Tatlım 14. Günün dolmadan yaptırma bence ama sen bilirsin yine deYarın gece kan vermeye gideceğim canım. İnşallah kanda çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım 14. Günün dolmadan yaptırma bence ama sen bilirsin yine deYarın gece kan vermeye gideceğim canım. İnşallah kanda çıkar
Olmadı yine bat 19 haziranHazır girmisken bi yoklama alayım, arada yazıp kacırdıklarım olduysa kusura bakmayın
@kushi - 18 Haziran
Ogemibirgungelecek - 21 Haziran
@zeplin88 - 21 Haziran
@gmzvcc - 21 Haziran
@hicran17 - 22 Haziran
@hrm - 23 Haziran
@Nurnur61 - 23 Haziran
@i006 - 24 Haziran
@meleklerim benim2 - 24 Haziran
Beth18 - 24 Haziran
@endless love - 24 Haziran
Durumlarınız nedir kızlar?
Ayyy 30una cok varrrr:)) zaten adet olacaksak o tarihe kadar oluruz coktan:) ben ozellikle almadim test alsam kesin yapardim bugundenevde test dolu ama yapmıycam en azından 30 una kadar bekliycem
yok canım ben mart ta 6 gün geciktim ya akıllandım o günden beri test yapmıyorum artıkAyyy 30una cok varrrr:)) zaten adet olacaksak o tarihe kadar oluruz coktan:) ben ozellikle almadim test alsam kesin yapardim bugunden
Erken gebelik sanırım ovulasyon testinin yanında gelenlerdenBence acele etmişsiniz bi de erken gebelik testi de değil demi
Erken gebelik sanırım ovulasyon testinin yanında gelenlerden
Ovulasyon testinin yanında gelenler normal test canım erken gebelik testleri pahalı ondan göndermiyorlar ya da 1 tane oluyor olsadaErken gebelik sanırım ovulasyon testinin yanında gelenlerden
Kızlar bat a 2 gün kaldı haftasonu denize girsem hamilelik varsa bebişe zararı olur mu sizce çok giresim var ama içim de rahat değil
Tamam canım çok sağol :)canım denize girmenin (ama temiz plajlarda) hiçbir sakıncası yok meraklanma...
Kızlar su gibi akıntım var sanki terlemişim gibi ana ter değil tabii bişiler akıyor gibi hissediyorum gidip bakıyorum bişi yok ama çamaşırım ıslak bu nedir ki böyle gebelik belirtisi oluyor mu birde sağ tarafımda ince bi sızı var ve hareket ederken batıyor ana göğüslerimde hassasiyet yok sadece dolgunluk var 3 gün önce sızlama vardı ana geçti şimdi gebelik belirtisi olabilir mi bunlar bat a 2 gün kaldı meraktan ölcem ana test yapmaya korkuyorum hafif mide bulantım da var ama çok değil araba yolculuğu yaparken çoğalıyor sadece
Canım bende sabır kalmadı artık Bu ay da olmazsa Temmuz 30. ayTatlım 14. Günün dolmadan yaptırma bence ama sen bilirsin yine de
Allah sabır versın canım pekı kac yıldır evlısınız? yaşınız kaç?Canım bende sabır kalmadı artık Bu ay da olmazsa Temmuz 30. ay
Canım 6 yıldır evliyim.Yaş 30 ama hep inşallah olmaz diye dua ettim. Zamanında ettiğim o dualar kabul oldu galiba. Çünkü özgürlüğüme aşırı düşkünüm, canım isteyince arabanın anahtarını alıp istediğim yere giderim. Türkiye'de gezilecek her yeri gezdim. Hayatımın en güzel yıllarını kaka ve kusmuk temizleyerek geçirmek bana çok korkunç geliyordu.Allah sabır versın canım pekı kac yıldır evlısınız? yaşınız kaç?
Ben de edebiyattt:)Ben de türkçe öğretmeniyim canım
canım benım Allah ısterse olur neden boyle karamsarsın yapma lutfen hayatının en guzel yıllarını gecurmıssındır emınım bu 6 yılda zaten 28-29-30-31 cıvarı artık hamıle kalıyo ınsanlar sende zaten tam o cıvardasın bende senın gıbı gezmeyı cok severım bızde 3 yıllık evlıyız hem yurt ıcı hem yurtdısı cok gezdık bu 3 yılda inşallah bebişlerimizi kucagımıza alıcaz ve oyle gezıcez nolur umudumuzu kaybetmeyelımCanım 6 yıldır evliyim.Yaş 30 ama hep inşallah olmaz diye dua ettim. Zamanında ettiğim o dualar kabul oldu galiba. Çünkü özgürlüğüme aşırı düşkünüm, canım isteyince arabanın anahtarını alıp istediğim yere giderim. Türkiye'de gezilecek her yeri gezdim. Hayatımın en güzel yıllarını kaka ve kusmuk temizleyerek geçirmek bana çok korkunç geliyordu.
İki buçuk yıl önce hamile kalamayacağımı sanki hissettim. Korunmayı bırakalım da hemen olmazsa, tedavi falan gerekirse iki yıl sonra falan olur heralde dedim. Resmen içime doğmuş tedavi gerekeceği. O zamandan beri bekliyoruz. Allah hayırlısını versin inşallah
Canim biraz daha bekle bakalim herkesin cikacak diye bir sey yok.Merhaba kızlar. Bugün aşılamanın üstünden 11 gün geçti. Sabah test yaptım ve maalesef negatif
Eki Görüntüle 1851372