- 25 Aralık 2012
- 193
- 141
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım, yeni BAT ne zaman?İyi akşamlar hanımlar sat daha birkaç gün vardı ama ben bugün malesef adet oldum gebelik olan arkadaşlarıma hayırlı olsun demek isterim bekleyenlerde umarım güzel haberi alırsınız bu ay fazla kaptirmistim kendimi olmadı
Canım benim yeni bat 9 haziran. Bu ay antibiyotik kullandım ona rağmen iki gün erken adet oldum@Bahtubahtu test yaptın mı canım? Durumun nedir?
@orkidekaramel senin Mayıs BAT'ı belli degil mi halen?
Ben bugun regl olsam bile hazirana kaldıgım icin haziran listesini de tutmaya başlıyorum :)
@Dilektuttum @n1san mucizegibisin @tubaender @pembesu listede devam etmek isterseniz yeni BAT'larınızı alabilir miyim?
Duygularimi anlatmissin canim o kadar cok hamile varki.. benimde göbegim boyle olacakmi Allahim diyorum.. hayaldende uzak..Benide alirmisiniz listeye bat 5 haziran insallah kimsenin evini kucagini bos koymasin Rabbim aglamaktan gözlerim bulanik görür oldu nezaman alisicam bilmiyorum birisinin hamile oldugunu duyunca kendi adima üzülmemeye bilmiyorum cok kalbim aciyo sanki cok zormus
Testımde hemen çıktı sonuç beklemedim yanı ıdrar testımde hemen kıpkırmızı çıktı yanı suandada bellı kaybolmadı da ama kadın bana böyle yaptın acılde pazartesı bende sağlık ocağında kanıvercem yarın tekrar ıdrar testı yapcamcanım teste göre pozitif senin sonucun.. ama bana kalırsa böyle karışıklık olan hastanede tekrarlatma testini.. başka bir hastaneye git mümkünse.. ben sağlık ocağında yaptırdım evet erken yaptırdım negatif çıktı ama sonuçta <2 yazıyor onun dışında bir sonuç yok.. yani bazı yerlerde değerler çok saçma
Canım sıkıntı çıkmış zateb önce tahlili kayboldu demişler sonra bulundu demişler O yüzden dedim başka yerde yaptır diye. Bence onlar tahlili kahbetti ve o yüzden yok dediler çünkü herhangi bir değer de soylememislerCanım yanlış anlama ama kanda çıkmadıysa bunun doktor ile alakası yok ki
Karışıklık olduğu çok net dıyorum kı kan sonucum kaç 0.100 mu 0.10 mu yok sonuç sadece negatıf yazıyor dıyır bana yaKarışıklık olabilir. Iki gün bekle sonra testi tekrarla
Canım benim ben bı kere hamıle kaldım altı aydır da kan testı yaptırıyorum bır kere yanlış çıktığını dgormedım ama bu sefer bana doktor 0.100 0.10 1 yada 2 çıkardı sorardım derdı bu değer yok sadece negatıf dıyo bı saatte çıkıcak kan bır buçuk saat geçti yok sonra yarım saat daha bekle dedıler sonra bulamadık gonderırımemıs dedıler kayıpmıs gene kan ver dedıler ben daha vermeden bulduk yarım saate sonuç çıkıcak dedıler elımdede böyle hemen çıkan bır test var sen benım yerimde olsan ne düşünürsünCanım sıkıntı çıkmış zateb önce tahlili kayboldu demişler sonra bulundu demişler O yüzden dedim başka yerde yaptır diye. Bence onlar tahlili kahbetti ve o yüzden yok dediler çünkü herhangi bir değer de soylememisler
Bende aynısını düşündüm canım benm. Birisi bana demiş yanlış anlamada kan da yanlış çıkmaz demiş. Ona cvp yazdim. Bende senin gibi düşünüyorum senin yerinde olsam bu aksam da yapardım yarın da yapardım hemen de başka hastahaneye gider Kan verirdim :) sen sıkma canini iyi olacak insallahCanım benim ben bı kere hamıle kaldım altı aydır da kan testı yaptırıyorum bır kere yanlış çıktığını dgormedım ama bu sefer bana doktor 0.100 0.10 1 yada 2 çıkardı sorardım derdı bu değer yok sadece negatıf dıyo bı saatte çıkıcak kan bır buçuk saat geçti yok sonra yarım saat daha bekle dedıler sonra bulamadık gonderırımemıs dedıler kayıpmıs gene kan ver dedıler ben daha vermeden bulduk yarım saate sonuç çıkıcak dedıler elımdede böyle hemen çıkan bır test var sen benım yerimde olsan ne düşünürsün
Insallah canım bende ona yazmak ıcın yazmıştım senınkınden alıntı yapmış canım Allah razı olsun canım benım saolBende aynısını düşündüm canım benm. Birisi bana demiş yanlış anlamada kan da yanlış çıkmaz demiş. Ona cvp yazdim. Bende senin gibi düşünüyorum senin yerinde olsam bu aksam da yapardım yarın da yapardım hemen de başka hastahaneye gider Kan verirdim :) sen sıkma canini iyi olacak insallah
Canım sıkıntı çıkmış zateb önce tahlili kayboldu demişler sonra bulundu demişler O yüzden dedim başka yerde yaptır diye. Bence onlar tahlili kahbetti ve o yüzden yok dediler çünkü herhangi bir değer de soylememisler
Insallah canım bende ona yazmak ıcın yazmıştım senınkınden alıntı yapmış canım Allah razı olsun canım benım saol
Hekimden degilde çekenden sor demisler ya nekadar dogru söylemisler dun esimin is yemegine gittim herkesin esi hamile bebek muhabbetleri yapiliyor o anlarda duygularimi bastirmak icin neler cektigimi Allah biliyor rabbim herseyin hayirlisini versinDuygularimi anlatmissin canim o kadar cok hamile varki.. benimde göbegim boyle olacakmi Allahim diyorum.. hayaldende uzak..
Amin canim.. O boğaz düğümü o iç acısı cok zor.. 3 kayip yasadim yine aynisini yasarmiyim yine ameliyathaneye girermiyim demeden hergecen gun daha buyuk bi hasretle evlat sahibi olmak istiyorum..Hekimden degilde çekenden sor demisler ya nekadar dogru söylemisler dun esimin is yemegine gittim herkesin esi hamile bebek muhabbetleri yapiliyor o anlarda duygularimi bastirmak icin neler cektigimi Allah biliyor rabbim herseyin hayirlisini versin
Bugün de yaptım test bıraz önce gene aynı çıktıgünaydın kızlar arzuercann çok üzüldüm canım umarım yanlışlık vardır idrar testi yaptın mı bugün sabah sonuç nedir
bu arada sabah benden küçük birinin 2.hamile olduğunu öğrendim hemde arada çok zaman yok çok mu bahtsızız
Canım bazı nedenlerden dolayı dün de olmadı bugün olsa şansım yüksek olur mu bilmiyorumTabii iii kiiiiiiiiiiii :)
Gunaydinlar :)
sweetwitch01 & caaadiii beklemede miyiz hala?
aaynaa - 14 Mayıs
A Ask sana benzer - 14 Mayıs
Kizlar hadi guzel haberler getirin