2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canım sen kaçıncı haftadasin listede adın var mıydı 6. Hamilemiz mi oldun değerin çok güzel. Masallah maşallah :)
Canım adet günüm dündü işte.. sanirim 5. Haftanin içinde oluyorum.. son adet tarihim nisan15ti..adim var listede ewet canım.. adet tarihimden 3gün önce gebelik testinde çikmsti ama kimyasaldan fln korkuyodum hala da bi aksilik cikcak diye korkuyorum aslında. Cnk kahve akintim var.. acaba üstüne görme denen şeyi mi yaşiyorum bilemiyorum hayırlısı artik :)

Canım maşallah diyeyim öncelikle

Bat a 1 gun kala 1000 li değer görmemiştim:)

Canım yaaa valla ben soklardayim adete bir gün kala 1000 li değer konusuna takıldım

Zahmet olmazsa doktora sorar misin kaç haftaliksin

Senin ikiz olmasin yaaa

Ailede ikiz var mi

Kızlaaarrrr beta hcg 1089.27 çıktıı.. ama karın ağrım ve kahverengi akıntı dewam.. inş kırmızıya dönmeeez..

tebrikler canım sağlıkla kucağına al inşallah.. akıntıyı takma kafana kırmızı olursa gidersin hemen erken döllenme sanırım senin bebiş değerinin maşallahı var

Bende hala yok bisi sadece beyaz krem gibi akintim cok

sen bi test yapsana canım yaa

Hamilelik haberi alan herkesi tebrik ederim arkadaslar darisi bizlerin basina. Yumurtlama donemini degerlendirdim gerisi kismet artik. Hayirlisi neyse o olsun deyip dusunmemeye calisiyorum. Zaten dusunemiyorum bile. Polen alerjim var. İlaclarimi biraktim bu ay korunmayacagiz diye. Veeee korunmayi birakmak icin polenlerin ennn yogun oldugu zamani bulmusum resmen:) cok zorlaniyorum. Bat beklemekten ziyade polen mevsiminin gecmesini bekliyorum ben :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…