• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar ovulasyon testi kullanan var mı ?
ben 1 ay kullandım canım. son iki aydır da doktorumla yumurta takibi yapıyoruz. benim diğer grubumda herkes ovulasyon testleri konusunda son derece bilgili.. bir ara bak istersen ;)
** bu ay allah kısmet ederde hamile kalmışsam elimde ki ovulasyon testlerini dağıtacağım :KK54:

ben 1 ay kullandım canım. son iki aydır da doktorumla yumurta takibi yapıyoruz. benim diğer grubumda herkes ovulasyon testleri konusunda son derece bilgili.. bir ara bak istersen :KK66:
** bu ay allah kısmet ederde hamile kalmışsam elimde ki ovulasyon testlerini dağıtacağım :KK54:

Ben deeeeeeeee

Nasıl tavsiye ediyor musun tatlım bende aldım ilk defa kullancamda ona çok umut bağlamak istemiyorum olmaz falan kendime stres yaparım ben hemen

Tavsiye ederim canım

Uygulamalar yanlış gonsteriyormus benim yumurtlama daha erken oluyormus öğrenmis oldum:)

Ama hala hamile değilim o yüzden kaptırmadan yap:)

Kızlar hangi marka ovulasyon testi alıyorsunuz? Bir de eczanede çok pahalı internetten alan var mı?

Kızlar hangi marka ovulasyon testi alıyorsunuz? Bir de eczanede çok pahalı internetten alan var mı?

Evet canım laboquick benimkinin markası

Gittigidiyor çoklu paket almıştım

40 civarı ovu ve 6 gebelik testi

Sen de bak kesin eczaneden alma :)

Kızlar günaydın.

Aslında bat 10 Mayıstı benim. Bilerek 11 mayıs yazdırdım buraya. Gecikmemin 8. günündeyim. Hayatımda ilk kez. Evde yaptığım 3 gebelik testi ki 1 tanesi 6 gün önceye kadar kesin sonuç diyen bir erken gebelik testi, hepsi negatif. İkinci çizgi hiçbir şekilde yok.

Hiç regl olacak gibi değilim. Hamile gibi de değilim. 2 gün önce sol kasığımda bariz bir sancı hissettim gün boru sürdü. Şu an o da yok.

Uyku halim biraz devam ediyor fakat abartılı değil.

Ne regl olabiliyorum ne hamile kalabiliyorum arada bir yerdeyim :)

Kan testine gitmeyeceğim bir süre daha. Çünkü çok rahatım varsa vardır, Allah emanettir, yoksa zaten yok.

Hayırlısı hepimize. Ama testler hep negatif olduğundan bilemiyorum bu durumu yaşayan var mıdır sonrasında gebelik kanda çıkar mı?

Böyle işte kızlar tüm anne adaylarını kutluyorum isteyen herkese en doğru zamanda nasip olsun dilerim.

Sevgiler.

canım kan testine gitmemekle hata yapıyorsun.. hamilelik değilse gecikmenin sebebini öğrenmelisin.. kist vs. bir çok sebebi olabilir.. bence ciddi bir durum.

Ka
Evet canım laboquick benimkinin markası

Gittigidiyor çoklu paket almıştım

40 civarı ovu ve 6 gebelik testi

Sen de bak kesin eczaneden alma :)
kaç liraya aldın canım bir de kaç günde geldi ve en önemlisi adetin bter bitmez mi başladın? Benim döngüm 30gun ama 10. Gün gelmeye başladı kaygan akıntım

Kızlar bende ovulasyon a başlasam mi ya sabirsizlandim bende hahah:anneadayı: bat a 8 gün var dua edin hamileler :halay:
Doktor a bayagi gitmedim ya yumurta takibinde neler yapılıyor bilenler ??:KK15:

Tesekkur ederim dediginiz gibi hemen olmayabilir dusunmek bi baslangic olsun kac ay sonra olacagi belli olmaz ben fazlami kucuk evlenmisim

Aynen en güzeli Allah'a bırakmak ben çalışmalara başladığımız ay çok isteksizdim Allah doğru zamanı bilir dedim zaten 4 ay oldu gelen giden yok :KK43:
ama çok üzülmüyorum hani daha uzun zaman geçmedi diyerek kendimi teselli ediyorum o arada da psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum herşeye karşı :kahve:

Sanki biraz erken evlenmişsin tabi herkesin hayat şartları farklı sen kendinde o gücü görmesen kendi isteğinle evlenmezdin heralde :super:

Ben cesaret edemezdim mesela hatta şuanda bile evin yükü ağır geliyor çalışıyorum onun da etkisi olabilir :KK17: ama yemek yapmada falan tecrübeliysen benim gibi sıkıntı yaşamazsın :KK70:

Canım arkadaşın günü geçmemiş adet e 1 gun kala çıkmış bu değer

Ben hala şoku atlatamadim

İKiz mi acaba :)

Eğer ikiz çıkarsa hamile sayısında iki tane artmalı bence maksat hamile çok gözüksün nisan ayını geçelim :KK70::halay:

Ka
kaç liraya aldın canım bir de kaç günde geldi ve en önemlisi adetin bter bitmez mi başladın? Benim döngüm 30gun ama 10. Gün gelmeye başladı kaygan akıntım

canım yalan olmasın kargo dahil 39 tl ydi

benim yumurtlama çabuk oluyor canım 12. gün oluyor o yüzden 10. gün 11. gün başlıyordum ama geçen ay artık öğrendiğim için 12. gün yaptım :)

canım yalan olmasın kargo dahil 39 tl ydi

benim yumurtlama çabuk oluyor canım 12. gün oluyor o yüzden 10. gün 11. gün başlıyordum ama geçen ay artık öğrendiğim için 12. gün yaptım :)
uç gün koyu iki çizgi mi çıkması lazım yoksa bir gün çıksa yetiyor mu

uç gün koyu iki çizgi mi çıkması lazım yoksa bir gün çıksa yetiyor mu

o kişiden kişiye değişiyor canım

benim çift çizgi tek gün çıkmıştı ertesi gün hemen silikleşti, yani yumurta akı kıvamındaki akıntı tek gün sürüp hemen yine aynı gün yumurtalama oldu

bazılarında aynı gün olmuyor 3 gün o yumurta akı kıvamında akıntı devam ediyor ve 3 gün boyunca çift çizgi görüyorlar

o kişiden kişiye değişiyor canım

benim çift çizgi tek gün çıkmıştı ertesi gün hemen silikleşti, yani yumurta akı kıvamındaki akıntı tek gün sürüp hemen yine aynı gün yumurtalama oldu

bazılarında aynı gün olmuyor 3 gün o yumurta akı kıvamında akıntı devam ediyor ve 3 gün boyunca çift çizgi görüyorlar
benim bugün yumurta akı akıntım yine geldi yani uç gündür geliyor bu hala yumurtlamadığımı mı gösteriyor acaba? Bide sağ kasığım ağrıyor bugun

Back