- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
hergün müüüüüümorordek canım sen regl olmuşsun hadi gözün aydın:) kızlar bu ay iki gün arayla denemiycem geçen ay öyle tutmadı yumurtlama zamanı her günü değerlendiricem valla
hayırlı olsun canım bencede hamilesin hadi bakalım bide kan testinde netleştir şimdi sağlıkla devam eder inşallahSımdı test yaptım ve sonuç :?hamılemıyım
canım öncelikle geçmiş olsun umarım hastalığını atlatırsın. arkadaşımın kardeşi de hemen hemen sizin gibi 1 senedir bebek bekliyordu doktoru ona da öyle söylemiş ilişkiden sonra gelin diye. sanırım detaylı bir şekilde spermlerin ulaşmasına falan bakılacak açıkçası tam olarak nedenini bilmiyorum ama bu uygulamayı bazı doktorlar yapıyorlar.
Inşallah canımı yakacak bişey yapmaz da bu aralar agridan duramıyorum o yüzden mesajlara bakamadım canım sol göğsüm balon gibi resmen üstüne asla yatamiyorum dokunamiyorum bile sol kasigimda birseyler oluyor ama hala çözemedim adet olup olmayacağımi bile bilmiyorum o kadar saçma sapan ki Rabbim sonunu Hayır etsin
hayırlı olsun canım tebrikleeerrrrrSımdı test yaptım ve sonuç :?hamılemıyım
hergün müüüüüüanam ben 2 gün arayla bile deneyemem herhalde kız hem iş hem bu zor geliyor bana
Tepkine bayıldım canım ya
Valla her gün bana da zor gelir sanırım :))))
Evet bu benide zorluycak ama bebek için dayancaz kızlar napalim
çok geçmiş olsun canım. İnşallah çok da gzel bir anne olacaksın. olumlu düşün sakın olmaz deme. ve bu konuya çok fkafa yorma. ben psikolojinin herşeyi etkilediğini düşünüyorum. o yüzden hep morali yüksek tutmak lazım. Allah bi daha acı yaşatmasın hayırlısı ile güzel haberler alırsınMerhaba arkadaşlar.. Yaklaşık 1 yıl hiç korunmadim ve hamile kalamadim. Hormonlarim biraz oynak ve duzensizdi. Bazen prolaktin sorunu bazen Lh bazen başka birşey her doktora gittiğimde başka başka şeyler söylüyorlardı.Adet duzensizligim de var 2 ay adet olmadığım zamanlar oluyordu. Pek ilaç kullanma taraftarı değildim kullanmadım da( glifor hariç) sabretmekten yanaydim.
Ve bi gün hamile olduğumu öğrendim.
Çok mutlu olduk tabi. Fakat uzun sürmedi 6_7_8_9 haftalar bebeğin kalp atışlarını bugün yarın duyacaz derken duyamadik ve 23 şubatta ilk gebeligim olduğu için kürtaj yerine tıbbi müdahale ile düşük yaptiralim dediler. Tamam dedik. Alttan üstten sürekli ilaç vererek düşük yaptırdılar.
Ertesi gün parça kalmış dediler ve 5 güne düşmezse kürtaj yapacağız dedi doktorum. Ve 5 gün sonra da kürtaj oldum. 23 şubat - 2 mayıs arası kanamam nadiren durdu. Sürekli kananam vardı. Doktor bi sorun olmadığını söyledi. Şimdi korunmuyorum. Bende çok merak ediyorum hemen hamile kalabilecekmiyim yoksa ilk seferki gibi bekleyecek miyim. Tekrar aynı şeyleri yasayacakmiyim.
Kadın olmak zor şey. allah burda yazan , güzel anne olacak herkese hayırlı güzel evlatlar versin kimseyi evlatsiz bırakmasın
bnde okudum vcp yazamdm o an hakkatten tepki çok iyi ama cok çalışmk gerekli her yol mubah bu işte 5 gün üst üste yaptık bu ay biz baklm sonç nolcak tabiii
hshhahah adamlar yaşadı :d ben bu ay ilk defa denedim. sonucu bilmiyorum eşim gülüyor böyle iyiyidi hemen olmaz demi diyorEvet bu benide zorluycak ama bebek için dayancaz kızlar napalim
ahahahah ayy sorma ben daha yolun başındayım ama ben bile şimdiden stres yaptım. neyse hayırlısı canım benim. bunlar işin espirisibnde okudum vcp yazamdm o an hakkatten tepki çok iyi ama cok çalışmk gerekli her yol mubah bu işte 5 gün üst üste yaptık bu ay biz baklm sonç nolcak tabiii
gecmş olsun kıyamm cok zor oluyor 3 yıldr uğrasıyorz 1 kmyasal bir düşüğm 2 gebelk oldu yani geçen yıl nisan ayında kürtaj oldum 3 ay korundm hala beklmedeym,korunma vermedi mi size doktrMerhaba arkadaşlar.. Yaklaşık 1 yıl hiç korunmadim ve hamilj kalamadim. Hormonlarim biraz oynak ve duzensizdi. Bazen prolaktin sorunu bazen Lh bazen başka birşey her doktora gittiğimde başka başka şeyler söylüyorlardı.Adet duzensizligim de var 2 ay adet olmadığım zamanlar oluyordu. Pek ilaç kullanma taraftarı değildim kullanmadım da( glifor hariç) sabretmekten yanaydim.
Ve bi gün hamile olduğumu öğrendim.
Çok mutlu olduk tabi. Fakat uzun sürmedi 6_7_8_9 haftalar bebeğin kalp atışlarını bugün yarın duyacaz derken duyamadik ve 23 şubatta ilk gebeligim olduğu için kürtaj yerine tıbbi müdahale ile düşük yaptiralim dediler. Tamam dedik. Alttan üstten sürekli ilaç vererek düşük yaptırdılar.
Ertesi gün parça kalmış dediler ve 5 güne düşmezse kürtaj yapacağız dedi doktorum. Ve 5 gün sonra da kürtaj oldum. 23 şubat - 2 mayıs arası kanamam nadiren durdu. Sürekli kananam vardı. Doktor bi sorun olmadığını söyledi. Şimdi korunmuyorum. Bende çok merak ediyorum hemen hamile kalabilecekmiyim yoksa ilk seferki gibi bekleyecek miyim. Tekrar aynı şeyleri yasayacakmiyim.
Kadın olmak zor şey. allah burda yazan , güzel anne olacak herkese hayırlı güzel evlatlar versin kimseyi evlatsiz bırakmasın
Hep benim yüzümden bence :)
Mayıs diye topik açtım, regl olamadım, herkesi de hazirana sürüklüyorum
OOOO kuzenm ilk ayda hamile kaldı eşine demiş hemn olmuyomş çalşmaya baslayalm diye adam sevnmş ilk tepksi ilk aydan kendi kalme gol attım demiş :)))) benm adasm ohh 3 yıldır rahatttttttahahahah ayy sorma ben daha yolun başındayım ama ben bile şimdiden stres yaptım. neyse hayırlısı canım benim. bunlar işin espirisi
İnsan üzülüyor tabi ama herşeyde bir hayır olduğuna inanıyorum bu yüzden psikolojik olarak kendimi motive edebiliyorum hamdolsun. Zaten en güzel şey bu. Yani bir çocuğumuz un olup olmaması ne bir son ne de bir başlangıç. İnsanoğlunun beklentileri ve istekleri hiç bir zaman bitmez..çok geçmiş olsun canım. İnşallah çok da gzel bir anne olacaksın. olumlu düşün sakın olmaz deme. ve bu konuya çok fkafa yorma. ben psikolojinin herşeyi etkilediğini düşünüyorum. o yüzden hep morali yüksek tutmak lazım. Allah bi daha acı yaşatmasın hayırlısı ile güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?