- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
Bu topic öğretmen kaynıyor. İnşallah bu ay olmazsa temmuzda gelir bebislerimiz de seneye 2. donemi kapatırız.Ben de edebiyattt:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu topic öğretmen kaynıyor. İnşallah bu ay olmazsa temmuzda gelir bebislerimiz de seneye 2. donemi kapatırız.Ben de edebiyattt:)
Allahım bend ebunu cok ıstıyorumBu topic öğretmen kaynıyor. İnşallah bu ay olmazsa temmuzda gelir bebislerimiz de seneye 2. donemi kapatırız.
Evet canim hayirlisi. Bu isler plana gelmiyor biz nisanda olsun istemistik izin guzel olur diye ama hazirana geldik hala olmadi ki martta baslamistik calismalaraBu topic öğretmen kaynıyor. İnşallah bu ay olmazsa temmuzda gelir bebislerimiz de seneye 2. donemi kapatırız.
Kızlar ben bir şey sormak istiyorum. Ovu testı kullanırken sıvı alımına dikkat edin diyorsunuz ya ne demek istiyorsunuz bolca su mu icmeliyiz? Nasıl yani?? yesa canım sen bilirsin... ovu testlerimi yolda yarın gelir sanırım. Başlayacağım da bilgilerim tam olsun istiyorum :)
Bu ay olucak inşallah :) Hiç üzülme . . .Evet canim hayirlisi. Bu isler plana gelmiyor biz nisanda olsun istemistik izin guzel olur diye ama hazirana geldik hala olmadi ki martta baslamistik calismalara
Insallah guzel bi sonuc alacaksin tatlim. Benim doktorum ilk etapta kendisinin iki katina yakin olsa yeterli demisti. Benim 35 ciktiginda 55 ciksa korkmayacagim demisti. 189 cikmisti sukur. Hatta sonucu gorunce hey masallah diye dalga gecmisti ama dedigim gibi iki kati garanti ama biraz daha dusugu olsada sorun yok demekmis.
Canım eşim varikosel ameliyatı oldu. Doktor içinde çok fazla vitamin olan bir ilaç verdi. Ben de keçi boynuzu kürü yapıp içirdim. üç ay sonra sperm değerleri tamamen normal çıktı. İlaç da etkili olmuştur o dabırde sıze bır sey danışmak ıstıyorum arkadasım kecıboynuzu kuru yaptı ve hamıle kaldılar ıcınızde yapan var mı eşi içti bende aldım da denıcem.
birde cok su ıcmek hamıle kalma surecınde faydalı mı bı arkdasım o kadar cok su ıcıyodukı anlatamam ama hamıle kalmadan mı kaldıktan sonra mı onu tam cıkaramıyorum
Psikolojik olabilir canim bi de havalar bi anda degisiyo bunyelerde etkileniyo. Kac gun kaldi adet tarihine?Kızlar ben yerimde duramıyorum ya acaba test yapsam mı? Geçen ay erken gebelik testi yapmıştım sonuç çirkin şişko bir tek çizgiydi. . . Halbuki tüm belirtileri hissediyordum ama anladım ki çoğu psikolojik, sizce test yapmalı mıyım?
Kesinlikle psikolojik geçen ay neredeyse emindim hamile olduğuma o kadar. . . Çok okuyup araştırınca da etkileniyor insan o da var. Bu arada allah bebişini hayırlarla kucağına almayı nasip etsin.Psikolojik olabilir canim bi de havalar bi anda degisiyo bunyelerde etkileniyo. Kac gun kaldi adet tarihine?
boza heey mutluluk sarhosu :) meraktayim amaa :)
Şimdi aldım. 108 çıktı. Nasıl sence?
Ooooooo maşallahı var 2 katını geçmiş maşallah maşallah :)