• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 KADINLAR GÜNÜ ÇEKİLİŞİNE VAR MISINIZ?:)

Gunaydin kızlar hosgeldiniz:)

Canim maddi sıkıntılar mı yanı umarım ciddi bisey değildir. Baska çekilişlerde görüşmek uzere o Zaman.

Ayy hayırlı olsun canim benim:) Hosgeldi bebisler

Kuzucum gunaydinlar suanda 3 arkadaşımızın bilgileri hala gelmedi haksızlık olmaması adına onlardan haber bekleyip oyle yollayacağım herkese. Belki yine çekilmek isteyenler olabilir diye.
sağol canım

4 doldurucak eylülde cnım 1 enedırde ugrasıyorum
oyy maşallah rabbim inşallah gönlüne göre versin.Bende yaza düşünüyorum ama kızım daha küçük diye bazenleri korkuyorum bazenleri de küçük olması daha iyi olur diye düşünüyorum ama bakalım yaza daha çok var kısmet

Beni görmemiş olabilir misin? :KK51: :KK70: :KK70:
senı gördum canım:-)
oyy maşallah rabbim inşallah gönlüne göre versin.Bende yaza düşünüyorum ama kızım daha küçük diye bazenleri korkuyorum bazenleri de küçük olması daha iyi olur diye düşünüyorum ama bakalım yaza daha çok var kısmet
ıyıdır ıyıdır keske hemen kızımıın ardından ıstedım ama hala olmuor
ben tayin işlerimle belgelerle vs ugrastıgımdan bu aralar gereksiz bi yogunlugum var..Hemen tanıtım topiğin ne uçayım bakim kurbanıma:)
hosgeldınnn..bak bakalım..senıde hıc görmemıstım ....ama kurbanımmm gelsınn artık:-)

ıyıdır ıyıdır keske hemen kızımıın ardından ıstedım ama hala olmuor
yaa benimde kızım 1 nisanda 2 yaşını dolduracak en azından yaza hamiş olursam doğumda kızım 3 yaşında olacak yani aradaki yaş farkı 3 yaş olacak da işte bende hem çalış hem ev hemde 2 küçük çocuk bazen deli cesareti oluyor bazende korkuyorum vazgeçiyorum 2miz için de hayırlısı neyse o olsun canım

gelırmı bızımkıler acaba?insallah tatsız bıtmez cekılısımız herkes katılır
Umarım canim cok kez davet ettim
Gelmeleri icin ama bikac kisi gercekten hic uğramıyor sansimiza:(

oyy kıyamam kuzum ya sana kimmiş benim eski kurbancığımın kurbanı çabuk aktif ol bak aaaaa
Evet ya kuzum benim bak ben oyle miydim paso aktiftim:) bu arada ikinci cocuk cok yakisir sana genc annem benim iyi aksamlar yarın görüşmek uzere

Back