Kuzum hayırlı olsun herşey gonlunuzce olsun insallah:)
Aa başladın mi hemen ne cabuk:)Evet ilk o tarafı gördüm oraya yazmıstım..bende genelde tanıtıma bakıp alıyorum.orda yazılanları onun dişina cıkmak istemiyorum kısmet.bir iki şeyi ayarladım sayılır
Sonunda geldin gezegen seni de aramızda gormek istiyoruz artıkkızlaaaar günlerdir evde yokum giremedim sonunda geldim tüm sayfaları okumaya başlıyorum işim iş
kurbanlarda belli olmuşşş
Yoksa ben miyim
Evet başladım.bugun dişari cıkıcam bakınıcam biraz.sonucta vakıt var daha;-)Kuzum hayırlı olsun herşey gonlunuzce olsun insallah:)
Aa başladın mi hemen ne cabuk:)
Günaydın aynen cok güzel görünüyor dişarısıGÜNAYDINLARGününüz aydın olsun hatunlar.. İstanbul soğuk ama güneş parlıyorr.. ilkbaharın ayak sesleri yaklaşıyor yavaş,yavaş
Cok tatlis bir katilcik goruyorum burda, kurbanı cok sansli:)Evet başladım.bugun dişari cıkıcam bakınıcam biraz.sonucta vakıt var daha;-)
Gunaydin kakaocum Ankara'da güneşli ama kesin soguktur dışarısı:)GÜNAYDINLARGününüz aydın olsun hatunlar.. İstanbul soğuk ama güneş parlıyorr.. ilkbaharın ayak sesleri yaklaşıyor yavaş,yavaş
Canikom gunaydin bebisim ay bak ben o dediğini yapabilirim suan ne okul var ne is:)Günaydııııııııın
Hava burada da çok güzel. Şirkete girerken sevdiceğime öğrenci olsaydık da bugün okulu kırıp kahvaltıya gitseydik dedim. Ne de güzel olurduu
ayyy ne romantikte olurdu o okulu kırıp kahvaltılara gitmek.. ah,ah ne tatlı yıllardı o yıllarr..o masumca kaçamaklar..Günaydııııııııın
Hava burada da çok güzel. Şirkete girerken sevdiceğime öğrenci olsaydık da bugün okulu kırıp kahvaltıya gitseydik dedim. Ne de güzel olurduu
vuuuu.. hele ankara bayağı soğuktur..Cok tatlis bir katilcik goruyorum burda, kurbanı cok sansli:)
Gunaydin kakaocum Ankara'da güneşli ama kesin soguktur dışarısı:)
Canikom gunaydin bebisim ay bak ben o dediğini yapabilirim suan ne okul var ne is:)
sağol kuzum benim kısmet yaz ayı bir gelsinde varsa kısmette gelir yavrum yoksa da ya nasip.Evet ben senden çok çok memnundum canım kurbancığım inş. senin kurbancıkta aktif oluır senin gibiUmarım canim cok kez davet ettim
Gelmeleri icin ama bikac kisi gercekten hic uğramıyor sansimiza
Evet ya kuzum benim bak ben oyle miydim paso aktiftim:) bu arada ikinci cocuk cok yakisir sana genc annem benim iyi aksamlar yarın görüşmek uzere
evet çok zor çok şükür ben kızımda öyle aman aman bi uykusuzluk yaramazlık çekmedim.Bu yüzden korkutuyolar gözümü işte birinden çekmezsen kesin diğerinden çekersin gibisinden diye söylüyorlarçalişirken zor ben evdeyim 5 sene oldu artık totomuda kaldıramıyorum bari dogurıyım cocuk büyütmeye devam ediyim dedim
aynen meyse inşallah canlanır topiğimiz.
benmiyim yoksa kız benden başka şeker yok ki
hepsini severek beğenerek almıştım hepsini iyi günlerde kullan canım benimTabiki de ya benimde mesela eski katil cim canimasivemai o kadar çok şey almıştı ki hepsi de benim zevkime uygun hepsini seve seve kullaniyorum:) sanırım sen diğer cekilisteydin bizimkine yetisememistin
canım wertx35 biraz rahatsız gün içerisinde toparlanırsa hatırlatırım ben ona
o resimde cidden bir sarı şeker görüyorumGünaydın aynen cok güzel görünüyor dişarısı
Cok tatlis bir katilcik goruyorum burda, kurbanı cok sansli:)
Gunaydin kakaocum Ankara'da güneşli ama kesin soguktur dışarısı:)
Canikom gunaydin bebisim ay bak ben o dediğini yapabilirim suan ne okul var ne is:)
sağol kuzum benim kısmet yaz ayı bir gelsinde varsa kısmette gelir yavrum yoksa da ya nasip.Evet ben senden çok çok memnundum canım kurbancığım inş. senin kurbancıkta aktif oluır senin gibiUmarım canim cok kez davet ettim
Evet ya kuzum benim bak ben oyle miydim paso aktiftim:) bu arada ikinci cocuk cok yakisir sana genc annem benim iyi aksamlar yarın görüşmek uzere
evet çok zor çok şükür ben kızımda öyle aman aman bi uykusuzluk yaramazlık çekmedim.Bu yüzden korkutuyolar gözümü işte birinden çekmezsen kesin diğerinden çekersin gibisinden diye söylüyorlarçalişirken zor ben evdeyim 5 sene oldu artık totomuda kaldıramıyorum bari dogurıyım cocuk büyütmeye devam ediyim dedim
hepsini severek beğenerek almıştım hepsini iyi günlerde kullan canım benimTabiki de ya benimde mesela eski katil cim canimasivemai o kadar çok şey almıştı ki hepsi de benim zevkime uygun hepsini seve seve kullaniyorum:) sanırım sen diğer cekilisteydin bizimkine yetisememistin
Vakitten bol bişeyim yok bu aralar ama ayni ölçekte param yok:)Yaaa hiç kaçırma canımyaa gez dolaş mis gibi kahvaltını yap ah ah eskiden olsaydı...
~~O Eski Halimden Eser Yok Şimdi~~
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?