• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

ayyy çok teşekkür ederim canım benim o senin güzel bakan gözlerinle güzel hislerinden kaynaklı doa'm benim

ben işte ben
şimdi çok pis kıskandım yaaaaa D doakolik sen herkesi biliyosun çünkü offf :63::63::63::63:
Nihahahha evet herkesi biliyorum yasasin kötülük sıra bende:KK47:

Canım bu sefer de sen meraklann.. Benim katilimi söylememiştin ipucu bile vermemiştin ama D doakolik cim verecek değil mii hadi özel mesaj bekliyorum :KK200:
Canimin ici seni kırar miyim hic hemen ozel mesaj kutunu kontrol et:KK45:

Günaydın kızlaaarr, nasılsınız ?
Canim gunaydin biz iyiyiz sen nasılsın?

Nihahahha evet herkesi biliyorum yasasin kötülük sıra bende:KK47:

Canimin ici seni kırar miyim hic hemen ozel mesaj kutunu kontrol et:KK45:

Canim gunaydin biz iyiyiz sen nasılsın?
sen bana kyamazsın bana söylersin en azından ipucu verirsin :KK66: sen whatsapta yaz bana ben akşama okurum :KK70: :KK70: :KK70:

Gunaydin herkese :)
Kuzum hayırlı olsun herşey gonlunuzce olsun insallah:)
Amin canim :) hayirlisiyla sag salim atlatsak ne guzel olacak :)

Sanmiyorum :KK69:
Ahhh bende katilimi merak ediyorum :mad:
:(
Günaydııııııııın :KK36::KK36::KK36:

Hava burada da çok güzel. Şirkete girerken sevdiceğime öğrenci olsaydık da bugün okulu kırıp kahvaltıya gitseydik dedim. Ne de güzel olurduu
Sunun surasinda iki hafta once evde miskin miskin oturuyodum bol bol zamanim vardi. Simdo basimi kasiyamiyorum yazik bize ya :(

herkese kocaman günaydın :KK68::KK68:
Ayrıca neden hiç kimse ipucu vermiyo benim katilim nerede

Senin katilin benimmmmmm

Dersem inanma kuzum:)

Gunaydin herkese :)

Amin canim :) hayirlisiyla sag salim atlatsak ne guzel olacak :)

:KK43:

Sunun surasinda iki hafta once evde miskin miskin oturuyodum bol bol zamanim vardi. Simdo basimi kasiyamiyorum yazik bize ya :KK43:

Senin katilin benimmmmmm

Dersem inanma kuzum:)
ama ama ama ama ama :KK61::KK61: nedennnnn:mad:
bu arada kuzum hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım en acilinden fotoları da atmayı unutma ilk fırsatta bak tamam mı

ayy ara ara gözlerim kararıyor gibi oluyor ama daha iyiyim yaa. anlamadım bugün ne var bende.

bir de dünden beri o kadar yoğun ve işlerim ters gidiyor ki abdestsiz miyim neyim anlamadım :)))
cenabet mi takılıyon yoksa :D :D :D tövbe estağfurullah

Back