2016 HAZİRAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Branş ne canım? Benim Türkçe. Geçen gün dua ediyorum. Allah'ım ben de artık sadece 15 saat derse girmek istiyorum, diye

Kızlar 20li ovulasyon yeterli mi sizce? Adetim bittiğinde 8. Gün olacak. O gün mü başlamalıyım??her gün aynı saatte diyordunuz? İlk idrarla mi yoksa fark eder mi? Biraz bilgi verebilir misiniz canlar??

Kızlar 20li ovulasyon yeterli mi sizce? Adetim bittiğinde 8. Gün olacak. O gün mü başlamalıyım??her gün aynı saatte diyordunuz? İlk idrarla mi yoksa fark eder mi? Biraz bilgi verebilir misiniz canlar??

1. Ben olsam daha çok alırdım 40 li falan

2. 10. Gün başlamak mantikli

3. Akinti takibi yapmak da önemli çift çizgi çıktığı gün ya da akıntınin fazla olduğu gün 2 kere yapılmalo

4. İlk idrar ile asla yapılmaz

5. Sıvı alımına dikkat edilir

6 ilk test saat 11 ile 13 arasında olabilir

7 çift çizgi çıktıysa Aksam saat 19 20 givi tekRar yapılır

8. Hem çift cizgi günü hem de çok hafif siliklesti gi gün değerlendirilir

Bende bende :)
Tabi yarına kadar bat gelmezse ...

Sağol cnm Cvp için belkide benimde öyle olacak yaşayıp görcez başka çare yok

Çok teşekkür ederim canım. Ovu testı sipariş ettim 30lu. Memlekete gidecem yarın. Orada doktora da gideceğim. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin ins

Çok teşekkür ederim canım. Ovu testı sipariş ettim 30lu. Memlekete gidecem yarın. Orada doktora da gideceğim. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin ins

Super canım

Doktora mumkunse adet 3. Gün git de bi hormonlarına baksin:)

Vallahi canim benim yine ayni iste hicbir belirtim yokk. Sadece barsak hareketlerim hizlandi her sabah kalktigimda ilk is tuvalet o kadar yani:) kizimda da bunu yasamistim yumurtlama bitmisti ve boyle barsak hareketlerim artmisti dogurana kadar oyleydim. Ama istr kizimda bi ton baska belirtim olmustu bu ay yine hicbir belirtim yok gelir benim kirmizilar. Ben ovu test baktim bile nerden ne alacagimi ayarladim olur olmaz alcam

Hanımlar selam, ben yurt dısındayım o sebeple pek giremiyorum kk'ya. Simdi bi gireyim dedim boza cıgımız hamileymis megeeeer!!!
Coooook sevindim canım inan ki insallah saglıkla kucagına da alırsın bebegini :)
Bu ay umutluyum diyordun cidden gönlüne göre olmus bak
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

BEN DE HALAYA GİRMEK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM

morordek
@cansu0812
@nisandeniz

KIZLAR YAAAAAAAAAA BİZ DE GİRELİM HALAYAAAAAAAA :)
Ya evet ben de istiyorum valla ama agustosa falan sanırım
Ekliyorum canım simdi :)
Ya beni hep bu sıvı alımı endiselendiriyor. 2 saat kadar su icmemek mi gerek, öyle hatırlıyorum sanki? Ben 2 saat su icmeden duramam ki normal günde İlk idrarla da olmuyor, bu ay ovulasyon testi yapayım diyorum ama cok zor geliyor :)
Beni de listeye eklermisiniz . Sat 19 haziran
BAT ne canım? Temmuza kaldıysan onu baska topikte tutuyoruz.

Canım hele çalışırken yapmak mümkün değil. Ben de yirmili almıştım ama sadece akşamları yapabildim. Pek bir şey anlamadım

Canım hele çalışırken yapmak mümkün değil. Ben de yirmili almıştım ama sadece akşamları yapabildim. Pek bir şey anlamadım
Ben isyerinde yapabilirim diye tahmin ediyorum ama sıvı alımından dolayı yanlıs sonuc alırım gibi geliyor :)

Temmuza kalanlardan biriyim sınavdan dolayı kaçırmıştım yumurtlama günlerini bu ay olur inşş bat 5 temmuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…