- 17 Şubat 2016
- 10
- 14
- 8
- 35
Korunma 3 ay verdi. Ben zaten sürekli kanama olduğum için herhangi birşey olmadı yeni iyilestim üç ayi bulacak ışte. Korunmayı bir iki hafta oldu birakali.gecmş olsun kıyamm cok zor oluyor 3 yıldr uğrasıyorz 1 kmyasal bir düşüğm 2 gebelk oldu yani geçen yıl nisan ayında kürtaj oldum 3 ay korundm hala beklmedeym,korunma vermedi mi size doktr
hahaha bakalım bizim ki ne olacak merakla bekliyorumOOOO kuzenm ilk ayda hamile kaldı eşine demiş hemn olmuyomş çalşmaya baslayalm diye adam sevnmş ilk tepksi ilk aydan kendi kalme gol attım demiş :)))) benm adasm ohh 3 yıldır rahattttttt
Bence yapma daha cıkmayabilir moralini bozma durduk yere :)Ya kızlar adete 5 gun var acaba test yapsam mi dayanamıyorummm
bari 2 gun kala yap cnm boşuna üzülme neg çıkma olasılığı yüksek.vardır belkı sabret azcıkYa kızlar adete 5 gun var acaba test yapsam mi dayanamıyorummm
Ya ben çok sabirsizim. Kimisinde 6 gün varken felan çıkıyormuş kafam karıştıbari 2 gun kala yap cnm boşuna üzülme neg çıkma olasılığı yüksek.vardır belkı sabret azcık
hergün müüüüüüanam ben 2 gün arayla bile deneyemem herhalde kız hem iş hem bu zor geliyor bana
6 gun kala kanda çıkar hayatım ben idrarda çıkan görmedim, kan verme şansın varsa baktırYa ben çok sabirsizim. Kimisinde 6 gün varken felan çıkıyormuş kafam karıştı
Kızlar doktor kan negatıf dedı ya ınanmıyorımbu test nasıl yanlış olur kızlar nolur bısı dıyın değer kaç dedım doktora değer yazmıyor negatıf dedı ya ınanmıyorım ben ya
Bence bi tane daha yap test hatta 2 tane daha sonra da başka bir doktora git kan verKızlar doktor kan negatıf dedı ya ınanmıyorımbu test nasıl yanlış olur kızlar nolur bısı dıyın değer kaç dedım doktora değer yazmıyor negatıf dedı ya ınanmıyorım ben ya
Kızlar doktor kan negatıf dedı ya ınanmıyorımbu test nasıl yanlış olur kızlar nolur bısı dıyın değer kaç dedım doktora değer yazmıyor negatıf dedı ya ınanmıyorım ben ya
Evde test var mı yoksa hemen al bi kaç tane şimdi de yap sabah da yap ben olsam oyle yapardimKızlar doktor kan negatıf dedı ya ınanmıyorımbu test nasıl yanlış olur kızlar nolur bısı dıyın değer kaç dedım doktora değer yazmıyor negatıf dedı ya ınanmıyorım ben ya
bence testi tekrarla..inanamıyorum çünkü : (Kızlar doktor kan negatıf dedı ya ınanmıyorımbu test nasıl yanlış olur kızlar nolur bısı dıyın değer kaç dedım doktora değer yazmıyor negatıf dedı ya ınanmıyorım ben ya
Karışıklık olabilir. Iki gün bekle sonra testi tekrarlaKızlar yarın sabah yıne test yapcam ve hastanede ufak bı karışıklık oldu anlatım sıze doktor kan testın bır buçuk saate çıkar dedı bu saat snra çıkmadı bır buçuk saat snra çıkmadı gıt lAbaratuar sor dedi sordum sonuçların yarım saat snra çıkıcak dedı bana snra kayıp dedı bulduk dedı bu saat snra çıktı ben ınanmıyorım negatıf olmasına kızlar ben degerım kaçtır acaba dıye düşünüyordum ınanınkı şuan bıle cızgım çok belli oluyor he bıde degerım kaç dedım doktora negatıf çıktı dıyosunuz ama dedım oda dddıkı hıc değer yazmıyor negatıf yazıyor dedı ya 0.10 yada 0.100 falan gıbı bısı yok mı dedım yok dedı
Sımdı test yaptım ve sonuç :?hamılemıyım
Kızlar yarın sabah yıne test yapcam ve hastanede ufak bı karışıklık oldu anlatım sıze doktor kan testın bır buçuk saate çıkar dedı bu saat snra çıkmadı bır buçuk saat snra çıkmadı gıt lAbaratuar sor dedi sordum sonuçların yarım saat snra çıkıcak dedı bana snra kayıp dedı bulduk dedı bu saat snra çıktı ben ınanmıyorım negatıf olmasına kızlar ben degerım kaçtır acaba dıye düşünüyordum ınanınkı şuan bıle cızgım çok belli oluyor he bıde degerım kaç dedım doktora negatıf çıktı dıyosunuz ama dedım oda dddıkı hıc değer yazmıyor negatıf yazıyor dedı ya 0.10 yada 0.100 falan gıbı bısı yok mı dedım yok dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?