Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canim isiniz zor vala guzel anneler:)Hoşbuldum,kızımı uyutmaya calısıyorum ve misafirim var
Yarin acicam kuzum benim uğrayabilirsen bekleriz kendini tanıtmaya:) seni haftasonu buralarda görmeye alışkın değilim bana destek icin mi geldin yoksaaAnladım canım yinede aç istersen tabi sen bilirsin pzt günü zaten herkes bildirir![]()
Sende yok sanırım.ben bide ikinci için deli gibi ugrasıyorumKolay gelsin canim isiniz zor vala guzel anneler:)
Yarin acicam kuzum benim uğrayabilirsen bekleriz kendini tanıtmaya:) seni haftasonu buralarda görmeye alışkın değilim bana destek icin mi geldin yoksaa![]()
Henüz evli degilim:)Sende yok sanırım.ben bide ikinci için deli gibi ugrasıyorum
Bosver böyle kal.Henüz evli degilim:)
Kıyamam sana erken evlenmişsin ama olsun erken anne olmuşsundur ne guzel:) hadi o zaman tanıtım topigine bekliyorum seni :)Bosver böyle kal.mutlumuyun evet ama 17 yaşinda evlendim ve artık yorgun hissediyorum
![]()
Evet 8 yıl oldu evleneli 4 yasında kızım.kendi isteginle hatta ısrarlarımlaKıyamam sana erken evlenmişsin ama olsun erken anne olmuşsundur ne guzel:) hadi o zaman tanıtım topigine bekliyorum seni :)
Tabi ki kargo teslim sekilde de olabilir.Bana ozel mesajla bilgilerinizi yollayabilirsiniZ:)Ya ben de katilsam mi? Gercekten istiyorum ama ev adresi degil de yakin bir kargo adresini versek?
Kesinlikle canım herzamn yanındayım destekçinimKolay gelsin canim isiniz zor vala guzel anneler:)
Yarin acicam kuzum benim uğrayabilirsen bekleriz kendini tanıtmaya:) seni haftasonu buralarda görmeye alışkın değilim bana destek icin mi geldin yoksaa![]()
tabi olur canım hoşgeldinYa ben de katilsam mi? Gercekten istiyorum ama ev adresi degil de yakin bir kargo adresini versek?
Canim Hosgeldin topige:) ya aslında yapicam cekilisi ama hala adres bildirimi yapmayanlar var onları bekliyorum sanirim herkes yarın tamamlar umarım yaniYeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz :) Çekilişin yapılmasını sabırsızlıkla bekliyorum :)
Tamam o zaman yolluyorum :) ilk defa bir cekilise katilicamTabi ki kargo teslim sekilde de olabilir.Bana ozel mesajla bilgilerinizi yollayabilirsiniZ:)
Hos buldumKesinlikle canım herzamn yanındayım destekçinim
tabi olur canım hoşgeldin
Tamam o zaman yolluyorum :) ilk defa bir cekilise katilicam)
O zaman hosgeldiniz diyelim umarım sizin icinde guzel bir cekilis olur. Diger çekilişler gibi kaynaşırız:)
Kendinizi tanıtım topiginde tanıttıktan sonra bu topikte sohbet ediyoruzhediye gönderimine kadar birbrimizi tanıyoruz cok guzel arkadaşlıklar kuruyoruz mümkün olduğunca topigi bos bırakmıyoruz:)Umarim insallah :) simdi ne yapıyoruz peki?
Kendinizi tanıtım topiginde tanıttıktan sonra bu topikte sohbet ediyoruzhediye gönderimine kadar birbrimizi tanıyoruz cok guzel arkadaşlıklar kuruyoruz mümkün olduğunca topigi bos bırakmıyoruz:)
Listeyi koymadım ama birazdan koyarım ilk sayfaya istersenizPeki tamam. Acaba kimler katiliyir tam liste var mi?