- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
yok katılmıycam::)Bi de öyle dene bakalim canım ugurlu gelir insallah
inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok katılmıycam::)Bi de öyle dene bakalim canım ugurlu gelir insallah
yok katılmıycam::)
inşallah.
21 mayisi bekliyoruz degil mi canim? Hayirlisi olsun bakalim :)Canım ya bu arada benim gelMedi o pembe akıntınin devamı
Hala bat 21 haziran bekleyelim :)
Merhaba kızlar, benim bat 16 mayıs dı, bu sabah regl oldum. fakat; cuma günü gidip kan verdim çünkü hissediyordum bu ay beta hcg 14.46 çıktı. doktoruma sordum değerin çok düşük kaç gün gecikti dedi.bekleyelim adetin gecikmesini dedi. meğer bebek oluşmamıs bile . bazen yanlış pozitif oluyormuş.şuan beta hcg kaç çok merak ediyorum. şuan eşşekten düşmüş gibiyim. ne haldeyim bilmiyorum bile. 3 gün hamileyim psikolojisini yaşadım. sabah kalktım tuvalete gittim regl olmuşum.Allah hayırlısını versin demekten başka bişeyim yok.
21 mayisi bekliyoruz degil mi canim? Hayirlisi olsun bakalim :)
teşekkür ederim canım evet hemen hemen tam 30 günde bir oluyor.Canım öncelikle yeni bat 12 haziran demişsin ama tam kaç gün olduğunu biliyosan işin daha kolay mesela tam 30 günse 14 çıkart o gün yumurtlama günün ama bunu bilemiyosan son adetinden 9 sayıp 2 günde bir değerlendirirsen inşallah yakalarsın Seninki 20-22-24-26-28-30 diye gidiyo sanırım
teşekkür ediyorum canım inş 28i uygun gündür.haftasonuna denk geldiği için eşim yanımda olacak.Canım ovu olmadan zor ama
28 Mayıs yüksek görünüyor
26 27 28 29 günleri diyelim
Hanimlar şimdi ben de en basit temel soruyu sorayim malum ilk denemem olacak o yuzden emin olayim diyorum :)
Simdi benim dongum 28 gunde 1 (gecen ayi saymazsak :))) yumurtlamam da 14. gun civarinda oluyor. 14. gunden once degerlendirmeye baslamak lazim degil mi? Takip ettiğim programlar da 9. gunden 15. gune kadar dogurganlik yuksek diyor, ozellikle o gunlerde 2 gunde 1 degerlendirmek gerek diye dusunuyorum ama siz tecrubeli hanimlara da tekrar danismak istedim:)
Hanimlar şimdi ben de en basit temel soruyu sorayim malum ilk denemem olacak o yuzden emin olayim diyorum :)
Simdi benim dongum 28 gunde 1 (gecen ayi saymazsak :))) yumurtlamam da 14. gun civarinda oluyor. 14. gunden once degerlendirmeye baslamak lazim degil mi? Takip ettiğim programlar da 9. gunden 15. gune kadar dogurganlik yuksek diyor, ozellikle o gunlerde 2 gunde 1 degerlendirmek gerek diye dusunuyorum ama siz tecrubeli hanimlara da tekrar danismak istedim:)
21 mayisi bekliyoruz degil mi canim? Hayirlisi olsun bakalim :)
Bugün de yaptım test bıraz önce gene aynı çıktı
Canım gecen ayı saymazsak cogunlukla 28'de 1 olurdum, 27-29 oldugu da olurdu bazen. Ama düzenlidir yani cogu zaman. O yuzden genel döngümü baz alarak hesaplama yapayım dedim, gecikme olursa diye belki biraz daha uzatabilirim haklısınCanım benim genelde hep 28 mi oluyor (bu ayı saymazsak :) ) eğer öyleyse muhtemelen 14.güne denk gelcek ama nolur nolmaz (sperm 3-5 gün yaşıyomuş çünkü) 8.gün 10.gün 12.gün 14.dün 16.gün 18.gün denemek lazım bende 28 de oluyodum mesela 30 a çıktı 31 e çıktı değişti yani yumurtlamam da değişti otomatik olarak Ama bu ayki gibi geç kalacağınıda varsayabilir 18.gnden sonra da çalışmaya devam edebilirsin benceee biraz yorulcaz bu ay galiba
Valla işte reglim dün bitti hemen başlasam mı bilemedimcanım sen en baştan değerlendirmeye başla yani adetin bittikten sonra gün aşırı başla.. yumurtlama günlerinde estradan arka arkaya değerlendirirsin canım ama hiçç takma
Anladım ben canım ve düzelttim tekrarayyy 21 haziran yazmışım daha şimdi kafam dank etti :)
evet canım neyseki sen anlayışlısın hemen anladın:)
21 mayıs bekliyoruz evet son 5 gün
inşallah canım,bugün kan verdim yarına çıkacak sonuç bakalım ne olacak hayırlısıyla sevinirim inş amin