• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Kızlar benim göğüslerimin acısı geçti. Hep böyle olur, göğüs ağrısı geçince regl olurum. Yine de bu gece kan vereceğim. Aşılamanın üstünden 13 gün geçti. Varsa kanda çıkar heralde

Kızlar benim göğüslerimin acısı geçti. Hep böyle olur, göğüs ağrısı geçince regl olurum. Yine de bu gece kan vereceğim. Aşılamanın üstünden 13 gün geçti. Varsa kanda çıkar heralde

Hayırlısı bakalim canim benim çıkar bence ki doktorun da 2 hafta sonra kan ver demiş

Kesinlikle psikolojik geçen ay neredeyse emindim hamile olduğuma o kadar. . . Çok okuyup araştırınca da etkileniyor insan o da var. Bu arada allah bebişini hayırlarla kucağına almayı nasip etsin.
Benim hiiiç beklemediğim BAT a 5 koca gün var :)
Oyle oluyor malesef,bunyemizi cok guzel kandirabiliyoruz bazen. Ilk ayimda o kadar emindim ki dedigin gibi...
Amiiin canim insallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza yavrularimizi.
Daha varmiiis azcik daha sabir. Bende cuma kontrole gidicem 6gun nasil geccek diye deliriyorum inan beklemek ve belirsizlik kadar insani geren bisey yok.

Boza bişey sorucam sana sen 12 haziranda yumurtlamıştın 13 haziranda mı çatladı yumurtan yani silikleşmeye nezman başladı

Evet Canım. 12 haziran akşamı yaptığım en koyu hali, 13 haziran sabahı yaptığım da silinmeye başlamış haliydi testin.

Oyle oluyor malesef,bunyemizi cok guzel kandirabiliyoruz bazen. Ilk ayimda o kadar emindim ki dedigin gibi...
Amiiin canim insallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza yavrularimizi.
Daha varmiiis azcik daha sabir. Bende cuma kontrole gidicem 6gun nasil geccek diye deliriyorum inan beklemek ve belirsizlik kadar insani geren bisey yok.
Amin inşallah.. Sen ne zaman öğrenmiştin beklemiş miydin adetin gecikmesini ?

Evet Canım. 12 haziran akşamı yaptığım en koyu hali, 13 haziran sabahı yaptığım da silinmeye başlamış haliydi testin.
seni örnek alıyorum kendime aramızda 1 gün var ...benimde 13 haziran koyu 14 haziranda silikleşti..ben daha test yapmadım sabırsızlıkla bekliyorum bat 2 temmuz :(

Bekle canım bekle. İnşallah güzel sonuç alırsın. Ben erken gittim şimdi aklımda sürekli ay acaba Nasıl yükseliyor mu düşüncesi var. Az kaldı nasılsa. Bak inşallah alacağız güzel haberi senden de.

Bekle canım bekle. İnşallah güzel sonuç alırsın. Ben erken gittim şimdi aklımda sürekli ay acaba Nasıl yükseliyor mu düşüncesi var. Az kaldı nasılsa. Bak inşallah alacağız güzel haberi senden de.

inşallahhh yaa ayın 28 inde randevum var gitmişken kan tahlili yaptırırım zaten varsa çıkar

boza boza
bozammmmm ne mutlu oldum .uçtum havalara bebeğin hayırlı olsn canm.sağlıkla kucağına alasin inşallah..ama demistin bu aydan çok umutluyum DİE......
yesa yesa Canim biz bir ay öne aldık ve aklımda senin söylediklerin vardı daha doğrusu yumurtlamaya ilgili yazdığın belirtilerle karsilastim ve bende kafileye dahil oldum artık.hakkımızda hayırlısı morordek morordek nerdesin canimm bakkk seni yalniz birakmiyorum beni temmuz kafilesine dahil edermisin BAT 8 temmuz.ayyy heycanlandim :KK19::KK68::KK36:

boza boza
bozammmmm ne mutlu oldum .uçtum havalara bebeğin hayırlı olsn canm.sağlıkla kucağına alasin inşallah..ama demistin bu aydan çok umutluyum DİE......
yesa yesa Canim biz bir ay öne aldık ve aklımda senin söylediklerin vardı daha doğrusu yumurtlamaya ilgili yazdığın belirtilerle karsilastim ve bende kafileye dahil oldum artık.hakkımızda hayırlısı morordek morordek nerdesin canimm bakkk seni yalniz birakmiyorum beni temmuz kafilesine dahil edermisin BAT 8 temmuz.ayyy heycanlandim :KK19::KK68::KK36:

ooooooooooooooooooooooooooooooooo süper hadi bakalımmmmmmmmmmmmm :)

benim temmuz zor ama ağustos a inşallah bakalımmmmmmmmmmmm:)

Canımmm benim de 13 haziranda aşılama yapıldı yaa. inşallah senin şansın bana da bulaşır. Bu gece test yaptıracağım :KK200::KK200:

morordek morordek canım bat ı yumurtlamadan sonra bildiricem bugün regly oldum bat yumurtlamaya göre değişiyor 15. Gün genelde
Canim temmuzu burda tutmuyoruz aslinda. Ilk basta ben eklemeye baslamistim ne olur ne olmaz diye ama temmuz topigi acilinca pek takip etmedim bat'lari :)
boza boza
Aaa canim insallah tutmustur yaa! :KK200:
Ben temmuzdan da biraz umutsuz gibiyim yani cok iyi degerlendiremedik yumurtlama gunlerini ama nasip kismet, tutacagi varsa tutar tabi :)

Back