• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

ya kızlar korkum şu ki adet öncesi kan olabilir..
daha önce hiç olmadı ama belki onun başlangıcıdır gerçi çok garip beyaz akıntı içinde ince kanlar ama..

ümitlenmek istemiyorum işte üzülüyorum test yapınca :KK43:
bu akşama kadar beklicem gelmezse adetim yapcam test :KK61:
Merhaba canim seni umutlandirmak istemem ama beyaz akinti icindeki ip gibi kan icin hamilelik belirtisi oldugunu okumuştum bir yerde yanlis bilgi degilse

Merhaba canim seni umutlandirmak istemem ama beyaz akinti icindeki ip gibi kan icin hamilelik belirtisi oldugunu okumuştum bir yerde yanlis bilgi degilse

benim sabahtan beri okumadığım yer kalmadı hiç öyle bişey görmedim ama normalde başıma gelmediği için kendim acaba hamilelik olabilir mi diye umutlandım..

tabi deli gibi korkuyorum test yapmaya..
üstelik bu ay tatile gitcez olmasa a olur diyordum şimdi ise kalbim yerinden çıkacak gibi..

vallahi dizlerimin bağı çözüldü.
keşke olsa öyle bişey havalara uçarım tatile bile gitmem :(

benim sabahtan beri okumadığım yer kalmadı hiç öyle bişey görmedim ama normalde başıma gelmediği için kendim acaba hamilelik olabilir mi diye umutlandım..

üstelik bu ay tatile gitcez olmasa a olur diyordum şimdi ise kalbim yerinden çıkacak gibi..

keşke olsa öyle bişey havalara uçarım tatile bile gitmem :KK43:
yapma canım test az daha bekle benim de mart ayında öyle oldu tüm belirtileri yaşadım akıntım oldu aynı seninki gibi adetim gecikti 6 gün burda herkes hamilesin dedi ama 6. günün sonunda geldi kırmızılar çok büyük hayal kırıklığı yaşadım belki de kimyasal yaşadım bilmiyorum ama çok kaptırma kendini benden sana tavsiye insan çok üzülüyor sonra sen adetini bekle bebiş varsa da sürpriz olsun ;)

keşke olsa öyle bişey havalara uçarım tatile bile gitmem :KK43:
Allah gönlüne gore versin canim simdi gene baktım. Implantasyona bagli pembe akinti olabilir demis ama bir sürü nedeni daha var inşallah seninki boyle biseydir.

Branş ne canım? Benim Türkçe. Geçen gün dua ediyorum. Allah'ım ben de artık sadece 15 saat derse girmek istiyorum, diye :KK70:
benım gıda teknolojileri canım meslekcıyım
bızım 20saatten sonrası ek ders malesef ya bebiş olsun ben her seye razıyım
yesa yesa senı dıger topıkteyken hamılesın sanıyodum degıl mısın canım? hep dondurma alıyodun dı mı :dondurma:
bırde yesa yesa sunu sormak ıstıyorum bız 5 aydır denıyoruz olmadı daha ben rutın muayeneye gıtmıstım dr.a sıkıntı yok hamıle kalabılırsın dedı. bundan sonrakı aşama ıcın ne yapmam lazım hangı dr.a gıdıp bölüm olarak yanı ne dıcem ben hamıle kalmak ıstıyorum mu dıcem bırde eşimle gıtmem gerek degıl mı? oyle olursa nasıl bır yol ızlemelıyız???

yesa yesa senı dıger topıkteyken hamılesın sanıyodum degıl mısın canım? hep dondurma alıyodun dı mı :dondurma:
bırde yesa yesa sunu sormak ıstıyorum bız 5 aydır denıyoruz olmadı daha ben rutın muayeneye gıtmıstım dr.a sıkıntı yok hamıle kalabılırsın dedı. bundan sonrakı aşama ıcın ne yapmam lazım hangı dr.a gıdıp bölüm olarak yanı ne dıcem ben hamıle kalmak ıstıyorum mu dıcem bırde eşimle gıtmem gerek degıl mı? oyle olursa nasıl bır yol ızlemelıyız???
Canım ben de seninle aynı durumdayım ilk muayenede 6 ay önce bana da aynı şeyi dedi doktorum ama olmadı bu ay tekrar gittim adetin 3. Günü hormon testlerim yapıldı 21. Günü de progesteron a bakıldı hepsi normal çok şükür bunlar önemli kendine bir kadın doğum doktoru seç devlet hastanesinde ücretsiz yaptırabilirsin eşim e bakılacak artık onun da üroloji ye gitmesi gerekiyor ama spermiyogramı her hastane yapmıyormuş gitmeden önce sorun hayırlısı inşaAllah hepimizin hakkında

Ayy canım. Keşke hamile olsam düşünüyorduk o zamanlarda ama olmadı

Sen gittikten sonra artık tekrar gitmene gerek yok

Bunlara baktirdin demi

Ben adetin 3.gunu gittim değerler normal

Adet 21. Gun gittim yumurta çatlıyor

Daha gitmeye gerek yok artık

Sıra eslerde bence :)

Hazır girmisken bi yoklama alayım, arada yazıp kacırdıklarım olduysa kusura bakmayın :KK24:

@kushi - 18 Haziran
@Ogemibirgungelecek - 21 Haziran
@zeplin88 - 21 Haziran
@gmzvcc - 21 Haziran
@hicran17 - 22 Haziran
@hrm - 23 Haziran
@Nurnur61 - 23 Haziran
@i006 - 24 Haziran
@meleklerim benim2 - 24 Haziran
Beth18 Beth18 - 24 Haziran
endless love endless love - 24 Haziran

Durumlarınız nedir kızlar?
canım malesef 24unde beklıyodum batı 23 akşamı yanı dun aksam geldı :olamaz:hazıranıda boş gectık temmuza kayacam ben artık malesef.

Canım ben de seninle aynı durumdayım ilk muayenede 6 ay önce bana da aynı şeyi dedi doktorum ama olmadı bu ay tekrar gittim adetin 3. Günü hormon testlerim yapıldı 21. Günü de progesteron a bakıldı hepsi normal çok şükür bunlar önemli kendine bir kadın doğum doktoru seç devlet hastanesinde ücretsiz yaptırabilirsin eşim e bakılacak artık onun da üroloji ye gitmesi gerekiyor ama spermiyogramı her hastane yapmıyormuş gitmeden önce sorun hayırlısı inşaAllah hepimizin hakkında
canım 3. ve 21. günü gıtmedım ben oylesıne gıttım dr. hamıle kalabılrısın dedı şu gun gel bugun şu testı yapalım demedı. hormon testı ve progesteron ne işe yarıyor bu testler ne için bakılıyor.

Ayy canım. Keşke hamile olsam düşünüyorduk o zamanlarda ama olmadı

Sen gittikten sonra artık tekrar gitmene gerek yok

Bunlara baktirdin demi

Ben adetin 3.gunu gittim değerler normal

Adet 21. Gun gittim yumurta çatlıyor

Daha gitmeye gerek yok artık

Sıra eslerde bence :)
sende benı hatırladın dı mı canım :) ancak yukarıyada yazdım 3. ve 21.gunu gıtmedım adetın 3. gunu demek adet başlangıcından ıtıbaren 3. gun dı mı? yok bunlara gıtmedım

canım malesef 24unde beklıyodum batı 23 akşamı yanı dun aksam geldı :olamaz:hazıranıda boş gectık temmuza kayacam ben artık malesef.

canım 3. ve 21. günü gıtmedım ben oylesıne gıttım dr. hamıle kalabılrısın dedı şu gun gel bugun şu testı yapalım demedı. hormon testı ve progesteron ne işe yarıyor bu testler ne için bakılıyor.

sende benı hatırladın dı mı canım :) ancak yukarıyada yazdım 3. ve 21.gunu gıtmedım adetın 3. gunu demek adet başlangıcından ıtıbaren 3. gun dı mı? yok bunlara gıtmedım

Aynen canim :)

Adetin tam sokuldugü gün 1. Günün olsun 3. Gün git mutlaka kan ver aç tok fark etmez tum değerlerine baktır

Sonra 21. Gun de gidersin yumurta çatlıyor mu diye bakarsın

5 üzeri çatlıyor 10 uzero süper çatlıyor

canım adetinin başlangıcının 3. günü gidiyorsun gebelik için önemli olan hormonlara bakıyorlar 21. günüde progesteron hormonuna bakılıyor bu hormonlar gebelik için önemli bana da ilk gittiğimde bakmadı 6 ay sonra işte bu ay baktırdım olmayınca bence sende ilk adetinin 3. gün gidip baktır ihmal etme ;)

Aynen canim :)

Adetin tam sokuldugü gün 1. Günün olsun 3. Gün git mutlaka kan ver aç tok fark etmez tum değerlerine baktır

Sonra 21. Gun de gidersin yumurta çatlıyor mu diye bakarsın

5 üzeri çatlıyor 10 uzero süper çatlıyor
hadi ya 10 üzeri süper mi çatlıyor benim 14.06 çıktı maşallah maşallah :) doktor normal dedi öyle süper falan demedi :D

yesa yesa ve T tostos16 kızlar sagolun ben dun aksam adet oldum yanı dun aksamı mı baz almam lazım
dun aksam, bugun, yarın(3.gun mu oluyo?) mı gıdıp baktırmam lazım ?
evet canım yarın için randevu al istersen sabah saatlerine aç tok farketmiyor ;)

ama 21. gününde progesteron için gittiğinde aç olman gerekiyor

Merhaba kızlar. Bugün aşılamanın üstünden 11 gün geçti. Sabah test yaptım ve maalesef negatif :(
13432422_10154243478433959_3250936763630870033_n.jpg

Dün akşam böyle adet öncesi hafif leke kahverengi akinti gibi değildi demi canim

3 ya da 4 olur zaten sıkıntı yok :)
yok yok bıldıgın ayıptır soylemesı adet kanamasıydı canım

evet canım yarın için randevu al istersen sabah saatlerine aç tok farketmiyor :KK66:

ama 21. gününde progesteron için gittiğinde aç olman gerekiyor
anladım canım farklı hastahaneler olabılrı mı pekı?

Back