• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Anladım canım yinede aç istersen tabi sen bilirsin pzt günü zaten herkes bildirir ;)

Hoşbuldum,kızımı uyutmaya calısıyorum ve misafirim var
Kolay gelsin canim isiniz zor vala guzel anneler:)

Anladım canım yinede aç istersen tabi sen bilirsin pzt günü zaten herkes bildirir :KK66:
Yarin acicam kuzum benim uğrayabilirsen bekleriz kendini tanıtmaya:) seni haftasonu buralarda görmeye alışkın değilim bana destek icin mi geldin yoksaa:KK200:

Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz :) Çekilişin yapılmasını sabırsızlıkla bekliyorum :)

Kolay gelsin canim isiniz zor vala guzel anneler:)

Yarin acicam kuzum benim uğrayabilirsen bekleriz kendini tanıtmaya:) seni haftasonu buralarda görmeye alışkın değilim bana destek icin mi geldin yoksaa:KK200:
Kesinlikle canım herzamn yanındayım destekçinim ;)
Ya ben de katilsam mi? Gercekten istiyorum ama ev adresi degil de yakin bir kargo adresini versek?
tabi olur canım hoşgeldin

Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz :) Çekilişin yapılmasını sabırsızlıkla bekliyorum :)
Canim Hosgeldin topige:) ya aslında yapicam cekilisi ama hala adres bildirimi yapmayanlar var onları bekliyorum sanirim herkes yarın tamamlar umarım yani

Kendinizi tanıtım topiginde tanıttıktan sonra bu topikte sohbet ediyoruzhediye gönderimine kadar birbrimizi tanıyoruz cok guzel arkadaşlıklar kuruyoruz mümkün olduğunca topigi bos bırakmıyoruz:)

Peki tamam. Acaba kimler katiliyir tam liste var mi?

Back