• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

tamam canım bak kendi soruna kendin cevap vermiş oldun :)

o zaman sana bir tavsiye

adetin ilk gününden itibaren say 21. gün git kan ver protestegon hormonuna baktıracaktım de

özel hastanede bile 20 tl verdim ben

eğer sayı 5in üzeriyse yumurtluyorsun eğer sayı 10 un üzerindeyse çok güzel yumurtluyorsun demek :)
Canım ben adetimin başladığı tarihten 13. Gün doktora gitmiştim. Yumurtan çatlamış dedi alttan bakarak. Ve progesterona baktı 6.8 çıkmıştı. Referans değeri 0.1 ve 0.3 arası idi normal mi bu yoksa az mı?

Merhaba canım ben bu ay hamilelik planliyorum. 1 Mayıs adet oldum, yumurtlama hesabı yaptım 15.gün çıktı fakat son 3 adet tarihini yazıp hesap yapınca da 18Mayıs çıkıyor kafam iyice karıştı:(

Insallah canim cok umudum olmasada umidim her zaman var

açıkçası benimde umudum var gibi yok gibi :) yani ayın 10unda test yaptırdım negatifti.. ama ben geç yumurtladım .. 1 mayıstı yumurtlamam..geçen ay da geç yumurtlamıştım ama yine bat değişmeden olmuştum.. bu ay farklı.. adetim geldi gibi hissediyorum gidiyorum bakıyorum akıntı bile yok anlamadım

Canım ben ovulasyon in 9. Günü yaptırdım negatif cikti

Doktorum açık açık söyledi valla az da olsa çıkardı diye ve forumda da bu işten gerçekten anlayan sürekli olarak bence hamilesin bence hamilesin demeyen arkadaşlar da aynı yorumu yaptı

Yine de umarım hamileyizdir:)
Canım yumurta kanalda döllendikten sonra 5-7 gün arası orada kalıp sonra rahme inermiş. Rahme indikten sonra da hormonların çalışıp kanda görünme süresi bir haftayı bulduğundan regl günü test yapmak en iyisi. Ama gel de bunu sabırsız anne adaylarına anlat. Benim 28.gün pazartesi ama yarın başlayacağım test yapmaya :D

Merhaba canım ben bu ay hamilelik planliyorum. 1 Mayıs adet oldum, yumurtlama hesabı yaptım 15.gün çıktı fakat son 3 adet tarihini yazıp hesap yapınca da 18Mayıs çıkıyor kafam iyice karıştı:KK43:
Canim en guzeli ovulasyon testleri ile belirlemek. Cunku son adet tarihind gore falan yapilan hesaplar sadece ortalama alinarak hesaplaniyor ce ssdece bilgi vermedi amacli. Bazilarimiz 15. Gun bazilarimiz 20. Gun yumurtlayabilir. Programlarla olacak is degil bu. Akintini takip etmeli ve ovulasyon testi yapmalisin

açıkçası benimde umudum var gibi yok gibi :) yani ayın 10unda test yaptırdım negatifti.. ama ben geç yumurtladım .. 1 mayıstı yumurtlamam..geçen ay da geç yumurtlamıştım ama yine bat değişmeden olmuştum.. bu ay farklı.. adetim geldi gibi hissediyorum gidiyorum bakıyorum akıntı bile yok anlamadım
Bendede var oyle sacmaliklar

Canim en guzeli ovulasyon testleri ile belirlemek. Cunku son adet tarihind gore falan yapilan hesaplar sadece ortalama alinarak hesaplaniyor ce ssdece bilgi vermedi amacli. Bazilarimiz 15. Gun bazilarimiz 20. Gun yumurtlayabilir. Programlarla olacak is degil bu. Akintini takip etmeli ve ovulasyon testi yapmalisin
Canım ovulasyon testide aldım 5 gün boyunca yaptım tık yok..mesela bugün yumurtlama olması lazım ama gene çizgi yok. Testte bitti zaten.akintim var iğne batması gibi ağrım da var fakat 2 3 gündür var anlayamadım

Canım ben adetimin başladığı tarihten 13. Gün doktora gitmiştim. Yumurtan çatlamış dedi alttan bakarak. Ve progesterona baktı 6.8 çıkmıştı. Referans değeri 0.1 ve 0.3 arası idi normal mi bu yoksa az mı?

Normal canım. Gayet güzel hatta :)

Back