- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
Hazır girmisken bi yoklama alayım, arada yazıp kacırdıklarım olduysa kusura bakmayın
kushi - 18 Haziran
@Ogemibirgungelecek - 21 Haziran
@zeplin88 - 21 Haziran
@gmzvcc - 21 Haziran
@hicran17 - 22 Haziran
H hrm - 23 Haziran
@Nurnur61 - 23 Haziran
@i006 - 24 Haziran
meleklerim benim2 - 24 Haziran
@amelia2 - 24 Haziran
endless love - 24 Haziran
Durumlarınız nedir kızlar?
İnsallah gelmez canımYarın sabah bat gelmezse test yapacam canm ama gelecek gibi hissediyorum
İnşallah yaİnsallah gelmez canım
deneme yok bu ay temmuza inşallahHazır girmisken bi yoklama alayım, arada yazıp kacırdıklarım olduysa kusura bakmayın
kushi - 18 Haziran
@zeplin88 - 21 Haziran
@gmzvcc - 21 Haziran
@hicran17 - 22 Haziran
H hrm - 23 Haziran
@Nurnur61 - 23 Haziran
@i006 - 24 Haziran
@amelia2 - 24 Haziran
İnşallah gerek kalmaz ovulasyon testine canım tutmuştur inşallah :))Vallahi canim benim yine ayni iste hicbir belirtim yokk. Sadece barsak hareketlerim hizlandi her sabah kalktigimda ilk is tuvalet o kadar yani:) kizimda da bunu yasamistim yumurtlama bitmisti ve boyle barsak hareketlerim artmisti dogurana kadar oyleydim. Ama istr kizimda bi ton baska belirtim olmustu bu ay yine hicbir belirtim yok gelir benim kirmizilar. Ben ovu test baktim bile nerden ne alacagimi ayarladim olur olmaz alcam
Ayy inşaAllah canım hepimizin inşaAllah hayırlısı ile :)
Canım adetim bugün bitti. Onu kaçırdım malesef bu ay için. Ama yine de gideyim diyorum.. Sadece adetin 3. Günü mü bakabiliyorlar??
Canımm yeni bat 9 temmuz , malesef haziranda olmadı
Temmuza kalanlardan biriyim sınavdan dolayı kaçırmıştım yumurtlama günlerini bu ay olur inşş bat 5 temmuz :)
deneme yok bu ay temmuza inşallah
Bat 17 temmuzxiexie
Hanımlar selam, ben yurt dısındayım o sebeple pek giremiyorum kk'ya. Simdi bi gireyim dedimboza cıgımız hamileymis megeeeer!!!
Coooook sevindim canım inan ki insallah saglıkla kucagına da alırsın bebegini :)
Bu ay umutluyum diyordun cidden gönlüne göre olmus bak
Ya evet ben de istiyorum valla ama agustosa falan sanırım
Ekliyorum canım simdi :)
Ya beni hep bu sıvı alımı endiselendiriyor. 2 saat kadar su icmemek mi gerek, öyle hatırlıyorum sanki? Ben 2 saat su icmeden duramam ki normal gündeİlk idrarla da olmuyor, bu ay ovulasyon testi yapayım diyorum ama cok zor geliyor :)
BAT ne canım? Temmuza kaldıysan onu baska topikte tutuyoruz.
Aynen benimde öyle oldu canım erken yumurtladım ama neye göre olcam bilmiyorum 30 uydu bat ama pazar günü yumurtlamaya göre bakalım neler olcak :))
Canim olabilir. Bugun bekle bakalim adete donusecek mi. Bir de batin ne zaman gectiyse test yapabilirsinkızlar günaydın..
ilk kez başıma böyle bişey geliyor..
bembeyaz akıntımın içinde ince damar gibi kan vardı 5-6 tane..
normalde adet başlarında pembe akıntım gelir başlar ama bugün böyle bişey gördüm.
sizce bu adet başlangıcı mı yoksa gebelik olabilir mi?
Canim 21 temmuzda güzel haberi alirim insallah nasipHazır girmisken bi yoklama alayım, arada yazıp kacırdıklarım olduysa kusura bakmayın
kushi - 18 Haziran
@zeplin88 - 21 Haziran
@gmzvcc - 21 Haziran
@hicran17 - 22 Haziran
H hrm - 23 Haziran
@Nurnur61 - 23 Haziran
@i006 - 24 Haziran
@amelia2 - 24 Haziran
Canim olabilir. Bugun bekle bakalim adete donusecek mi. Bir de batin ne zaman gectiyse test yapabilirsin
Hamileyim canımmHazır girmisken bi yoklama alayım, arada yazıp kacırdıklarım olduysa kusura bakmayın
kushi - 18 Haziran
@zeplin88 - 21 Haziran
@gmzvcc - 21 Haziran
@hicran17 - 22 Haziran
H hrm - 23 Haziran
@Nurnur61 - 23 Haziran
@i006 - 24 Haziran
@amelia2 - 24 Haziran
Bat ne zaman canim?QUOTE="pembesu, post: 47061743, member: 509583"]hiç ağrım yok normalde hep hissederim adet olacağımı bu sefer ağrım yok o yüzden gebelik mi acaba dedim ama gebelikte kanda çok sık görülen bişey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?