• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

gecmş olsun kıyamm cok zor oluyor 3 yıldr uğrasıyorz 1 kmyasal bir düşüğm 2 gebelk oldu yani geçen yıl nisan ayında kürtaj oldum 3 ay korundm hala beklmedeym,korunma vermedi mi size doktr
Korunma 3 ay verdi. Ben zaten sürekli kanama olduğum için herhangi birşey olmadı yeni iyilestim üç ayi bulacak ışte. Korunmayı bir iki hafta oldu birakali.

OOOO kuzenm ilk ayda hamile kaldı eşine demiş hemn olmuyomş çalşmaya baslayalm diye adam sevnmş ilk tepksi ilk aydan kendi kalme gol attım demiş :)))) benm adasm ohh 3 yıldır rahattttttt :halay::halay::halay::KK8:
hahaha bakalım bizim ki ne olacak merakla bekliyorum :D

Kızlar bugün pembe bi leke geldi adet oldum dedim sonra kesildi gelen giden yok. Ama akşama gelir diye düşünüyorum. Bende hazirana kaldım.

Kızlar doktor kan negatıf dedı ya ınanmıyorım :KK43: bu test nasıl yanlış olur kızlar nolur bısı dıyın değer kaç dedım doktora değer yazmıyor negatıf dedı ya ınanmıyorım ben ya

Eklentiler

• _20160513_113536.JPG
    _20160513_113536.JPG
    69,1 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar doktor kan negatıf dedı ya ınanmıyorım :KK43: bu test nasıl yanlış olur kızlar nolur bısı dıyın değer kaç dedım doktora değer yazmıyor negatıf dedı ya ınanmıyorım ben ya

Canım canını sıkma oluyor malesef

İdrar testine bile güven olmuyor

Minesuu diye bir arkadaşimiz vardı onun da böyle oldu testi görsen kesin hamilesin dersin ama kan kesin sonuç verir ve kanda da çıkmamisti malesef

Bence bi tane daha yap test hatta 2 tane daha sonra da başka bir doktora git kan ver

Evde test var mı yoksa hemen al bi kaç tane şimdi de yap sabah da yap ben olsam oyle yapardim

Kızlar yarın sabah yıne test yapcam ve hastanede ufak bı karışıklık oldu anlatım sıze doktor kan testın bır buçuk saate çıkar dedı bu saat snra çıkmadı bır buçuk saat snra çıkmadı gıt lAbaratuar sor dedi sordum sonuçların yarım saat snra çıkıcak dedı bana snra kayıp dedı bulduk dedı bu saat snra çıktı ben ınanmıyorım negatıf olmasına kızlar ben degerım kaçtır acaba dıye düşünüyordum ınanınkı şuan bıle cızgım çok belli oluyor he bıde degerım kaç dedım doktora negatıf çıktı dıyosunuz ama dedım oda dddıkı hıc değer yazmıyor negatıf yazıyor dedı ya 0.10 yada 0.100 falan gıbı bısı yok mı dedım yok dedı

Kızlar merhaba bişey danışcam size benim yarın yumurtlama günüm ve eşimle pazartesi ve perşembe günleri birlikte olduk eşim çok çalıştığı için eve çok geç ve yorgun geliyor böyle seyreklikte olma ihtimali var mıdır

Kızlar yarın sabah yıne test yapcam ve hastanede ufak bı karışıklık oldu anlatım sıze doktor kan testın bır buçuk saate çıkar dedı bu saat snra çıkmadı bır buçuk saat snra çıkmadı gıt lAbaratuar sor dedi sordum sonuçların yarım saat snra çıkıcak dedı bana snra kayıp dedı bulduk dedı bu saat snra çıktı ben ınanmıyorım negatıf olmasına kızlar ben degerım kaçtır acaba dıye düşünüyordum ınanınkı şuan bıle cızgım çok belli oluyor he bıde degerım kaç dedım doktora negatıf çıktı dıyosunuz ama dedım oda dddıkı hıc değer yazmıyor negatıf yazıyor dedı ya 0.10 yada 0.100 falan gıbı bısı yok mı dedım yok dedı
Karışıklık olabilir. Iki gün bekle sonra testi tekrarla

Sımdı test yaptım ve sonuç :?hamılemıyım

canım teste göre pozitif senin sonucun.. ama bana kalırsa böyle karışıklık olan hastanede tekrarlatma testini.. başka bir hastaneye git mümkünse.. ben sağlık ocağında yaptırdım evet erken yaptırdım negatif çıktı ama sonuçta <2 yazıyor onun dışında bir sonuç yok.. yani bazı yerlerde değerler çok saçma

Back