- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
evet canım yarın için randevu al istersen sabah saatlerine aç tok farketmiyor
ama 21. gününde progesteron için gittiğinde aç olman gerekiyor
Progesteron için benim doktorum fark etmez demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım yarın için randevu al istersen sabah saatlerine aç tok farketmiyor
ama 21. gününde progesteron için gittiğinde aç olman gerekiyor
yok yok bıldıgın ayıptır soylemesı adet kanamasıydı canım
anladım canım farklı hastahaneler olabılrı mı pekı?
Merhaba kızlar. Bugün aşılamanın üstünden 11 gün geçti. Sabah test yaptım ve maalesef negatif
Eki Görüntüle 1851372
Benimde yumurtlamadan sonra bugün 11 gün sabah test yaptım negatif off acelemi ettik acaba yoksa yine mi olmadıMerhaba kızlar. Bugün aşılamanın üstünden 11 gün geçti. Sabah test yaptım ve maalesef negatif
Eki Görüntüle 1851372
Benimde yumurtlamadan sonra bugün 11 gün sabah test yaptım negatif off acelemi ettik acaba yoksa yine mi olmadı
Demedi canım. İki hafta sonra kan ver dedi. Ama silik de olsa çıkmaz mıydı11 gün idrarda çıkar dedi mi doktor canım ya kan tamam ama idrar çok çok zor
İnşallah acele etmişizdir de sonradan çıkar canım. Ben çok kötü oldum yaBenimde yumurtlamadan sonra bugün 11 gün sabah test yaptım negatif off acelemi ettik acaba yoksa yine mi olmadı
Demedi canım. İki hafta sonra kan ver dedi. Ama silik de olsa çıkmaz mıydı
Yarın kan vereyim o zamanErken gebelik testi ise çıkardı
Normal test imkani yok
Yarın kan vereyim o zaman
yesa yarın alıyorum o zaman hormon testı ıcın randevu
Merhaba kızlar. Bugün aşılamanın üstünden 11 gün geçti. Sabah test yaptım ve maalesef negatif
Eki Görüntüle 1851372
ya o kadar ilginç bişey yaşıyorum ki bu sefer..
aranızda yaşayan varsa nolur söylesin hem kahverengi akıntı geliyor hemde kıpkırmızı incecik damar gibi kan.. saç teli gibi akıntı içinde bu nasıl bişey ya.
hayır acaba başka bi hastalıgın belirtisi falan mı bu ?
adet öncesi böyle olanınız oldu mu daha önce..
doktora mı gitsem napsam
Yarın gece kan vermeye gideceğim canım. İnşallah kanda çıkarDur bakalım birkaç gün daha geçsin. Hemen umutsuzluğa kapılma olmaz mı?
Yarın gece kan vermeye gideceğim canım. İnşallah kanda çıkar
cok tesekkurler Allah kucagina almayi nasip etsin tebrik ediyorum cnm ovulasyon kullandigin aydami hamile kaldinBiz çift çizginin olduğu günü, öncesini ve sonrasını değerlendirdik. Bence bugün de olsun ilişki.
cok tesekkurler Allah kucagina almayi nasip etsin tebrik ediyorum cnm ovulasyon kullandigin aydami hamile kaldin