ALLAH RAZI OLSUN CANIMinşallah canım,
Ben de umutla 16 mayisi bekliyorum belirtiler var mı derseniz maşallah hepsi var ama çoğu psikolojik bence burda ne okusam bende de var gibi hissediyorum.nerdeyse bir hafta var test yapmaya zaman geçmiyor.kızım 7 yaşında
Onda hiç böyle şeylere takilmamistim keşke şimdi de yapabilsem
Kırmızıyı gördüm malesef bugün@kushi - 16 Mayıs
@ladylone - 16 Mayıs
nicksiz123 - 16 Mayıs
titiz gelin - 16 Mayıs
D dream7 - 16 Mayıs
Kızlar son durumlar nediiir??
ben kullandım canım.. gebelik testi gibi yapılan bir test.. sadece gün içerisinde 2 saat sıvı alımsız idrarla yapman gerekli.. ilk idrarla olmuyor bu test. hormonun gün içerisindeki artışını yakalamak için.. pik demek iki çizginin de aynı koyulukta olması demek. o gün yumurtan oluşmuş çatlayabilir demek. LH testleri zaten hep çift çizgi olur önemli olan koyu olmasısilik çizgiler negatif değerlendirilir. koyu çizgide ilişkiye girilince ihtimal artıyor tabii gebelik oluşumu için
canım inşallah hamilesindir gerek kalmaz aşılamaya.. hsg çektirip hamile kalanlar var.. belli olmaz sen umudunu kaybetme..
günaydın kızlar kaç hamişimz oldu Allah'ın izniyle sayı gt gide artıyor maşaallah bata 1 hafta var ovu testleri hala positif aklım karıştı iice bu ayda hiç akıntım olmadı
Benim bünyem çok zayıf çoo cabuk yoruluyorum eşimin bu sürecte destek olmamasindan bebegimi kaybetmekten korkuyorum. Sonrasi bi sekilde hallolur diye dusunuyorum 4 aylik evliyim daha erkenmi diye de dusunuyorum( bilmiyorum ama nerde bebek görsem gozlerim doluyor
canım kimyasal gebelik yaşamışsın. adet öncesi kanda çıkıor ama sonra adetle düşüyor. genelde kadınlar bunu yaşıyor ama fark etmiyormuş hayırlısı olsunmorordek sabah yazdım canım
''Merhaba kızlar, benim bat 16 mayıs dı, bu sabah regl oldum. fakat; cuma günü gidip kan verdim çünkü hissediyordum bu ay beta hcg 14.46 çıktı. doktoruma sordum değerin çok düşük kaç gün gecikti dedi.bekleyelim adetin gecikmesini dedi. meğer bebek oluşmamıs bile . bazen yanlış pozitif oluyormuş.şuan beta hcg kaç çok merak ediyorum. şuan eşşekten düşmüş gibiyim. ne haldeyim bilmiyorum bile. 3 gün hamileyim psikolojisini yaşadım. sabah kalktım tuvalete gittim regl olmuşum.Allah hayırlısını versin demekten başka bişeyim yok.'''
canım benim aynı kaderi paylaşıyoruz bizde eşimle ayrı şehirlerdeyiz ve sadece hafta sonları geliyor yanıma malesef onun görevi gereği böyle gidiyorgünaydın kızlar.bebek içinçalışmalara yeni başladığımız için tam olarak bilmiyorum.ovulasyon testide hiç yapmadım.12 mayısta regl oldum.bir sonraki bat 12 haziran.eşimle bu ay sadece birkaç gün aynı şehirde olabileceğiz.benim hamile kalmak için en uygun günlerim hangisi olur sizce
amin canım inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimizede eşlerimizede bizde sadece haftasonları görüşüyoruz işlerimzden dolayı.canım benim aynı kaderi paylaşıyoruz bizde eşimle ayrı şehirlerdeyiz ve sadece hafta sonları geliyor yanıma malesef onun görevi gereği böyle gidiyoraslında 1 yıldır evliyiz ama toplasak 2 ay bir arada kalmadık ve bu şartlarda bebiş yapmaya çalışıyoruz herşey nasip kısmet inşallah herşeyin hayırlısı olur hepimiz için
Tesekkur ederim dediginiz gibi hemen olmayabilir dusunmek bi baslangic olsun kac ay sonra olacagi belli olmaz ben fazlami kucuk evlenmisimBen de normalde hep akıntı takip ediyordum Ama son zamanlarda bir tuhaf olmaya başladı gün aşırı 3 kere akıntı geldi yumurta akı gibi en iyisi ovulasyon testi diyip bu ay alcam artık inşallah
Merak ettiğim,
1.ovulasyon testinde koyu çizgiyi yakalamak yumurtanın tam olgunlaştığını sonra açık renge dönüşmesi çatladığını mi gösteriyor
2. ilişki koyu renkliyken mi açılınca mi olmalı? Sorular sorular
Ben de 13 ay oldu evleneli 25 yaşındayım ama bence sizin çok erken tecrübeli anne olmak daha iyi olur bence ama istiyorum diyorsunuz Allah gönlünüze göre versin ama hemen olacak diye birşey de yok kendinizi yıpratmayın
Stres benide mahvetti zaten bide ilkinde dusuk yaptım bakiyim şimdi ovulasyon testi aldım yumurtlama günümü net bileyimde ona göre yapalimay bakalım hayırlısı. Bu ay yumurtlamayı çok net hissediyorum biraz da mutluyum. Geçen ay çok stres yaptım bu ay daha rahatım. Hayırlısı bakalım
Yeni BAT ne canım, düzenleyeyim listede?Kırmızıyı gördüm malesef bugünArtık önümüzdeki aya inşallah
Pardon canım ben atlamısım sanırım o mesajı.morordek sabah yazdım canım
''Merhaba kızlar, benim bat 16 mayıs dı, bu sabah regl oldum. fakat; cuma günü gidip kan verdim çünkü hissediyordum bu ay beta hcg 14.46 çıktı. doktoruma sordum değerin çok düşük kaç gün gecikti dedi.bekleyelim adetin gecikmesini dedi. meğer bebek oluşmamıs bile . bazen yanlış pozitif oluyormuş.şuan beta hcg kaç çok merak ediyorum. şuan eşşekten düşmüş gibiyim. ne haldeyim bilmiyorum bile. 3 gün hamileyim psikolojisini yaşadım. sabah kalktım tuvalete gittim regl olmuşum.Allah hayırlısını versin demekten başka bişeyim yok.'''
13 haziran canımYeni BAT ne canım, düzenleyeyim listede?
Pardon canım ben atlamısım sanırım o mesajı.
Yeni BAT ne canım, düzenleyeyim listede?
Pardon canım ben atlamısım sanırım o mesajı.
Gelen giden yok.Hala umut var bekliyorum dün akşam test yaptım ikinci cizgi hayalet gibiydi.eşim göremedivar mı canım bir şeyler ?
Kırmızıya dönse hemen acile git. Progestan ilac yada igne vericekler. Kanama durur korkup stres yapma kendineKızlaaarrrr beta hcg 1089.27 çıktıı..ama karın ağrım ve kahverengi akıntı dewam.. inş kırmızıya dönmeeez..
Kırmızıya dönse hemen acile git. Progestan ilac yada igne vericekler. Kanama durur korkup stres yapma kendine
Rahat olmayı deneEwet canım sağlık ocağındaki hemşire de öyle dedi.. ama inşallaaahhh öyle bi durum olmaaaazzzzaçikçası tedirginim ama..
Sağol canım inşallahRahat olmayı dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?