• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Ben geldim :) kurbanım belli oldu isim zor olacak bu sefer sanıyorum :)

D doakolik canım gündüz ışte iş, akşam evde iş, felaketim bu aralar malum pazar günü geliyorlar istemeye :)

Tanıtım yıkıcı açıldı mi yazayım oraya girmişken. Birde ben kime çıktımmmmm ??? :KK70: :KK70:
Kuzum hayırlı olsun herşey gonlunuzce olsun insallah:)

Evet ilk o tarafı gördüm oraya yazmıstım:-)..bende genelde tanıtıma bakıp alıyorum.orda yazılanları onun dişina cıkmak istemiyorum kısmet.bir iki şeyi ayarladım sayılır
Aa başladın mi hemen ne cabuk:)

Evet başladım.bugun dişari cıkıcam bakınıcam biraz.sonucta vakıt var daha;-)
Cok tatlis bir katilcik goruyorum burda, kurbanı cok sansli:)
GÜNAYDINLAR :KK68::KK68:Gününüz aydın olsun hatunlar.. İstanbul soğuk ama güneş parlıyorr.. :KK71::KK71:ilkbaharın ayak sesleri yaklaşıyor yavaş,yavaş :KK200:
Gunaydin kakaocum Ankara'da güneşli ama kesin soguktur dışarısı:)

Günaydııııııııın :KK36::KK36::KK36:

Hava burada da çok güzel. Şirkete girerken sevdiceğime öğrenci olsaydık da bugün okulu kırıp kahvaltıya gitseydik dedim. Ne de güzel olurduu
Canikom gunaydin bebisim ay bak ben o dediğini yapabilirim suan ne okul var ne is:)

Günaydııııııııın :KK36::KK36::KK36:

Hava burada da çok güzel. Şirkete girerken sevdiceğime öğrenci olsaydık da bugün okulu kırıp kahvaltıya gitseydik dedim. Ne de güzel olurduu
ayyy ne romantikte olurdu o okulu kırıp kahvaltılara gitmek.. ah,ah ne tatlı yıllardı o yıllarr..o masumca kaçamaklar..

Umarım canim cok kez davet ettim
Gelmeleri icin ama bikac kisi gercekten hic uğramıyor sansimiza:KK43:

Evet ya kuzum benim bak ben oyle miydim paso aktiftim:) bu arada ikinci cocuk cok yakisir sana genc annem benim iyi aksamlar yarın görüşmek uzere
sağol kuzum benim kısmet yaz ayı bir gelsinde varsa kısmette gelir yavrum yoksa da ya nasip.Evet ben senden çok çok memnundum canım kurbancığım inş. senin kurbancıkta aktif oluır senin gibi
çalişirken zor ben evdeyim 5 sene oldu artık totomuda kaldıramıyorum bari dogurıyım cocuk büyütmeye devam ediyim dedim:-)

aynen meyse inşallah canlanır topiğimiz.

benmiyim yoksa kız benden başka şeker yok ki:-)
:-)
evet çok zor çok şükür ben kızımda öyle aman aman bi uykusuzluk yaramazlık çekmedim.Bu yüzden korkutuyolar gözümü işte birinden çekmezsen kesin diğerinden çekersin gibisinden diye söylüyorlar

Tabiki de ya benimde mesela eski katil cim canim asivemai asivemai o kadar çok şey almıştı ki hepsi de benim zevkime uygun hepsini seve seve kullaniyorum:) sanırım sen diğer cekilisteydin bizimkine yetisememistin
hepsini severek beğenerek almıştım hepsini iyi günlerde kullan canım benim :KK200::KK200:

Kızlar S SERAPSEV ve wertx35 wertx35 sizleri hic görmüyoruz konuda ayrıca lutfen yarın tanıtım topigine de kendinizi tanıtırsanız kurbanlarınız sizleri bekliyormuş kuşlar oyle söyledi :):KK200:
canım wertx35 biraz rahatsız gün içerisinde toparlanırsa hatırlatırım ben ona ;)

Cok tatlis bir katilcik goruyorum burda, kurbanı cok sansli:)

Gunaydin kakaocum Ankara'da güneşli ama kesin soguktur dışarısı:)

Canikom gunaydin bebisim ay bak ben o dediğini yapabilirim suan ne okul var ne is:)

Yaaa hiç kaçırma canımyaa gez dolaş mis gibi kahvaltını yap ah ah eskiden olsaydı...

~~O Eski Halimden Eser Yok Şimdi~~

Evet ya kuzum benim bak ben oyle miydim paso aktiftim:) bu arada ikinci cocuk cok yakisir sana genc annem benim iyi aksamlar yarın görüşmek uzere
sağol kuzum benim kısmet yaz ayı bir gelsinde varsa kısmette gelir yavrum yoksa da ya nasip.Evet ben senden çok çok memnundum canım kurbancığım inş. senin kurbancıkta aktif oluır senin gibi
çalişirken zor ben evdeyim 5 sene oldu artık totomuda kaldıramıyorum bari dogurıyım cocuk büyütmeye devam ediyim dedim:-)

evet çok zor çok şükür ben kızımda öyle aman aman bi uykusuzluk yaramazlık çekmedim.Bu yüzden korkutuyolar gözümü işte birinden çekmezsen kesin diğerinden çekersin gibisinden diye söylüyorlar

Tabiki de ya benimde mesela eski katil cim canim asivemai asivemai o kadar çok şey almıştı ki hepsi de benim zevkime uygun hepsini seve seve kullaniyorum:) sanırım sen diğer cekilisteydin bizimkine yetisememistin
hepsini severek beğenerek almıştım hepsini iyi günlerde kullan canım benim :KK200::KK200:

Kızlar S SERAPSEV ve wertx35 wertx35 sizleri hic görmüyoruz konuda ayrıca lutfen yarın tanıtım topigine de kendinizi tanıtırsanız kurbanlarınız sizleri bekliyormuş kuşlar oyle söyledi :):KK200:
canım wertx35 biraz rahatsız gün içerisinde toparlanırsa hatırlatırım ben ona ;)

Back