Evet Can'ım oyle demisti zaten @hanzade15 ij bilgileri eksikwitch hunt hiç tanımıyorum canım ama hatırladığım kadarıyla @hanzade15 in arkadaşı hemen bir araştırma yapıp geliyorum :)
kesinlikle bizim için uğraşan arkadaşlarımıza yapılacak en güzel jesttir resimleri güzel çekip yüklemek..Evet kuzucum vala tek tek cekmkstim ben sahsen zaten hepsine bayildim seve seve de kullaniyorum. Bizim icin o kadar uğrasan katilciklerinizi küçükte olsa sevindirmemiz gerekiyor bencede
canımwitch hunt tanıtım da yurtdışında yaşadığını belirtmiş buna dikkat edelim bence çünkü sıkıntı yaşanır sonra @hanzade15 de pek aktif bir üye değil sanki sayfasına baktım çok bir giriş çıkışı yok buda sıkıntı yaratır yinede sen bilirsin
anladım canım sen bilirsin canım bi bak isersen sayfasına hanzade nin çünkü hiç aktif bir üye değilwitch hunt şuanda burda yaşadığını yilbasi çekilişinde yurtdışında olduğunu söylemişti öyle de bir adres verdi. Hanzedeyi bilemiyorum. Bak stres oldum şimdi napcam
Evet canım sen deyince baktım ya katılmak istiyorum deyince tamam dedim bende ne biliyorum o kadar tecrübeli degilim kianladım canım sen bilirsin canım bi bak isersen sayfasına hanzade nin çünkü hiç aktif bir üye değil
witch hunt güvenilir bir arkadaş ben onu yorumlarından tanıyorum ..da yurt dışında yaşaması kargo için problem olurmu acaba...??*witch hunt şuanda burda yaşadığını yilbasi çekilişinde yurtdışında olduğunu söylemişti öyle de bir adres verdi. Hanzedeyi bilemiyorum. Bak stres oldum şimdi napcam
o arkadaşı ele canım eğer üzülürse çok etiketledim gelmedin dersin...Evet canım sen deyince baktım ya katılmak istiyorum deyince tamam dedim bende ne biliyorum o kadar tecrübeli degilim ki
Canim o zaten aktif mesaj falan da atmıştı konuya. O bir dönem sanıyorum yurt disinda yaşamı yilbasi cekilisi esnasında o yüzden katılamadım demişti. Su an bana türkiye adresi verdi. Onun adresi var. Sorun hanzede15 isimli arkadasimizwitch hunt güvenilir bir arkadaş ben onu yorumlarından tanıyorum ..da yurt dışında yaşaması kargo için problem olurmu acaba...??*
haa tamam o zaman dediğim gibi ele canımm..Canim o zaten aktif mesaj falan da atmıştı konuya. O bir dönem sanıyorum yurt disinda yaşamı yilbasi cekilisi esnasında o yüzden katılamadım demişti. Su an bana türkiye adresi verdi. Onun adresi var. Sorun hanzede15 isimli arkadasimiz
Evet sanırım öyle olucako arkadaşı ele canım eğer üzülürse çok etiketledim gelmedin dersin...
canım benim o kadar çok üye varki her katılmak istiyorum diyeni alıyoruz içimize burda herkesi takip edemeyiz ki sıkma canını sen bildiğini yapEvet canım sen deyince baktım ya katılmak istiyorum deyince tamam dedim bende ne biliyorum o kadar tecrübeli degilim ki
canım benim o kadar çok üye varki her katılmak istiyorum diyeni alıyoruz içimize burda herkesi takip edemeyiz ki sıkma canını sen bildiğini yapEvet canım sen deyince baktım ya katılmak istiyorum deyince tamam dedim bende ne biliyorum o kadar tecrübeli degilim ki
haa tamam o zaman dediğim gibi ele canımm..
Kızlar haklısınız. Ama su anda hali hazırda bizden 2 arkadasta bilgilerini göndermedi geçen c ekilisten. Onlar için bekletiyorum kusura bakmayın.canım benim o kadar çok üye varki her katılmak istiyorum diyeni alıyoruz içimize burda herkesi takip edemeyiz ki sıkma canını sen bildiğini yap
Kızlar haklısınız. Ama su anda hali hazırda bizden 2 arkadasta bilgilerini göndermedi geçen c ekilisten. Onlar için beklemiyorum kusura bakmayın.
Rica ederim canim sen haber verdin zaten sorun degil ama foruma uğrayabilirsen o iyi olur:)O 2 arkadaştan biri benim
Hiç kendime yakıştıramadım
Özür dilerim çok
hadi bakalım sabırsızlıkla bekleyeceğimArkadaşlar cekilis bilgilerini tamamladım sonunda:) @hanzade15 arkadasimiz aktif bir üye olmadığı icin ve bilgilerini yollamadigi icin maalesef kendisi cekilis disinda kaldı üzgünüm. 1 saat icinde cekilisi yapıp herkese mesaj yollicam beklemede kalın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?