2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Anladım canım yinede aç istersen tabi sen bilirsin pzt günü zaten herkes bildirir

Hoşbuldum,kızımı uyutmaya calısıyorum ve misafirim var
Kolay gelsin canim isiniz zor vala guzel anneler:)

Anladım canım yinede aç istersen tabi sen bilirsin pzt günü zaten herkes bildirir
Yarin acicam kuzum benim uğrayabilirsen bekleriz kendini tanıtmaya:) seni haftasonu buralarda görmeye alışkın değilim bana destek icin mi geldin yoksaa

Yarin acicam kuzum benim uğrayabilirsen bekleriz kendini tanıtmaya:) seni haftasonu buralarda görmeye alışkın değilim bana destek icin mi geldin yoksaa
Sende yok sanırım.ben bide ikinci için deli gibi ugrasıyorum

Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz :) Çekilişin yapılmasını sabırsızlıkla bekliyorum :)

Kesinlikle canım herzamn yanındayım destekçinim
Ya ben de katilsam mi? Gercekten istiyorum ama ev adresi degil de yakin bir kargo adresini versek?
tabi olur canım hoşgeldin

Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz :) Çekilişin yapılmasını sabırsızlıkla bekliyorum :)
Canim Hosgeldin topige:) ya aslında yapicam cekilisi ama hala adres bildirimi yapmayanlar var onları bekliyorum sanirim herkes yarın tamamlar umarım yani

asivemai seni yerim ya canim benim tanıtımı actim herkesleri bekliyorum:) bu arada ben H hotcouture arkadasimizla konustum evde interneti olmadığı icin katılamadığını belirtti haberiniz olsun sizlerinde :)

Kendinizi tanıtım topiginde tanıttıktan sonra bu topikte sohbet ediyoruzhediye gönderimine kadar birbrimizi tanıyoruz cok guzel arkadaşlıklar kuruyoruz mümkün olduğunca topigi bos bırakmıyoruz:)

Peki tamam. Acaba kimler katiliyir tam liste var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…