• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

kızlar bu arada ben hala olmadım... Ama sancım falan yok.. şişkinliğim sadece göğüslerde.. 1 saat önce yumurtalıklarıma sağlı sollu bir sancı girdi 1 dakika kadar.. sonra geçti.. Anlamadım anlamlandıramıyorum.. ovulasyonun 10. günü test yaptırdığımda negatif çıktı sonucum.. ama belli olmaz geç döllenme falan olduysa çıkmama ihtimali vardır belki.. belki de yoktur.. bekliyorum bir sonuç olursa yazarım ;)

Kızlar merhaba bişey danışcam size benim yarın yumurtlama günüm ve eşimle pazartesi ve perşembe günleri birlikte olduk eşim çok çalıştığı için eve çok geç ve yorgun geliyor böyle seyreklikte olma ihtimali var mıdır

Canım pazartesi günkü beraberlik ten umudunu kes

Perşembe güzel ama sperm 3 4 gün yaşar :)

Umarim hamile kalirsin;)

kızlar bu arada ben hala olmadım... Ama sancım falan yok.. şişkinliğim sadece göğüslerde.. 1 saat önce yumurtalıklarıma sağlı sollu bir sancı girdi 1 dakika kadar.. sonra geçti.. Anlamadım anlamlandıramıyorum.. ovulasyonun 10. günü test yaptırdığımda negatif çıktı sonucum.. ama belli olmaz geç döllenme falan olduysa çıkmama ihtimali vardır belki.. belki de yoktur.. bekliyorum bir sonuç olursa yazarım :KK66:

Canım ben ovulasyon in 9. Günü yaptırdım negatif cikti

Doktorum açık açık söyledi valla az da olsa çıkardı diye ve forumda da bu işten gerçekten anlayan sürekli olarak bence hamilesin bence hamilesin demeyen arkadaşlar da aynı yorumu yaptı

Yine de umarım hamileyizdir:)

canım teste göre pozitif senin sonucun.. ama bana kalırsa böyle karışıklık olan hastanede tekrarlatma testini.. başka bir hastaneye git mümkünse.. ben sağlık ocağında yaptırdım evet erken yaptırdım negatif çıktı ama sonuçta <2 yazıyor onun dışında bir sonuç yok.. yani bazı yerlerde değerler çok saçma

Canım kandaki hcg çok düşük olduğu durumlarda makina ölçüm yapamıyor

O yüzden 2 den küçük 1 den küçük gibi bir değer veriyor

Canım ben ovulasyon in 9. Günü yaptırdım negatif cikti

Doktorum açık açık söyledi valla az da olsa çıkardı diye ve forumda da bu işten gerçekten anlayan sürekli olarak bence hamilesin bence hamilesin demeyen arkadaşlar da aynı yorumu yaptı

Yine de umarım hamileyizdir:)

umarım canım ... ya aslında bende diyorum olsa çıkardı diye ama ateş ölçüyorum düşmedi günlerdir 36.7 .. o yüzden bilemedim.. belirti de yok adet için.. anlamadım bakalım bekleyelim görelim

umarım canım ... ya aslında bende diyorum olsa çıkardı diye ama ateş ölçüyorum düşmedi günlerdir 36.7 .. o yüzden bilemedim.. belirti de yok adet için.. anlamadım bakalım bekleyelim görelim

Ateş de aslında güzel geçerli bir yöntem canım

O zaman umarım hamilesindir diyelim:)

Ateşi sabahları mı ölçüyosun canım. Birde yumurtlama gününde ateşin kaçtı

Merhaba arkadaşlar.. Yaklaşık 1 yıl hiç korunmadim ve hamile kalamadim. Hormonlarim biraz oynak ve duzensizdi. Bazen prolaktin sorunu bazen Lh bazen başka birşey her doktora gittiğimde başka başka şeyler söylüyorlardı.Adet duzensizligim de var 2 ay adet olmadığım zamanlar oluyordu. Pek ilaç kullanma taraftarı değildim kullanmadım da( glifor hariç) sabretmekten yanaydim.
Ve bi gün hamile olduğumu öğrendim.
Çok mutlu olduk tabi. Fakat uzun sürmedi 6_7_8_9 haftalar bebeğin kalp atışlarını bugün yarın duyacaz derken duyamadik ve 23 şubatta ilk gebeligim olduğu için kürtaj yerine tıbbi müdahale ile düşük yaptiralim dediler. Tamam dedik. Alttan üstten sürekli ilaç vererek düşük yaptırdılar.
Ertesi gün parça kalmış dediler ve 5 güne düşmezse kürtaj yapacağız dedi doktorum. Ve 5 gün sonra da kürtaj oldum. 23 şubat - 2 mayıs arası kanamam nadiren durdu. Sürekli kananam vardı. Doktor bi sorun olmadığını söyledi. Şimdi korunmuyorum. Bende çok merak ediyorum hemen hamile kalabilecekmiyim yoksa ilk seferki gibi bekleyecek miyim. Tekrar aynı şeyleri yasayacakmiyim.
Kadın olmak zor şey. allah burda yazan , güzel anne olacak herkese hayırlı güzel evlatlar versin kimseyi evlatsiz bırakmasın
Allah sana da en kisa zamanda versin canım bizede inşallah

Back