- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
ne kadar günün geçti canım
Canım arkadaşın günü geçmemiş adet e 1 gun kala çıkmış bu değer
Ben hala şoku atlatamadim
İKiz mi acaba :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne kadar günün geçti canım
hadi yaCanım arkadaşın günü geçmemiş adet e 1 gun kala çıkmış bu değer
Ben hala şoku atlatamadim
İKiz mi acaba :)
18 doktora gitcem o gun kan testi yaptircam canimtebrikler canım sağlıkla kucağına al inşallah.. akıntıyı takma kafana kırmızı olursa gidersin hemen erken döllenme sanırım senin bebiş değerinin maşallahı var
sen bi test yapsana canım yaa
hadi ya
o zaman ikiz olabilir gerçekten de tedavi mi gördü arkadaş ben de kan verdim yarın belli olacak
kushi - 16 Mayıs
ladylone - 16 Mayıs
@nicksiz123 - 16 Mayıs
@titiz gelin - 16 Mayıs
@dream7 - 16 Mayıs
Kızlar son durumlar nediiir??
Ayyy canım gözün aydın :) Allah hayırlı uğurlu etsin. Kahverengi olunca yerleşme kanamasıdır derler. Çok dikkat et canım kendini yorma sakınKızlaaarrrr beta hcg 1089.27 çıktıı.. ama karın ağrım ve kahverengi akıntı dewam.. inş kırmızıya dönmeeez..
Canım kan sonucunun çıkması bir gün sürmez ki. İnternetten baksana çıkmıştır muhtemelen sonuçhadi ya
o zaman ikiz olabilir gerçekten de tedavi mi gördü arkadaş ben de kan verdim yarın belli olacak
sağlık ocağında yaptırdım canım netten baktım sonucu vermemişlerCanım kan sonucunun çıkması bir gün sürmez ki. İnternetten baksana çıkmıştır muhtemelen sonuç
Hayırlısı olsun canım. Ben de sabah test yaptım, negatif çıktı. Bu ay aşılama tedavisine başlayacağız. İnşallah sen hamilesindir :)sağlık ocağında yaptırdım canım netten baktım sonucu vermemişler
ben de aşılama düşünür oldum canımHayırlısı olsun canım. Ben de sabah test yaptım, negatif çıktı. Bu ay aşılama tedavisine başlayacağız. İnşallah sen hamilesindir :)
Benim de 2 sene dört ay canım. Geçen gittiğimde senin yumurtaların var, bebeğin olur, dedi doktor. Yarın regl olursam çarşamba ilaca başlayacağım inşallahben de aşılama düşünür oldum canım
ne kadardır istiyorsun bebek benim 2 senedir olmuyot
benim doktorum da senin kızım bebeğin olur sabırlı ol diyor ama bekledikçe çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok bu ay mı başlıyorsun aşılamaya canımBenim de 2 sene dört ay canım. Geçen gittiğimde senin yumurtaların var, bebeğin olur, dedi doktor. Yarın regl olursam çarşamba ilaca başlayacağım inşallah
cnm benim bu ay yumurtlamam 8 mayısta çok erken oldu bu sebeple sanırım batımda değişti tahmini 23 mayısHadi ya
Gelecek aya insallah canim
dün gelmedi canım bugünde gelmezse çarşamba sabahı test yapacağım sonucu yazarım. 12sinde pembe akıntım olmuştu bi kerelik ertesi günü kan testi yaptırdım negatif çıktı ama doğru çıkmaz dediler bilmiyorum.Hayırlısı...kushi - 16 Mayıs
ladylone - 16 Mayıs
@nicksiz123 - 16 Mayıs
@titiz gelin - 16 Mayıs
@dream7 - 16 Mayıs
Kızlar son durumlar nediiir??