Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan tahlili yaptrmis miydn sen canunBende hala yok bisi sadece beyaz krem gibi akintim cok
dostum tebrıkler... süper sonuç çok mutlu oldum, dualarını bekliyoruz..Kızlaaarrrr beta hcg 1089.27 çıktıı.. ama karın ağrım ve kahverengi akıntı dewam.. inş kırmızıya dönmeeez..
Kızlaaarrrr beta hcg 1089.27 çıktıı.. ama karın ağrım ve kahverengi akıntı dewam.. inş kırmızıya dönmeeez..
Sgl canım benim.. Dua etmem miiii canım hem kendim hem de sizler için dua ediyorum.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirli saglikli ewlat sahibi olmayi inşallaaahhh.. walla ne zormuş bu işleeerr..dostum tebrıkler... süper sonuç çok mutlu oldum, dualarını bekliyoruz..
Canım adet günüm dündü işte.. sanirim 5. Haftanin içinde oluyorum.. son adet tarihim nisan15ti..adim var listede ewet canım.. adet tarihimden 3gün önce gebelik testinde çikmsti ama kimyasaldan fln korkuyodum hala da bi aksilik cikcak diye korkuyorum aslında. Cnk kahve akintim var.. acaba üstüne görme denen şeyi mi yaşiyorum bilemiyorum hayırlısı artik :)Canım sen kaçıncı haftadasin listede adın var mıydı 6. Hamilemiz mi oldun değerin çok güzel. Masallah maşallah :)
Ya da beklenen adet tarihiBirsonraki adet tarihin canim
Yok canim yaptirmadim 18 inde randevum var zaten gitcem doktora ak kara o zaman cikcakKan tahlili yaptrmis miydn sen canun
Canım adet günüm dündü işte.. sanirim 5. Haftanin içinde oluyorum.. son adet tarihim nisan15ti..adim var listede ewet canım.. adet tarihimden 3gün önce gebelik testinde çikmsti ama kimyasaldan fln korkuyodum hala da bi aksilik cikcak diye korkuyorum aslında. Cnk kahve akintim var.. acaba üstüne görme denen şeyi mi yaşiyorum bilemiyorum hayırlısı artik :)
Peki tesekkur ederimBirsonraki adet tarihin canim
Tbk ederim cnm çok sevindim çok ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerinde başınaKızlaaarrrr beta hcg 1089.27 çıktıı.. ama karın ağrım ve kahverengi akıntı dewam.. inş kırmızıya dönmeeez..
Canım adet günüm dündü işte.. sanirim 5. Haftanin içinde oluyorum.. son adet tarihim nisan15ti..adim var listede ewet canım.. adet tarihimden 3gün önce gebelik testinde çikmsti ama kimyasaldan fln korkuyodum hala da bi aksilik cikcak diye korkuyorum aslında. Cnk kahve akintim var.. acaba üstüne görme denen şeyi mi yaşiyorum bilemiyorum hayırlısı artik :)
Tebrikler canimKızlaaarrrr beta hcg 1089.27 çıktıı.. ama karın ağrım ve kahverengi akıntı dewam.. inş kırmızıya dönmeeez..
Kızlaaarrrr beta hcg 1089.27 çıktıı.. ama karın ağrım ve kahverengi akıntı dewam.. inş kırmızıya dönmeeez..
Bende hala yok bisi sadece beyaz krem gibi akintim cok
ne kadar günün geçti canımKızlaaarrrr beta hcg 1089.27 çıktıı.. ama karın ağrım ve kahverengi akıntı dewam.. inş kırmızıya dönmeeez..