- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 1
- 16.872
- 298
Canım aşılama gününü sayma diyorlar. Yarın idrar testi, sonraki gün kan testi yaptıracağım. Şimdiye kadar hiç hayalet çizgi bile olmadı,hep bembeyazdı. Bakalım şimdi olacak mı, çok merak ediyorummm :) :)12. gün çıkar canım :)
Branş ne canım? Benim Türkçe. Geçen gün dua ediyorum. Allah'ım ben de artık sadece 15 saat derse girmek istiyorum, diyemorordek benı de ekler mısın lısteye
bat 24 hazıran yanı yarın ınşallah olmam
5 aydır denıyoruz canım bu arada bende ogretmenım bu alarda lması cok yerınde olur tabı kı takdır Allahın inşallah saglıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi
Kızlar 20li ovulasyon yeterli mi sizce? Adetim bittiğinde 8. Gün olacak. O gün mü başlamalıyım??her gün aynı saatte diyordunuz? İlk idrarla mi yoksa fark eder mi? Biraz bilgi verebilir misiniz canlar??
Bende bende :)Canım aşılama gününü sayma diyorlar. Yarın idrar testi, sonraki gün kan testi yaptıracağım. Şimdiye kadar hiç hayalet çizgi bile olmadı,hep bembeyazdı. Bakalım şimdi olacak mı, çok merak ediyorummm :) :)
Sağol cnm Cvp için belkide benimde öyle olacak yaşayıp görcez başka çare yokBenim hiç bir zaman yumurtlamaya gore çıkmaz bat tarihim her zaman dongum e göre çıkar
29 ya da 30 günde bir olurum
İlk ay 11. Gün yumurtladım ikinci ay 14 üncü gün hiç bir şey değişmedi bat yine aynı dongume göre oldu
Aynı durumdayız seninle ben ilk defa kullandım ovulasyon testi bakalım ne olacak batÇift çizgi gördün
Ertesi gün silik gördün
Ondan sonraki gün say 14. Gün adet olursun diyorlar ama benim öyle olmuyor
Çok teşekkür ederim canım. Ovu testı sipariş ettim 30lu. Memlekete gidecem yarın. Orada doktora da gideceğim. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin ins1. Ben olsam daha çok alırdım 40 li falan
2. 10. Gün başlamak mantikli
3. Akinti takibi yapmak da önemli çift çizgi çıktığı gün ya da akıntınin fazla olduğu gün 2 kere yapılmalo
4. İlk idrar ile asla yapılmaz
5. Sıvı alımına dikkat edilir
6 ilk test saat 11 ile 13 arasında olabilir
7 çift çizgi çıktıysa Aksam saat 19 20 givi tekRar yapılır
8. Hem çift cizgi günü hem de çok hafif siliklesti gi gün değerlendirilir
Çok teşekkür ederim canım. Ovu testı sipariş ettim 30lu. Memlekete gidecem yarın. Orada doktora da gideceğim. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin ins
Kızlar bat a 2 gün kaldı haftasonu denize girsem hamilelik varsa bebişe zararı olur mu sizce çok giresim var ama içim de rahat değil
Canım adetim bugün bitti. Onu kaçırdım malesef bu ay için. Ama yine de gideyim diyorum.. Sadece adetin 3. Günü mü bakabiliyorlar??Super canım
Doktora mumkunse adet 3. Gün git de bi hormonlarına baksin:)
Vallahi canim benim yine ayni iste hicbir belirtim yokk. Sadece barsak hareketlerim hizlandi her sabah kalktigimda ilk is tuvalet o kadar yani:) kizimda da bunu yasamistim yumurtlama bitmisti ve boyle barsak hareketlerim artmisti dogurana kadar oyleydim. Ama istr kizimda bi ton baska belirtim olmustu bu ay yine hicbir belirtim yok gelir benim kirmizilar. Ben ovu test baktim bile nerden ne alacagimi ayarladim olur olmaz alcamruzigarr ne durumdasın canım 3 günümüz kaldı benim karnımın alt tarafı ağırlaştı bugün bi acayip oldu Kasıklarım da sızlıyor arada ama adet öncesi kupkuru olurdum bu aralarda akıntım var az az sarı sulu ama umudum yok karnımın alt tarafı acıyor ağrıyor sanırım geliyo kırmızılar yanlız biraz erken belirti verdi erken gelir belki tek üzüntüm kadir gecesi ibadet edemiycem
Canımm yeni bat 9 temmuz , malesef haziranda olmadıEveeet ben bi yoklama daha alayım:
@Aycinimo - 30 Mayıs
@emelll42 - 3 Haziran
xiexie - 6 Haziran
@cansu0812 - 9 Haziran
@Bahtubahtu - 10 Haziran
@Cemre Yaman - 12 Haziran
@arzus - 12 Haziran
@akrepbasak - 12 Haziran
@nicksiz123 - 13 Haziran
@panikdepresif - 13 Haziran
Hanımlar durumunuz nedir? :) yok mu güzel haber?
Coooook sevindim canım inan ki insallah saglıkla kucagına da alırsın bebegini :)Aldım sonucumu. Dizlerim titriyor heyecandan 37,56 çıktı. Ne olduğunu bildiğim halde laboratuardaki görevliye 3 kez filan sordum. Sonra da oturdum ağladım. Cumartesi tekrarlamamı istedi testi. Henüz yeni daha küçük dedi. Ben de 3 gün erken yaptırdım deyince tekrarlayalım dedi. Allah'ıma şükürler olsun gönlüme göre dilediğim Zaman'da geldi bebeğim. Şimdi de sağlıkla kavuşmayı kısmet etsin inşallah. Allahım dileyen herkese hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah.
Ya evet ben de istiyorum valla ama agustosa falan sanırımOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BEN DE HALAYA GİRMEK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMM
morordek
@cansu0812
@nisandeniz
KIZLAR YAAAAAAAAAA BİZ DE GİRELİM HALAYAAAAAAAA :)
Ekliyorum canım simdi :)morordek benı de ekler mısın lısteye
bat 24 hazıran yanı yarın ınşallah olmam
5 aydır denıyoruz canım bu arada bende ogretmenım bu alarda lması cok yerınde olur tabı kı takdır Allahın inşallah saglıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi
Ya beni hep bu sıvı alımı endiselendiriyor. 2 saat kadar su icmemek mi gerek, öyle hatırlıyorum sanki? Ben 2 saat su icmeden duramam ki normal günde1. Ben olsam daha çok alırdım 40 li falan
2. 10. Gün başlamak mantikli
3. Akinti takibi yapmak da önemli çift çizgi çıktığı gün ya da akıntınin fazla olduğu gün 2 kere yapılmalo
4. İlk idrar ile asla yapılmaz
5. Sıvı alımına dikkat edilir
6 ilk test saat 11 ile 13 arasında olabilir
7 çift çizgi çıktıysa Aksam saat 19 20 givi tekRar yapılır
8. Hem çift cizgi günü hem de çok hafif siliklesti gi gün değerlendirilir
BAT ne canım? Temmuza kaldıysan onu baska topikte tutuyoruz.Beni de listeye eklermisiniz . Sat 19 haziran
Canım hele çalışırken yapmak mümkün değil. Ben de yirmili almıştım ama sadece akşamları yapabildim. Pek bir şey anlamadımHanımlar selam, ben yurt dısındayım o sebeple pek giremiyorum kk'ya. Simdi bi gireyim dedimboza cıgımız hamileymis megeeeer!!!
Coooook sevindim canım inan ki insallah saglıkla kucagına da alırsın bebegini :)
Bu ay umutluyum diyordun cidden gönlüne göre olmus bak
Ya evet ben de istiyorum valla ama agustosa falan sanırım
Ekliyorum canım simdi :)
Ya beni hep bu sıvı alımı endiselendiriyor. 2 saat kadar su icmemek mi gerek, öyle hatırlıyorum sanki? Ben 2 saat su icmeden duramam ki normal gündeİlk idrarla da olmuyor, bu ay ovulasyon testi yapayım diyorum ama cok zor geliyor :)
BAT ne canım? Temmuza kaldıysan onu baska topikte tutuyoruz.
Ben isyerinde yapabilirim diye tahmin ediyorum ama sıvı alımından dolayı yanlıs sonuc alırım gibi geliyor :)Canım hele çalışırken yapmak mümkün değil. Ben de yirmili almıştım ama sadece akşamları yapabildim. Pek bir şey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?