Kolay gelsin canim isiniz zor vala guzel anneler:)Hoşbuldum,kızımı uyutmaya calısıyorum ve misafirim var
Yarin acicam kuzum benim uğrayabilirsen bekleriz kendini tanıtmaya:) seni haftasonu buralarda görmeye alışkın değilim bana destek icin mi geldin yoksaaAnladım canım yinede aç istersen tabi sen bilirsin pzt günü zaten herkes bildirir
Sende yok sanırım.ben bide ikinci için deli gibi ugrasıyorumKolay gelsin canim isiniz zor vala guzel anneler:)
Yarin acicam kuzum benim uğrayabilirsen bekleriz kendini tanıtmaya:) seni haftasonu buralarda görmeye alışkın değilim bana destek icin mi geldin yoksaa
Henüz evli degilim:)Sende yok sanırım.ben bide ikinci için deli gibi ugrasıyorum
Bosver böyle kal.Henüz evli degilim:)
Kıyamam sana erken evlenmişsin ama olsun erken anne olmuşsundur ne guzel:) hadi o zaman tanıtım topigine bekliyorum seni :)Bosver böyle kal.mutlumuyun evet ama 17 yaşinda evlendim ve artık yorgun hissediyorum
Evet 8 yıl oldu evleneli 4 yasında kızım.kendi isteginle hatta ısrarlarımlaKıyamam sana erken evlenmişsin ama olsun erken anne olmuşsundur ne guzel:) hadi o zaman tanıtım topigine bekliyorum seni :)
Tabi ki kargo teslim sekilde de olabilir.Bana ozel mesajla bilgilerinizi yollayabilirsiniZ:)Ya ben de katilsam mi? Gercekten istiyorum ama ev adresi degil de yakin bir kargo adresini versek?
Kesinlikle canım herzamn yanındayım destekçinimKolay gelsin canim isiniz zor vala guzel anneler:)
Yarin acicam kuzum benim uğrayabilirsen bekleriz kendini tanıtmaya:) seni haftasonu buralarda görmeye alışkın değilim bana destek icin mi geldin yoksaa
tabi olur canım hoşgeldinYa ben de katilsam mi? Gercekten istiyorum ama ev adresi degil de yakin bir kargo adresini versek?
Canim Hosgeldin topige:) ya aslında yapicam cekilisi ama hala adres bildirimi yapmayanlar var onları bekliyorum sanirim herkes yarın tamamlar umarım yaniYeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz :) Çekilişin yapılmasını sabırsızlıkla bekliyorum :)
Tamam o zaman yolluyorum :) ilk defa bir cekilise katilicamTabi ki kargo teslim sekilde de olabilir.Bana ozel mesajla bilgilerinizi yollayabilirsiniZ:)
Hos buldumKesinlikle canım herzamn yanındayım destekçinim
tabi olur canım hoşgeldin
Tamam o zaman yolluyorum :) ilk defa bir cekilise katilicam)
O zaman hosgeldiniz diyelim umarım sizin icinde guzel bir cekilis olur. Diger çekilişler gibi kaynaşırız:)
Kendinizi tanıtım topiginde tanıttıktan sonra bu topikte sohbet ediyoruzhediye gönderimine kadar birbrimizi tanıyoruz cok guzel arkadaşlıklar kuruyoruz mümkün olduğunca topigi bos bırakmıyoruz:)Umarim insallah :) simdi ne yapıyoruz peki?
Kendinizi tanıtım topiginde tanıttıktan sonra bu topikte sohbet ediyoruzhediye gönderimine kadar birbrimizi tanıyoruz cok guzel arkadaşlıklar kuruyoruz mümkün olduğunca topigi bos bırakmıyoruz:)
Listeyi koymadım ama birazdan koyarım ilk sayfaya istersenizPeki tamam. Acaba kimler katiliyir tam liste var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?