2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

kızlar bu arada ben hala olmadım... Ama sancım falan yok.. şişkinliğim sadece göğüslerde.. 1 saat önce yumurtalıklarıma sağlı sollu bir sancı girdi 1 dakika kadar.. sonra geçti.. Anlamadım anlamlandıramıyorum.. ovulasyonun 10. günü test yaptırdığımda negatif çıktı sonucum.. ama belli olmaz geç döllenme falan olduysa çıkmama ihtimali vardır belki.. belki de yoktur.. bekliyorum bir sonuç olursa yazarım

Canım pazartesi günkü beraberlik ten umudunu kes

Perşembe güzel ama sperm 3 4 gün yaşar :)

Umarim hamile kalirsin

Canım ben ovulasyon in 9. Günü yaptırdım negatif cikti

Doktorum açık açık söyledi valla az da olsa çıkardı diye ve forumda da bu işten gerçekten anlayan sürekli olarak bence hamilesin bence hamilesin demeyen arkadaşlar da aynı yorumu yaptı

Yine de umarım hamileyizdir:)

Canım kandaki hcg çok düşük olduğu durumlarda makina ölçüm yapamıyor

O yüzden 2 den küçük 1 den küçük gibi bir değer veriyor

umarım canım ... ya aslında bende diyorum olsa çıkardı diye ama ateş ölçüyorum düşmedi günlerdir 36.7 .. o yüzden bilemedim.. belirti de yok adet için.. anlamadım bakalım bekleyelim görelim

umarım canım ... ya aslında bende diyorum olsa çıkardı diye ama ateş ölçüyorum düşmedi günlerdir 36.7 .. o yüzden bilemedim.. belirti de yok adet için.. anlamadım bakalım bekleyelim görelim

Ateş de aslında güzel geçerli bir yöntem canım

O zaman umarım hamilesindir diyelim:)

Ateşi sabahları mı ölçüyosun canım. Birde yumurtlama gününde ateşin kaçtı

Allah sana da en kisa zamanda versin canım bizede inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…