2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Allah allah hayatımda duymamistim çok zor gerçekten hayırlısıyla yeniden sağlıklı bir gebelik olur inşallah

teşekkür ederim canım evet hemen hemen tam 30 günde bir oluyor.

Hanimlar şimdi ben de en basit temel soruyu sorayim malum ilk denemem olacak o yuzden emin olayim diyorum :)
Simdi benim dongum 28 gunde 1 (gecen ayi saymazsak :))) yumurtlamam da 14. gun civarinda oluyor. 14. gunden once degerlendirmeye baslamak lazim degil mi? Takip ettiğim programlar da 9. gunden 15. gune kadar dogurganlik yuksek diyor, ozellikle o gunlerde 2 gunde 1 degerlendirmek gerek diye dusunuyorum ama siz tecrubeli hanimlara da tekrar danismak istedim:)

Canım benim genelde hep 28 mi oluyor (bu ayı saymazsak :) ) eğer öyleyse muhtemelen 14.güne denk gelcek ama nolur nolmaz (sperm 3-5 gün yaşıyomuş çünkü) 8.gün 10.gün 12.gün 14.dün 16.gün 18.gün denemek lazım bende 28 de oluyodum mesela 30 a çıktı 31 e çıktı değişti yani yumurtlamam da değişti otomatik olarak Ama bu ayki gibi geç kalacağınıda varsayabilir 18.gnden sonra da çalışmaya devam edebilirsin benceee biraz yorulcaz bu ay galiba

canım sen en baştan değerlendirmeye başla yani adetin bittikten sonra gün aşırı başla.. yumurtlama günlerinde estradan arka arkaya değerlendirirsin canım ama hiçç takma

morordek canım ben kırmızı kartı yediiimmm ohh bee dünya varmış valla ayy olsak bir dert olmasak bir dert.. ama bebek yoksa olalım rahatlayalım değil mi yeni bat gecikmeliyi ekliyorum 17 Haziran diyorum bugünden sayıyorum eskisini saymıyorum :) hadi bakalım hayırlısııı :)

canım 10- 12-14-16-18

dene valla :)

Canım gecen ayı saymazsak cogunlukla 28'de 1 olurdum, 27-29 oldugu da olurdu bazen. Ama düzenlidir yani cogu zaman. O yuzden genel döngümü baz alarak hesaplama yapayım dedim, gecikme olursa diye belki biraz daha uzatabilirim haklısın
canım sen en baştan değerlendirmeye başla yani adetin bittikten sonra gün aşırı başla.. yumurtlama günlerinde estradan arka arkaya değerlendirirsin canım ama hiçç takma
Valla işte reglim dün bitti hemen başlasam mı bilemedim

ayyy 21 haziran yazmışım daha şimdi kafam dank etti :)

evet canım neyseki sen anlayışlısın hemen anladın:)

21 mayıs bekliyoruz evet son 5 gün
Anladım ben canım ve düzelttim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…