• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Hazır girmisken bi yoklama alayım, arada yazıp kacırdıklarım olduysa kusura bakmayın :KK24:

kushi kushi - 18 Haziran
@Ogemibirgungelecek - 21 Haziran
@zeplin88 - 21 Haziran
@gmzvcc - 21 Haziran
@hicran17 - 22 Haziran
H hrm - 23 Haziran
@Nurnur61 - 23 Haziran
@i006 - 24 Haziran
meleklerim benim2 meleklerim benim2 - 24 Haziran
@amelia2 - 24 Haziran
endless love endless love - 24 Haziran

Durumlarınız nedir kızlar?

Yarın sabah bat gelmezse test yapacam canm ama gelecek gibi hissediyorum :KK43:

Vallahi canim benim yine ayni iste hicbir belirtim yokk. Sadece barsak hareketlerim hizlandi her sabah kalktigimda ilk is tuvalet o kadar yani:) kizimda da bunu yasamistim yumurtlama bitmisti ve boyle barsak hareketlerim artmisti dogurana kadar oyleydim. Ama istr kizimda bi ton baska belirtim olmustu bu ay yine hicbir belirtim yok gelir benim kirmizilar. Ben ovu test baktim bile nerden ne alacagimi ayarladim olur olmaz alcam
İnşallah gerek kalmaz ovulasyon testine canım tutmuştur inşallah :))

Canımm yeni bat 9 temmuz , malesef haziranda olmadı

Temmuza kalanlardan biriyim sınavdan dolayı kaçırmıştım yumurtlama günlerini bu ay olur inşş bat 5 temmuz :)

deneme yok bu ay temmuza inşallah

Kızlar burası haziran topigi

Temmuz topigi faekli

Temmuz için o topikteyiz siz de gelin :)

Hanımlar selam, ben yurt dısındayım o sebeple pek giremiyorum kk'ya. Simdi bi gireyim dedim boza boza cıgımız hamileymis megeeeer!!! :KK200:

Coooook sevindim canım inan ki insallah saglıkla kucagına da alırsın bebegini :)
Bu ay umutluyum diyordun cidden gönlüne göre olmus bak :KK15:

Ya evet ben de istiyorum valla ama agustosa falan sanırım :KK70:

Ekliyorum canım simdi :)

Ya beni hep bu sıvı alımı endiselendiriyor. 2 saat kadar su icmemek mi gerek, öyle hatırlıyorum sanki? Ben 2 saat su icmeden duramam ki normal günde :KK70: İlk idrarla da olmuyor, bu ay ovulasyon testi yapayım diyorum ama cok zor geliyor :)

BAT ne canım? Temmuza kaldıysan onu baska topikte tutuyoruz.

Canım benim sağolasın. Evet hissettim ben bu ay. İçime doğdu işte. Çok şükür :)

T tostos16 bide bu ay benim bat cok karisti. 12de yumurtladim ama normal dongume gore olursam 30unda olcam. Gecen ay 28. Gun oldum 2 gun erken yani. Ama yumurtlamaya gore olacaksam 26 ahahahhhh:)) kafamda deli sorularr

T tostos16 bide bu ay benim bat cok karisti. 12de yumurtladim ama normal dongume gore olursam 30unda olcam. Gecen ay 28. Gun oldum 2 gun erken yani. Ama yumurtlamaya gore olacaksam 26 ahahahhhh:)) kafamda deli sorularr
Aynen benimde öyle oldu canım erken yumurtladım ama neye göre olcam bilmiyorum 30 uydu bat ama pazar günü yumurtlamaya göre bakalım neler olcak :))

kızlar günaydın..

ilk kez başıma böyle bişey geliyor..
bembeyaz akıntımın içinde ince damar gibi kan vardı 5-6 tane..
normalde adet başlarında pembe akıntım gelir başlar ama bugün böyle bişey gördüm.

sizce bu adet başlangıcı mı yoksa gebelik olabilir mi?

kızlar günaydın..

ilk kez başıma böyle bişey geliyor..
bembeyaz akıntımın içinde ince damar gibi kan vardı 5-6 tane..
normalde adet başlarında pembe akıntım gelir başlar ama bugün böyle bişey gördüm.

sizce bu adet başlangıcı mı yoksa gebelik olabilir mi?
Canim olabilir. Bugun bekle bakalim adete donusecek mi. Bir de batin ne zaman gectiyse test yapabilirsin

Canim olabilir. Bugun bekle bakalim adete donusecek mi. Bir de batin ne zaman gectiyse test yapabilirsin

hiç ağrım yok normalde hep hissederim adet olacağımı bu sefer ağrım yok o yüzden gebelik mi acaba dedim ama gebelikte kanda çok sık görülen bişey değil :(

QUOTE="pembesu, post: 47061743, member: 509583"]hiç ağrım yok normalde hep hissederim adet olacağımı bu sefer ağrım yok o yüzden gebelik mi acaba dedim ama gebelikte kanda çok sık görülen bişey değil :KK43:[/QUOTE]
Bat ne zaman canim? pembesu pembesu

QUOTE="pembesu, post: 47061743, member: 509583"]hiç ağrım yok normalde hep hissederim adet olacağımı bu sefer ağrım yok o yüzden gebelik mi acaba dedim ama gebelikte kanda çok sık görülen bişey değil :KK43:
Bat ne zaman canim? pembesu pembesu [/QUOTE]

bugün olmam gerekiyordu.

Back