Merhaba arkadaşlar.. Yaklaşık 1 yıl hiç korunmadim ve hamile kalamadim. Hormonlarim biraz oynak ve duzensizdi. Bazen prolaktin sorunu bazen Lh bazen başka birşey her doktora gittiğimde başka başka şeyler söylüyorlardı.Adet duzensizligim de var 2 ay adet olmadığım zamanlar oluyordu. Pek ilaç kullanma taraftarı değildim kullanmadım da( glifor hariç) sabretmekten yanaydim.
Ve bi gün hamile olduğumu öğrendim.
Çok mutlu olduk tabi. Fakat uzun sürmedi 6_7_8_9 haftalar bebeğin kalp atışlarını bugün yarın duyacaz derken duyamadik ve 23 şubatta ilk gebeligim olduğu için kürtaj yerine tıbbi müdahale ile düşük yaptiralim dediler. Tamam dedik. Alttan üstten sürekli ilaç vererek düşük yaptırdılar.
Ertesi gün parça kalmış dediler ve 5 güne düşmezse kürtaj yapacağız dedi doktorum. Ve 5 gün sonra da kürtaj oldum. 23 şubat - 2 mayıs arası kanamam nadiren durdu. Sürekli kananam vardı. Doktor bi sorun olmadığını söyledi. Şimdi korunmuyorum. Bende çok merak ediyorum hemen hamile kalabilecekmiyim yoksa ilk seferki gibi bekleyecek miyim. Tekrar aynı şeyleri yasayacakmiyim.
Kadın olmak zor şey. allah burda yazan , güzel anne olacak herkese hayırlı güzel evlatlar versin kimseyi evlatsiz bırakmasın