• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

merhaba kızlar benim bugün bat günüm adetim gelmeyince test yaptım ve sonuççç tabiki negatif:KK35:

Kızlar su gibi akıntım var sanki terlemişim gibi ana ter değil tabii bişiler akıyor gibi hissediyorum gidip bakıyorum bişi yok ama çamaşırım ıslak bu nedir ki böyle gebelik belirtisi oluyor mu birde sağ tarafımda ince bi sızı var ve hareket ederken batıyor ana göğüslerimde hassasiyet yok sadece dolgunluk var 3 gün önce sızlama vardı ana geçti şimdi gebelik belirtisi olabilir mi bunlar bat a 2 gün kaldı meraktan ölcem ana test yapmaya korkuyorum hafif mide bulantım da var ama çok değil araba yolculuğu yaparken çoğalıyor sadece

Kızlar su gibi akıntım var sanki terlemişim gibi ana ter değil tabii bişiler akıyor gibi hissediyorum gidip bakıyorum bişi yok ama çamaşırım ıslak bu nedir ki böyle gebelik belirtisi oluyor mu birde sağ tarafımda ince bi sızı var ve hareket ederken batıyor ana göğüslerimde hassasiyet yok sadece dolgunluk var 3 gün önce sızlama vardı ana geçti şimdi gebelik belirtisi olabilir mi bunlar bat a 2 gün kaldı meraktan ölcem ana test yapmaya korkuyorum hafif mide bulantım da var ama çok değil araba yolculuğu yaparken çoğalıyor sadece

canım kendim yazmışım gibi hissettim akıntı durumu birebir aynı kasıktaki durum aynı sadece benim ki sol tarafta göğüs uçlarında ara ara yanma gibi his oluyor arada bugün benim bat günüm ama test yaptım negatif çıktı. ama adette olmadım ve hiç olacak gibi belirtim de yok ama dediğim gibi testte negatif garip bir durum yaşıyorum yani. inşallah senin testin pozitif çıkar.

Kızlar merhaba geçmeyen günler geldi yine . . . Her sabah test yapayım diye kalkıp öğlene kadar sakinleşiyorum :) wallahi zaman geçmiyor allah uzun zamandır bekleyenlere sabır versin inşallah

Allah sabır versın canım pekı kac yıldır evlısınız? yaşınız kaç?
Canım 6 yıldır evliyim.Yaş 30 ama hep inşallah olmaz diye dua ettim. Zamanında ettiğim o dualar kabul oldu galiba. Çünkü özgürlüğüme aşırı düşkünüm, canım isteyince arabanın anahtarını alıp istediğim yere giderim. Türkiye'de gezilecek her yeri gezdim. Hayatımın en güzel yıllarını kaka ve kusmuk temizleyerek geçirmek bana çok korkunç geliyordu.
İki buçuk yıl önce hamile kalamayacağımı sanki hissettim. Korunmayı bırakalım da hemen olmazsa, tedavi falan gerekirse iki yıl sonra falan olur heralde dedim. Resmen içime doğmuş tedavi gerekeceği. O zamandan beri bekliyoruz. Allah hayırlısını versin inşallah

Canım 6 yıldır evliyim.Yaş 30 ama hep inşallah olmaz diye dua ettim. Zamanında ettiğim o dualar kabul oldu galiba. Çünkü özgürlüğüme aşırı düşkünüm, canım isteyince arabanın anahtarını alıp istediğim yere giderim. Türkiye'de gezilecek her yeri gezdim. Hayatımın en güzel yıllarını kaka ve kusmuk temizleyerek geçirmek bana çok korkunç geliyordu.
İki buçuk yıl önce hamile kalamayacağımı sanki hissettim. Korunmayı bırakalım da hemen olmazsa, tedavi falan gerekirse iki yıl sonra falan olur heralde dedim. Resmen içime doğmuş tedavi gerekeceği. O zamandan beri bekliyoruz. Allah hayırlısını versin inşallah
canım benım Allah ısterse olur neden boyle karamsarsın yapma lutfen hayatının en guzel yıllarını gecurmıssındır emınım bu 6 yılda zaten 28-29-30-31 cıvarı artık hamıle kalıyo ınsanlar sende zaten tam o cıvardasın bende senın gıbı gezmeyı cok severım bızde 3 yıllık evlıyız hem yurt ıcı hem yurtdısı cok gezdık bu 3 yılda inşallah bebişlerimizi kucagımıza alıcaz ve oyle gezıcez nolur umudumuzu kaybetmeyelım

bırde sıze bır sey danışmak ıstıyorum arkadasım kecıboynuzu kuru yaptı ve hamıle kaldılar ıcınızde yapan var mı eşi içti bende aldım da denıcem.

birde cok su ıcmek hamıle kalma surecınde faydalı mı bı arkdasım o kadar cok su ıcıyodukı anlatamam ama hamıle kalmadan mı kaldıktan sonra mı onu tam cıkaramıyorum

Back