• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Canim senin yeni BAT ne oldu? Duzelteyim listede

Morordek canım tuhaf şeyler oluyor

Yıllardır düzenli olan adetim bu ay 7 gün önce geldi:)

Yani geldi diye dusunuyorrum:)

Yarın kesin netleşir:) o zaman yine yazarim olmazsa :) bekleyelim bakalım :)

Yeni bat 10 ya da 11 haziran diyor uygulamalar biz de 10 haziran diyelim gitsin :)

Son düzenleme:
Canım ovulasyon testide aldım 5 gün boyunca yaptım tık yok..mesela bugün yumurtlama olması lazım ama gene çizgi yok. Testte bitti zaten.akintim var iğne batması gibi ağrım da var fakat 2 3 gündür var anlayamadım
Canim az miktarda ovulasyon testiyle olmaz. İnternetten 50 li paketlerden almistim bu ay ben. Duzenli yapman lazim hatta bazi gunler iki kere yapman lazim. Hatta daha iki gun once bende buraya yazmistim yumurtlama akintim var ovulasyon testinde niye cikmiyo diye. O gun sabah yaptigimda cizgi silikti aksam tekrar yaptim koyu cizgiyi yakaladim. İki kere yapmasam belkide goremeyecektim oyle dusun. Senin de belki oldu ama sen yakalayamadin bu da olabilir.

Kızlar pazartesi 28. gün yarın sabah test yapayım mı? Her ay göğüslerimin acısından yatakta dönemem hatta bir ay reglden on altı gün önce ağrımaya başladılar. Şimdi tık yok. Zorla sıkıyorum belki acıyordur diye. yok. herkes göğüs ağrısını hamilelik belirtisi diye söyler, bende tam tersi mi oldu ki .Hadi inşallahhhh :) :) :)

Kızlar kafama birşey takılıyor yumurtlama olacak hafta her günü değerlendirmek istiyorum bir hafta. Her gün ilişkide hamile kalma ihtimalim azalır mi? Aranızda böyle deneyip hamile kalan var mı?

Kızlar pazartesi 28. gün yarın sabah test yapayım mı? Her ay göğüslerimin acısından yatakta dönemem hatta bir ay reglden on altı gün önce ağrımaya başladılar. Şimdi tık yok. Zorla sıkıyorum belki acıyordur diye. yok. herkes göğüs ağrısını hamilelik belirtisi diye söyler, bende tam tersi mi oldu ki .Hadi inşallahhhh :) :) :)
Şairin dediği gibi yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var o da adetim gecikmeden test yapmamak :))))

Hamile olan arkadaşlarımız tebrik ederim hayirlisiyla kucağınıza alırsınız bebislerinizi insalahh. Hazirancilar bizde bu ay hayırlı haberler alırız insalahh buarda doktorum adet sonrası 10 cu ve 20 ci günler arasi sürekli ilişki dedi sizlerinde haberi olsun kuzucuklar :KK3:
Canım bana da 10-20 arası dedi. Sürekli derken her gün mü? Onu soramadım utandım:)

Mrb kizlar :) buay bende hamilelik bekliyorum buarada belim tatli tatli agriyor adetime daha cok var ama merakla bekliyorum.insallah buay hepimiz hamileyizdir

Mrb kizlar :) buay bende hamilelik bekliyorum buarada belim tatli tatli agriyor adetime daha cok var ama merakla bekliyorum.insallah buay hepimiz hamileyizdir

Immmm
1463267398799-2058115311.jpg

Back