• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

ya kızlar korkum şu ki adet öncesi kan olabilir..
daha önce hiç olmadı ama belki onun başlangıcıdır gerçi çok garip beyaz akıntı içinde ince kanlar ama..

ümitlenmek istemiyorum işte üzülüyorum test yapınca :(
bu akşama kadar beklicem gelmezse adetim yapcam test :KK61:

1. Ben olsam daha çok alırdım 40 li falan

2. 10. Gün başlamak mantikli

3. Akinti takibi yapmak da önemli çift çizgi çıktığı gün ya da akıntınin fazla olduğu gün 2 kere yapılmalo

4. İlk idrar ile asla yapılmaz

5. Sıvı alımına dikkat edilir

6 ilk test saat 11 ile 13 arasında olabilir

7 çift çizgi çıktıysa Aksam saat 19 20 givi tekRar yapılır

8. Hem çift cizgi günü hem de çok hafif siliklesti gi gün değerlendirilir
Cnm bende bisey sorabilirmiyim benim 14. Ve 15. Gunler sabah aksam cok net 2 cizgi cikti bu sabah tekrar yaptim yani 16.gun cizgi siliklesmiş anlamadigim benim niye iki gun tam net iki cizgi cikti normalde 1 gun oluyo dimi o net cizgi ??

Cnm bende bisey sorabilirmiyim benim 14. Ve 15. Gunler sabah aksam cok net 2 cizgi cikti bu sabah tekrar yaptim yani 16.gun cizgi siliklesmiş anlamadigim benim niye iki gun tam net iki cizgi cikti normalde 1 gun oluyo dimi o net cizgi ??
benim 3 gün bile oluyor tatlım normal yumurtalarımız azcık tembel demekki ama sıkıntı yok ;)

hayır canım 4 gün bile olabilir ki zaten cogunlukla ıkı gun oluyor :)

benim 3 gün bile oluyor tatlım normal yumurtalarımız azcık tembel demekki ama sıkıntı yok :KK66:
Anladim cnm :110: bu iki pozitif gunu degerlendirdik biz, pozitif gormeden bi gun oncede degerlendirildi, bugun siliklesti iliski olmali sanirim bugunde dimi cook sordum cnm ya kusura bakma :KK16:

Anladim cnm :110: bu iki pozitif gunu degerlendirdik biz, pozitif gormeden bi gun oncede degerlendirildi, bugun siliklesti iliski olmali sanirim bugunde dimi cook sordum cnm ya kusura bakma :KK16:
evet canım çatladığı anlamına geliyor çatladıktan sonrada 24 ila 36 saat arası canlı kalıyor yumurta en önemli gün aslında mutlaka değerlendirin ;)

Biz çift çizginin olduğu günü, öncesini ve sonrasını değerlendirdik. Bence bugün de olsun ilişki.

Back