• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Kızlar anladığım kadarıyla hiçbirinizin kurbanı değilim :KK48::KK48::KK48:

Hiç uğramıyor değilim. Pekiiii ben kimin kurbanıyım?

Kizlar benim icin ne guzel seyler yazmissiniz :oops: hepsini okuyamadim kusura bakmayin ama cok sevindim Allah razi olsun. Su an annemlere geldim, yazicam musait oldukca hic merak etmeyin :KK200:

yaa benimde kızım 1 nisanda 2 yaşını dolduracak en azından yaza hamiş olursam doğumda kızım 3 yaşında olacak yani aradaki yaş farkı 3 yaş olacak da işte bende hem çalış hem ev hemde 2 küçük çocuk bazen deli cesareti oluyor bazende korkuyorum vazgeçiyorum 2miz için de hayırlısı neyse o olsun canım
çalişirken zor ben evdeyim 5 sene oldu artık totomuda kaldıramıyorum bari dogurıyım cocuk büyütmeye devam ediyim dedim:-)

Umarım canim cok kez davet ettim
Gelmeleri icin ama bikac kisi gercekten hic uğramıyor sansimiza:KK43:

Evet ya kuzum benim bak ben oyle miydim paso aktiftim:) bu arada ikinci cocuk cok yakisir sana genc annem benim iyi aksamlar yarın görüşmek uzere
aynen meyse inşallah canlanır topiğimiz.

Benim kurbanım pek bir tatlı biri :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
benmiyim yoksa kız benden başka şeker yok ki:-)
:-)

Arkadaslar 40 liradan fazla olmamasi mi gerekiyor hediyenin tam bilmiyorum cunku?
Bi de kimin kurbaniyim nlben acaba ay cok heyecanli yaa:KK45:

Insallah baya merak ediyorum kendisini :KK51:
Cok tatlis bir kız emin olabilirsin:)

Benim kurbanım pek bir tatlı biri :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Kesinlikle :)

Arkadaslar 40 liradan fazla olmamasi mi gerekiyor hediyenin tam bilmiyorum cunku?
Bi de kimin kurbaniyim nlben acaba ay cok heyecanli yaa:KK45:
Evet canim 30.-40 TL arası dedik adil olması acısından fiyat arttıkça bazılarımız zorlanabiliyoruz cunku.

Aman fazla olmasin max.40 tl toplam olsun sen fazla aldın sen az olmasın.bizim amacimiz hediyeleşmek.arkadaslık kurmak adına.
Evet Kuzum önceliğini sohbet etmek ve arkadaş olmak tıpkı yilbasi çekilişinde olduğu gibi. Zaten o bakımdan fiyat sınırlaması koymak durumunda kaldım yoksa çok hoşuma gitmiyor böyle para mevzuları ama sonra sıkıntı oluyor dediği gibi.

Evet Kuzum önceliğini sohbet etmek ve arkadaş olmak tıpkı yilbasi çekilişinde olduğu gibi. Zaten o bakımdan fiyat sınırlaması koymak durumunda kaldım yoksa çok hoşuma gitmiyor böyle para mevzuları ama sonra sıkıntı oluyor dediği gibi.
Zaten cokta hediyeye takılan yok çok şükğt kullanılmıs eski ve 1-2 liralık bişeuler olmadıktan sonra benım her türkü hediye hosuma gider.sizlerden birer hatıra.tıpkı yılbaşındakı kahve fincanlarım gibi baykuslarına kızım bıle bayılıyor

Zaten cokta hediyeye takılan yok çok şükğt kullanılmıs eski ve 1-2 liralık bişeuler olmadıktan sonra benım her türkü hediye hosuma gider.sizlerden birer hatıra.tıpkı yılbaşındakı kahve fincanlarım gibi baykuslarına kızım bıle bayılıyor
Tabiki de ya benimde mesela eski katil cim canim asivemai asivemai o kadar çok şey almıştı ki hepsi de benim zevkime uygun hepsini seve seve kullaniyorum:) sanırım sen diğer cekilisteydin bizimkine yetisememistin

Ben geldim :) kurbanım belli oldu isim zor olacak bu sefer sanıyorum :)

D doakolik canım gündüz ışte iş, akşam evde iş, felaketim bu aralar malum pazar günü geliyorlar istemeye :)

Tanıtım yıkıcı açıldı mi yazayım oraya girmişken. Birde ben kime çıktımmmmm ??? :D :D

Tabiki de ya benimde mesela eski katil cim canim asivemai asivemai o kadar çok şey almıştı ki hepsi de benim zevkime uygun hepsini seve seve kullaniyorum:) sanırım sen diğer cekilisteydin bizimkine yetisememistin
Evet ilk o tarafı gördüm oraya yazmıstım:-)..bende genelde tanıtıma bakıp alıyorum.orda yazılanları onun dişina cıkmak istemiyorum kısmet.bir iki şeyi ayarladım sayılır

Back