2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

var mı canım bir şeyler ?

morordek canım konuyu sen açtın ama anca bu heyecanı tadacaksın:) öncelikle hakkında hayırlısı olsun. doktorumun bana dediği adet döngünün ortasında kalan 10 günü iyi değerlendir. güne takılma çünkü ben 30 günde oluyorum bugün 13. gün bugun yumurtlamam oluyor. hesaba göre 16 aslında. her ay değişebilirmiş en düzenli kişide bile öyle dedi dr. ama bence yumurtlama günlerinde hiçbir günü boş geçmemek lazım:)

morordek sabah yazdım canım

''Merhaba kızlar, benim bat 16 mayıs dı, bu sabah regl oldum. fakat; cuma günü gidip kan verdim çünkü hissediyordum bu ay beta hcg 14.46 çıktı. doktoruma sordum değerin çok düşük kaç gün gecikti dedi.bekleyelim adetin gecikmesini dedi. meğer bebek oluşmamıs bile . bazen yanlış pozitif oluyormuş.şuan beta hcg kaç çok merak ediyorum. şuan eşşekten düşmüş gibiyim. ne haldeyim bilmiyorum bile. 3 gün hamileyim psikolojisini yaşadım. sabah kalktım tuvalete gittim regl olmuşum.Allah hayırlısını versin demekten başka bişeyim yok.'''

günaydın kızlar kaç hamişimz oldu Allah'ın izniyle sayı gt gide artıyor maşaallah bata 1 hafta var ovu testleri hala positif aklım karıştı iice bu ayda hiç akıntım olmadı

Ben de normalde hep akıntı takip ediyordum Ama son zamanlarda bir tuhaf olmaya başladı gün aşırı 3 kere akıntı geldi yumurta akı gibi en iyisi ovulasyon testi diyip bu ay alcam artık inşallah
Merak ettiğim,
1.ovulasyon testinde koyu çizgiyi yakalamak yumurtanın tam olgunlaştığını sonra açık renge dönüşmesi çatladığını mi gösteriyor
2. ilişki koyu renkliyken mi açılınca mi olmalı? Sorular sorular

Ben de 13 ay oldu evleneli 25 yaşındayım ama bence sizin çok erken tecrübeli anne olmak daha iyi olur bence ama istiyorum diyorsunuz Allah gönlünüze göre versin ama hemen olacak diye birşey de yok kendinizi yıpratmayın

canım kimyasal gebelik yaşamışsın. adet öncesi kanda çıkıor ama sonra adetle düşüyor. genelde kadınlar bunu yaşıyor ama fark etmiyormuş hayırlısı olsun

canım benim aynı kaderi paylaşıyoruz bizde eşimle ayrı şehirlerdeyiz ve sadece hafta sonları geliyor yanıma malesef onun görevi gereği böyle gidiyor aslında 1 yıldır evliyiz ama toplasak 2 ay bir arada kalmadık ve bu şartlarda bebiş yapmaya çalışıyoruz herşey nasip kısmet inşallah herşeyin hayırlısı olur hepimiz için

amin canım inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimizede eşlerimizede bizde sadece haftasonları görüşüyoruz işlerimzden dolayı.

Tesekkur ederim dediginiz gibi hemen olmayabilir dusunmek bi baslangic olsun kac ay sonra olacagi belli olmaz ben fazlami kucuk evlenmisim

ay bakalım hayırlısı. Bu ay yumurtlamayı çok net hissediyorum biraz da mutluyum. Geçen ay çok stres yaptım bu ay daha rahatım. Hayırlısı bakalım
Stres benide mahvetti zaten bide ilkinde dusuk yaptım bakiyim şimdi ovulasyon testi aldım yumurtlama günümü net bileyimde ona göre yapalim

Kırmızıyı gördüm malesef bugün Artık önümüzdeki aya inşallah
Yeni BAT ne canım, düzenleyeyim listede?
Pardon canım ben atlamısım sanırım o mesajı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…