaaaaaa ben miyimmm
Hem kendini tanit hem de sihbete katil kuzucum daha keyifli olur o sekilde:))Ayy sormayın yaa, bugün ne yoğunluktur bu anlayamadım. Ara ara okuyorum yazdıklarınızı =) Bir boşluk bulabilirsem kendimi tanıtacağım birazdan =))
bebeğim ya bırak bu işleri nereye kadar çalış çalış çalış aaaaaaaAyy sormayın yaa, bugün ne yoğunluktur bu anlayamadım. Ara ara okuyorum yazdıklarınızı =) Bir boşluk bulabilirsem kendimi tanıtacağım birazdan =))