• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

ayyy ne romantikte olurdu o okulu kırıp kahvaltılara gitmek.. ah,ah ne tatlı yıllardı o yıllarr..o masumca kaçamaklar..

Değil miii ah gençliik :KK69: :D

Hala istediğimde gidebileceğim daha özgür bir hayat istiyorum. Aynı zamanda çalışmak da istiyorum ama 2 si bir arada olmuyor.
Kapitalist düzen işte.. :KK12:

herkese kocaman günaydın :KK68::KK68:
Ayrıca neden hiç kimse ipucu vermiyo benim katilim nerede

İlk ipucum gelsin o zaman benim kurbancik cok cici bir hatun:) hemen tahmin ettiniz dimi cok buyuk bir ipucu oldu bu tüh:p

Evet farkettim cidden niye oyle olduysa:)

Evet dogru diyosun ya dur ben bir ipucu veriyim
bende anlamadım kzuum o_O

İlk ipucum gelsin o zaman benim kurbancik cok cici bir hatun:) hemen tahmin ettiniz dimi cok buyuk bir ipucu oldu bu tüh:p
ne ipucu ne ipucu eee ozaman ben miyim bende çok cici biriyim ayyyyy
Benim kurbancım da çoook cici. Eeee aynı kişi mi kurbanlarımız :KK58:
:KK70: :KK70:
ben olabilirim ayyy çok pis üstüme alındım :D

Bilemiyorum asivemai asivemai sen olabilirsin cunku cok cici bir insansın cidden:)
ayyy çok teşekkür ederim canım benim o senin güzel bakan gözlerinle güzel hislerinden kaynaklı doa'm benim
D doakolik in kurbanı mııı? Benim de kurbancım çok cici şeker biri bir kere... Çok sevilen biri :KK200:
:KK200:
ben işte ben
Dogru diyosun seninki de cok tatlis ya yazık küsmesin sonra:)
şimdi çok pis kıskandım yaaaaa D doakolik sen herkesi biliyosun çünkü offf :63::63::63::63:

ayyy çok teşekkür ederim canım benim o senin güzel bakan gözlerinle güzel hislerinden kaynaklı doa'm benim

ben işte ben
şimdi çok pis kıskandım yaaaaa D doakolik sen herkesi biliyosun çünkü offf :63::63::63::63:

Canım bu sefer de sen meraklann.. Benim katilimi söylememiştin ipucu bile vermemiştin ama D doakolik cim verecek değil mii hadi özel mesaj bekliyorum :KK200:

Back