ayyy ne romantikte olurdu o okulu kırıp kahvaltılara gitmek.. ah,ah ne tatlı yıllardı o yıllarr..o masumca kaçamaklar..
Evet farkettim cidden niye oyle olduysa:)sağol canım söylerim ya sabah sabah nette sıkıntı var sanırımyazdığım yazı 3 kez paylaşılmış
Evet dogru diyosun ya dur ben bir ipucu veriyimherkese kocaman günaydın
Ayrıca neden hiç kimse ipucu vermiyo benim katilim nerede
İlk ipucum gelsin o zaman benim kurbancik cok cici bir hatun:) hemen tahmin ettiniz dimi cok buyuk bir ipucu oldu bu tüh
AH,AH ÇALIŞMAK VEDE EKMEK KAZANMAYA MAHKUM ETTİLER BİZİ BU DÜZEN BE TATLIM..Değil miii ah gençliik
Hala istediğimde gidebileceğim daha özgür bir hayat istiyorum. Aynı zamanda çalışmak da istiyorum ama 2 si bir arada olmuyor.
Kapitalist düzen işte..
bende anlamadım kzuumEvet farkettim cidden niye oyle olduysa:)
Evet dogru diyosun ya dur ben bir ipucu veriyim
ne ipucu ne ipucu eee ozaman ben miyim bende çok cici biriyim ayyyyyİlk ipucum gelsin o zaman benim kurbancik cok cici bir hatun:) hemen tahmin ettiniz dimi cok buyuk bir ipucu oldu bu tüh
ben olabilirim ayyy çok pis üstüme alındımBenim kurbancım da çoook cici. Eeee aynı kişi mi kurbanlarımız
Ay olur mu olur vala ben mesaji gönderirken yanlışlık mı yaptım ilk deneyim biliyosunBenim kurbancım da çoook cici. Eeee aynı kişi mi kurbanlarımız
Dogru diyosun seninki de cok tatlis ya yazık küsmesin sonra:)
ayyy çok teşekkür ederim canım benim o senin güzel bakan gözlerinle güzel hislerinden kaynaklı doa'm benimBilemiyorumasivemai sen olabilirsin cunku cok cici bir insansın cidden:)
ben işte ben
şimdi çok pis kıskandım yaaaaa D doakolik sen herkesi biliyosun çünkü offfDogru diyosun seninki de cok tatlis ya yazık küsmesin sonra:)
peki benim kiSenin hem kurban hem katil cok tatlis bebis ben sana o kadar diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?