Nihahahha evet herkesi biliyorum yasasin kötülük sıra bende
Canimin ici seni kırar miyim hic hemen ozel mesaj kutunu kontrol et
Canim gunaydin biz iyiyiz sen nasılsın?Günaydın kızlaaarr, nasılsınız ?
eğer ki ben sana söyleseydim @cesmi_naz beni liğme liğme yapardı
sen bana kyamazsın bana söylersin en azından ipucu verirsinNihahahha evet herkesi biliyorum yasasin kötülük sıra bende
Canim gunaydin biz iyiyiz sen nasılsın?
Amin canim :) hayirlisiyla sag salim atlatsak ne guzel olacak :)Kuzum hayırlı olsun herşey gonlunuzce olsun insallah:)
Sanmiyorum
Ahhh bende katilimi merak ediyorum
Sunun surasinda iki hafta once evde miskin miskin oturuyodum bol bol zamanim vardi. Simdo basimi kasiyamiyorum yazik bize yaGünaydııııııııın
Hava burada da çok güzel. Şirkete girerken sevdiceğime öğrenci olsaydık da bugün okulu kırıp kahvaltıya gitseydik dedim. Ne de güzel olurduu
herkese kocaman günaydın
Ayrıca neden hiç kimse ipucu vermiyo benim katilim nerede
nasıl oldun kuzumGünaydın kızlaaarr, nasılsınız ?
ama ama ama ama amaGunaydin herkese :)
Amin canim :) hayirlisiyla sag salim atlatsak ne guzel olacak :)
Sunun surasinda iki hafta once evde miskin miskin oturuyodum bol bol zamanim vardi. Simdo basimi kasiyamiyorum yazik bize ya
Senin katilin benimmmmmm
Dersem inanma kuzum:)
D doakolik sana söyleyecek mi??? öyle mi
Ahaha tamam kuzum aksamı bekle:)sen bana kyamazsın bana söylersin en azından ipucu verirsinsen whatsapta yaz bana ben akşama okurum
beni sevmiyor musun yoksa'mmmmm
Olur mu hic sen benim ilk goz agrimsinbeni sevmiyor musun yoksa'mmmmm
ayyyyyOlur mu hic sen benim ilk goz agrimsin
D doakolik sana söyleyecek mi??? öyle mi
Allah herkese boyle katil kurban iliskisi versin allahım amiinayyyyysenden benim için öylesin doam benim
aynen ama kısmet bidahaki çekilişe@cesmi_naz ım yaaa güzel katilcim keşke katılsaydı o da
amin canımmmm inşallahAllah herkese boyle katil kurban iliskisi versin allahım amiin
Aynen canim benim ya iyi ki tanıştık. Umarım bu çekilişte de boyle dostluklar kurabiliriz:)CanımBen de seni çok seviyorum biliyorsun değil mi
Gerçekten iyi ki tanıştık vesile olan herkese sağolsun
nasıl oldun kuzum
Gecmis olsun canim:)ayy ara ara gözlerim kararıyor gibi oluyor ama daha iyiyim yaa. anlamadım bugün ne var bende.
bir de dünden beri o kadar yoğun ve işlerim ters gidiyor ki abdestsiz miyim neyim anlamadım :)))
cenabet mi takılıyon yoksaayy ara ara gözlerim kararıyor gibi oluyor ama daha iyiyim yaa. anlamadım bugün ne var bende.
bir de dünden beri o kadar yoğun ve işlerim ters gidiyor ki abdestsiz miyim neyim anlamadım :)))
iyi gezmeler canımKizlarim ben simdi cikicam biraz aksam tekrar uğrarım buraya opuyorum hepinizi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?